Home > Personbiler > NY KUGA > Udstyr > Motorer og motorkraft

Gentænk rejsen

Med en række helt nye hybridversioner, samt avancerede benzin- og dieselmuligheder, tilbyder den helt nye Ford Kuga nyere, renere og mere økonomiske måder at nyde SUV-kørsel på.

Red All New Ford Kuga PHEV close crop on recharging point

Ren. Stille. Funktionel

Ligeledes velegnet til overbelastede bygader og svingende landeveje. Ford Kugas avancerede Plug-in Hybrid-teknologi kombinerer en batteridrevet elmotor med sin 2,5-liters Duratec-benzinmotor – og leverer en kombineret hybrideffekt på 225 HK sammen med fremragende brændstofforbrug og CO2-udledning på kunt 32g CO2/km (WLTP)/26g CO2/km (NEDC).

Et valg mellem fire elektriske køretøjstilstande (EV) betyder, at du kan vælge, om du vil køre på strøm fra den elektriske motor (EV Now), benzinmotoren (EV Later), via en kombination af begge (EV Auto), eller bruge motoren til at genoplade hybridbatteriet, mens du kører (EV Charge). Så du kan gøre enhver rejse nem, samtidig med at du holder din bykørsel ren, stille og raffineret.

Ekstra support til din motor

Den helt nye Ford EcoBlue Hybrid-dieselmulighed omfatter en lille elektrisk motor med et 48-volts batteri, der hjælper med at forbedre motorens effektivitet. 

Dette er et Mild-Hybrid elektrisk drivaggregat, som ikke kan køres udelukkende på elektrisk strøm. I stedet giver den elektriske motor ekstra support til forbrændingsmotoren, når det er nødvendigt, hvilket hjælper med både at forbedre dit brændstofforbrug og reducere emissionstallene. 

Du behøver ikke tilslutte køretøjet til en ekstern strømkilde, da den separate 48-volts batteripakke, der driver elmotoren, genoplades, mens du kører. Regenerativ bremsning virker ved at omdirigere energi fra bremserne og tilbage til det milde hybridbatteri.

Ford Kuga mHEV engine diagram
1.5L & 2.0L EcoBlue engines detail

Den smartere dieselmodel

Foretrækker du diesel? Ford Kuga tilbyder et udvalg af 1,5- og 2,0-liters EcoBlue-motorer, der inkorporerer den nyeste dieselteknologi med henblik på at forbedre kraft, drejningsmoment og økonomi, mens de reducerer udledningerne. Med en imponerende kraft på henholdsvis 120 HK eller 190 HK har du, uanset hvilken dieselmotor du vælger, også mulighed for manuelt eller avanceret automatgear.

Hurtige, manuelle gearskift

Kugas 6-trins manuelle gearkasse har højt drejningsmoment, som leverer bløde, hurtige og nøjagtige gearskift. Et indikatorlys på instrumentpanelet angiver, hvornår det er mest brændstoføkonomisk at skifte gear.

Ford 6-speed manual gearbox detail
All new Ford Kuga interior with control panel

Problemfrit gearvalg 

For modeller med automatgear giver Kugas roterende gearskifte dig fuld kontrol over den avancerede 8-trins gearkasse – så du nemt kan vælge gear med det enkle drej på rattet. Udskiftning af det konventionelle gearskifte frigør ekstra plads for et renere og mere raffineret indvendigt design.

Gennem alle slags terræn

Jævne bygader eller svingende landeveje: Uanset hvor du kører, er Kuga bygget for at maksimere kontrollen. Vælg mellem fem tilgængelige køretilstande, som finjusterer bilens ydeevne, så den passer perfekt til forholdene. Systemet ændrer accelerations-, styre- og affjedringsfølsomhed, samtidig med at det arbejder med trækkraft- og stabilitetskontroller for at give optimal kontrol i enhver indstilling. 

Vælg mellem: Normal, Sport, Wet/slippery, Trail eller for maksimal effektivitet, Eco-tilstanden. Nøgleoplysninger vises derefter via Kugas digitale instrumentbræt på 12,3”, som skifter mellem unikke farvetemaer i henhold til den køretilstand, du har valgt.

All New Ford Kuga selectable drive modes close up
Top