Home > Personbiler > KUGA > Udstyr > Tilbehør

Udstyr

Ford Kuga vækker eventyrlysten med stilrent og moderne design udvendigt og alsidig plads indvendigt. Med en bred vifte af tagtilbehør kan Ford Kuga også sagtens stå for weekendturen.

All New Ford Kuga interior showing flexible seating

Fleksibel, tilpasningsdygtig sædeindretning

Den nye Ford Kugas dynamiske indvendige design giver dig den ultimative frihed til at tilpasse dig enhver rejse. Har du brug for mere plads i bagagerummet til en lang tur, eller foretrækker du luksus med ekstra benplads bagi? De fleksible bagsæder glider frem eller tilbage, så de passer til dit behov, og øger den bageste opbevaringskapacitet med 67 liter, når de føres frem – så du ikke oplever problemer med at medbringe alle de ting, du har brug for.

Tagbøjler

Stilfulde tagbøjler i satinaluminium eller sort finish forbedrer din nye Ford Kugas dominerende SUV-karakter, samtidig med at de danner det basistilbehør, der kræves til en række tagtransporttilbehør.

All new Ford Kuga close up on roof rails
New Ford Kuga showing close up on centre console

Kabineplads

Kugas stilrene og ryddelige interiør giver masser af opbevaringsplads i kabinen. Midterkonsollens store opbevaringsbakke rummer selv de største smartphones. Der er også store kopholdere, og selv dørene er designet med henblik på at frigive mest plads.

Rummelig og praktisk 

Gør indkøbsture og skole-hente-ture nemme. Eller hvorfor ikke smide et par cykler bagi og tage ud og udforske? Kugas fleksible bagsæder og op til 1.534 liter opbevaringskapacitet sikrer, at du altid har al den plads, du har brug for. 

All New red Ford Kuga viewed from back with open booth to show  loadspace
New Ford Kuga showing close up on tow bar

Aftageligt træk

Trækstænger er normalt monteret fast. Men Kugas aftagelige træk (ekstraudstyr) kan nemt gemmes væk bag kofangeren, når det ikke er i brug.

Top