Home > Personbiler > KUGA > Udstyr > Tilbehør

Tilbehør

Et blik på den nye Kuga, og du kan kun føle dig ustoppelig. 

Og det er ikke så mærkeligt. Dette er et køretøj, der er bygget til at hjælpe dig med at udleve din eventyrlyst. Så den har alle de nødvendige funktioner og teknologier, du behøver for at komme til din favoritsport, spil, aktivitet...

Ford Kuga tow bar

En skjult trækkrog: når du har brug for den

nhængertræk er normalt sat fast, så de altid stikker fra bagsiden af et køretøj. Men den nye Kugas elektrisk styret trækkrog som ekstraudstyr gør det nemt at gemme trækkrogen væk bag kofangeren, når den ikke er i brug.

Easy-fold bagsæder

Easy-fold bagsæder deles 60:40 og kan foldes med en enkel, enhåndsbetjening for at skabe mere plads bagi.

Folded rear seats in a Ford Kuga rear view into the interior
Ford Kuga stowage space detail

Plads til alle dine sager.

Ford Kugas bagagerum er både rummeligt og fleksibelt. Så du kan få plads til alt, hvad du behøver til en sportsweekend, en ferie med familien eller en shoppetur i butikkerne. Der er masser af praktiske opbevaringsrum i hele køretøjet til alt fra store vandflasker, et A4-atlas og paraply, til mindre genstande som solbriller, din mobiltelefon og nøgler.

Indstil fodpladsen, så den passer dig

Med fem personer siddende komfortabelt kan gulvet i bagagerummet indstilles lavt for at skabe et dybere 406-liters rum. Med 2 sæder kan det indstilles højere for at skabe et fladt lastområde og en imponerende 1.603 liters kapacitet med et skjult rum nedenunder.

Loaded boot space in red Ford Kuga
Red Ford Kuga rear view with roof rails visible

Transporter mere med tagbøjler

Tagbøjler kan forbedre det praktiske i din Kuga samt forbedre billedet af den. De er også krævet for at kunne montere f.eks. tagboks.

Top