Home > Personbiler > NY KUGA > Udstyr > Tilbehør

Klar til alt

Raffineret, moderne design udenpå. Tilpasningsbar, alsidig plads indvendigt. Den helt nye Ford Kuga er det perfekte køretøj til at hjælpe med at få din indre eventyrlyst ud. Leverer en imponerende trækkapacitet på op til 2.100 kgTooltip med 2,0-liters dieselmotor og 1.200 kg med Plug-in Hybrid. Og med en bred vifte af tilbehør til tagbagagebærer kan Ford Kuga sagtens stå for weekendturen.

All New Ford Kuga interior showing flexible seating

Fleksibel, tilpasningsdygtig sædeindretning

Den helt nye Ford Kugas dynamiske indvendige design giver dig den ultimative frihed til at tilpasse dig enhver rejse. Har du brug for mere plads i bagagerummet til en lang tur, eller foretrækker du luksus med ekstra benplads bagi? De fleksible bagsæder glider frem eller tilbage, så de passer til dit behov, og øger den bageste opbevaringskapacitet med 67 liter, når de føres frem – så du ikke oplever problemer med at medbringe alle de ting, du har brug for.

Tagbøjler

Stilfulde tagbøjler i satinaluminium eller sort finish forbedrer din helt nye Ford Kugas dominerende SUV-karakter, samtidig med at de danner det basistilbehør, der kræves til en række tagtransporttilbehør.

All new Ford Kuga close up on roof rails
All New red Ford Kuga viewed from back with open booth to show  loadspace

Rummelig og praktisk 

Gør indkøbsture og skole-hente-ture nemme. Eller hvorfor ikke smide et par cykler bagi og tage ud og udforske? Kugas fleksible bagsæder og op til 1.534 liter opbevaringskapacitet sikrer, at du altid har al den plads, du har brug for. 

Top