Home > Personbiler > MONDEO > Udstyr > Intelligent

Nyd hver tur

Ford Mondeo bruger intelligent teknologi og intelligent design for at sikre, at du og dine passagerer får mest muligt ud af hver tur. Fra skræddersyet kabinelys tilpasset dit humør, til automatisk temperaturstyring og endda masssgesæder … Alle detaljer er designet til at gøre din tid på vejen afslappende. Og nu tilgængelig som stationcar, har den nye Mondeo endnu mere plads til din bagage end nogensinde før.

Ford Mondeo with family inside car

Nøglen til en mere forbundet verden

Ford Mondeo fås nu med et indbygget FordPass Connect-modem2), hvilket giver dig helt nye funktioner og fordele, mens du kører. Takket være et 4G WiFi3) hotspot med tilslutning af op til ti enheder, kan du få alle online på hele turen. Du kan også holde din rute opdateret med realtids Live Traffic4) opdateringer, der leveres direkte til din bilnavigation. Nu kan din Ford og din smartphone interagere som aldrig før.

Download FordPass appen og få adgang til endnu flere funktioner

FordPass Connect bliver endnu mere brugbar, efter at den er blevet parret med din smartphone via FordPass app’en. Når du er tilsluttet, åbner du for en række innovative nye funktioner. Du kan f.eks. bruge din telefon til at finde din bil, låse og låse op selvom du sidder derhjemme. Du kan overvåge brændstofniveau, kilometertal og dæktryk, og få bilens sundhedsadvarsler direkte til din telefon. Plus, du kan endda starte din bil (kun automatgear), så isen er væk fra forruden og klar til at køre når du er. Du kan også programmere din navigation hjemmefra og at sende din destination direkte fra din telefon til bilen.

Læs mere

 

A hand with mobile phone with FordPass Connect app on screen
Ford Mondeo close crop of SYNC 3 screen

Håndfri kontrol med SYNC 3

Ford SYNC 3 er et avanceret system, som sætter dig i stand til at bevare forbindelsen og betjene din telefon, musik og navigationssystem med din egen stemme. Du kan endda få vist en liste over lokale restauranter ved blot at sige: "Jeg er sulten." Det kan også læse dine sms'er højt for dig. Bilens touchscreen kan registrere swipe bevægelser for intuitiv navigation. SYNC 3 opretter også forbindelse til Apple CarPlay og med Applink kan du få adgang til nogle af dine foretrukne apps på din smartphone.

Automatisk bagklap

Dette smarte system hjælper med at gøre på- og aflæsning i din Mondeo så ubesværet som muligt. Bagklappen åbner og lukker automatisk ved ét tryk på en knap. Denne funktion giver dig endda mulighed for at indstille den ønskede bagagerums åbningshøjde.

Ford Mondeo detail of power tailgate
White Ford Mondeo with a little frost on the windshield

Få hurtigt forruden isfri med Quickclear

Denne smarte teknologi er udviklet, så du kan komme hurtigt af sted, når der er frost i luften. Med et enkelt tryk på en knap opvarmes forruden lynhurtigt og hjælper også med at tø vinduesviskerne op.

Panoramataget giver lys og luft

Ved et tryk på en knap glider den elektronisk tagpersienne væk og fylder kabinen med lys gennem panoramataget.

View of Ford Mondeo interior through open rooftop
Ford Mondeo interior with close crop of Sony system panel

Dine musik muligheder

Vælg et avanceret Sony Premium audio med optil 12 hi-fi højttalere.

Del bilen uden problemer med MyKey

MyKey lader dig blandt andet indstille en lavere topfart, tidlig påmindelse om brændstofpåfyldning og en lavere lydstyrke af audiosystemet. Teknologien er udviklet til at berolige dig, hvis du låner din bil ud til en arbejdskollega eller andre, fordi du kan programmere de begrænsninger, du ønsker at for netop den udlånte nøgle.

Ford MyKey detail of dashboard
Ford Mondeo close crop of centre console

Avanceret centerkonsol

En avanceret multifunktionel centerkonsol gør det muligt at styre mange af køretøjets systemer fra ét sted. Alle funktioner vises tydeligt på skærmen, som du også kan få adgang til via knapperne på rattet.

Natlyset giver en rolig stemning

Med indirekte belysning kan du give køretøjets interiør en dæmpet og sofistikeret farvetone ved kørsel i mørke.

Ford Mondeo close crop of central console with ambient lighting
Ford Mondeo interior detail of 230V power socket

Strømstik

Ud over to 12 V strømudtag kan du også vælge et 230 V strømudtag. Det er ideelt til opladning af dine enheder på farten, som ikke kræver særlige adaptere.

Top