Home > Personbiler > MONDEO > Udstyr > Hybrid Technology

Det bedste fra begge verdener

Med Ford Mondeo Hybrid får du det bedste af benzin og elektrisk kraft kombineret. En kraftfuld, lydhør og meget effektiv 2-0 liter benzinmotor der er specielt designet til Mondeo Hybrid, og er designet til at tage dig på længere rejser. For kortere rejser (og ved lavere hastigheder) overgår en avanceret elmotor - sin energi trukket af et særligt let litium-ion batteri med et strømforbrug på 1,4 kWh. For at gøre hele systemet endnu mere effektivt, registrerer de renegerende bremser op til 90% af den energi, der normalt tabes gennem friktionsbremser, og genbruger den for at genoplade højspændingsbatteriet.

Ford Mondeo model showing Regenerative braking functions

Nyd fordelene ved Hybrid teknologi

Som det passer til en bil, der er pioner på teknologi, er Mondeo tilgængelig som Hybrid. Ved at kombinere fordelene ved både elektrisk kørsel og benzinkraft giver Mondeo Hybrid dig mulighed for at nyde fremragende effektivitet og raffinement sammen med givende ydeevne og rækkevidde. Regenerativ bremsning, funktionel instrumentering med 'Brake Coach' samt andre sofistikerede systemer bidrager yderligere til at maksimere bilens effekt og effektivitet.

Kør på en smart måde

Fords Hybrid instrumentering med EcoGuide bruger intelligent design og en intuitiv grænseflade der hjælper dig med at køre mere effektivt. En LCD-skærm med høj opløsning på instrumentbrættet viser kørselsinformation i realtid, herunder brændstof og batteristrømniveau. Og en animation på skærmen viser dig, når du kører mest effektivt for at hjælpe dig med at maksimere dine besparelser.

Ford Mondeo close up of SmartGauge with EcoGuide
Dark and White Ford Mondeo parking in front of modern concrete building

Skil dig ud

Den nye Ford Mondeo Hybrid er designet til at skille sig ud, uanset hvor du kører hen. Rene, formede linjer giver et stærkt visuelt indtryk. Og kromgitteret og de 18” rammende aluminiumshjul supplerer designet og skaber et moderne look, der matcher dens avancerede, hybride motor.

Top