Home > Personbiler > MONDEO > Udstyr > Sikkerhed

Sikkerhed

Den seneste Ford Mondeo har allerede opnået den højst mulige sikkerhedsvurdering på 5 stjerner fra Europeas førende uafhængige sikkerhedsorganisation, Euro NCAP. Faktisk er bilen udstyret med mange Ford-teknologier, som allerede har modtaget Euro NCAP Advanced-priser for deres innovation inden for sikkerhedsteknologi. Og bilen er den første i Fords sortiment, som er udstyret med seleairbags. Læs mere om dem nedenfor.

A child sitting in the rear listening to music and looking out of a window.

Ekstra beskyttelse for dine bagsædepassagerer

Der kan monteres en unik sikkerhedsfunktion på de to yderste bagsæder: En seleairbag. Ved et sammenstød oppustes sikkerhedsselerne og fordeler stødkraften over et fem gange større kropsareal end konventionelle sikkerhedsseler. Ved at mindske trykket mod brystkassen og styre hoved- og halsbevægelsen bedre har denne innovative teknologi til formål at reducere sandsynligheden for kvæstelser.

Bevar kontrollen under alle vejforhold

Elektronisk stabilitetsstyring overvåger konstant køreforholdene. ESC registrerer afvigelser i køreretningen, for eksempel ved udskridning og korrigerer automatisk bremser og trækkraft, så du har mest mulig kontrol over bilen.

Red Ford Mondeo front side view cornering
Top