Home > Personbiler > NY KUGA > Udstyr > Sikkerhed

Beskytter dig

Fra at advare dig om potentielle kollisionsfarer til smarte systemer, der hjælper dig med at opretholde trækkraft og stabilitet: din sikkerhed er vores problem. Derfor er den helt nye Ford Kuga fyldt med et væld af smarte assistanceteknologier som standard, der alle er designet til at beskytte dig, din familie og andre trafikanter.

New Ford Kuga driving past modern office building

Et system, der kan hjælpe med at beskytte fodgængere

Pre-Collision Assist med registrering af fodgængere bruger kamera til at scanne vejen foran. Hvis der opdages en kollisionsrisiko med en bil, en fodgænger eller en cyklist, giver den dig en advarsel. Hvis du ikke reagerer i tide, kan systemet automatisk bremse med op til fuld bremsekraft for at reducere alvorligheden af eller endda eliminere nogle frontalkollisioner.

Maksimerer bremsning ved nødopbremsninger 

Nødbremsefunktionen (Emergency Brake Assist) er konstrueret til at genkende en nødopbremsning og optimere bremsetrykket i bremsesystemet for at opnå maksimal bremsekraft.

New red Ford Kuga viewed from back to show LED tail lights
New Red Ford Kuga driving above the sea level with city behind

Holder dig i kontrol

Elektronisk stabilitetsstyring overvåger konstant køreforholdene for dit køretøj. Med avancerede sensorer fra ABS-bremserne (Anti-lock braking system) og antispinsystemet registrerer bilen, når den mister vejgreb, og hvert hjul bremser øjeblikkeligt i stød, så bilen stabiliseres.

Top