Home > Personbiler > MONDEO > Udstyr > Intelligent

Intelligent

Ved hjælp af intelligent teknologi reagerer bilen konstant på, hvad der sker omkring den, og svarer hele tiden på vejforholdene, anden trafik og din egen kørsel. En række avancerede funktioner kan også gøre livet lettere. 

Der er lige fra LED-forlygter, der justerer deres lysmønster til de omgivende forhold, til et kommunikationssystem du kan betjene med din stemme. Og fra en funktion, der gør parkering stressfri, til en anden, der hjælper dig med at holde vejbanen. Læs mere under fanerne nedenfor.

Få hurtigt forruden isfri med Quickclear

Denne smarte teknologi er udviklet, så du kan komme hurtigt af sted, når der er frost i luften. Med et enkelt tryk på en knap opvarmes forruden lynhurtigt og hjælper også med at tø vinduesviskerne op.

Et panorama glastag giver en lysere og mere luftig oplevelse

Nyd udsynet til landskabet omkring dig, mens du sidder komfortabelt i din Ford Edge. Med panorama glastaget strømer et naturligt lys ind i bilen, hvilket føles som om du henter verden uden for ind i kabinen.

Red Ford Mondeo with a panoramic roof parking between two cars on the street
Ford Mondeo interior detail with automatic transmission and ambient lighting

Natlyset giver en rolig stemning

Med indirekte belysning kan du give køretøjets interiør en dæmpet og sofistikeret farvetone ved kørsel i mørke.

Et bakspejl, der aldrig blænder dig

Det bliver mere behageligt at køre om natten, når du ikke konstant generes af lyset fra de bagvedkørende biler. Det innovative bakspejl med automatisk nedblænding registrerer automatisk, hvis bagvedkørende biler blænder, og aktiverer nedblænding.

A detail of a woman looking into auto dimming rear view mirror
Ford MyKey

Del bilen uden problemer med MyKey

MyKey lader dig blandt andet indstille en lavere topfart, tidlig påmindelse om brændstofpåfyldning og en lavere lydstyrke af audiosystemet. Teknologien er udviklet til at berolige dig, hvis du låner din bil ud til en arbejdskollega eller andre, fordi du kan programmere de begrænsninger, du ønsker at for netop den udlånte nøgle.

Top