All-New Ford Mustang Mach-E charging

OPLADNING AF MUSTANG MACH-E

Alt om opladning af din Mustang Mach-E.

OPLADNING AF MUSTANG MACH-E

Du har en række opladningsmuligheder. Til opladning i hjemmet kan du blot slutte Mustang Mach-E til din almindelige stikkontakt. Alternativt kan en valgfri Ford Wallbox give hurtigere opladning derhjemme for et fuldt batteri natten over. Og du kan bruge FordPass-appen til at administrere hjemmeopladning, så din elbil er klar til at køre, når du selv er det. 

FordPass kan også finde offentlige opladningssteder langs din rute, som du kan dele med dit navigationssystem. Du får også adgang til FordPass Charging Network med mere end 155.000 offentlige opladningssteder i hele Europa. Mens IONITY højhastighedsopladningsnetværk har adskillige opladningspunkter på over 400 europæiske steder.

Ford Mustang Mach-E charging cable close up

OPLADNINGSSTIK & -KABLER

Mustang Mach-E leveres med to opladningskabler: Et til opladning i hjemmet og et andet til opladning i det offentlige rum. Til privat brug har det universelle opladningskabel udskiftelige adaptere, så du kan tilslutte både husholdnings- og industristik. Du får også et kabel til brug på offentlige opladningsstationer med vekselstrøm, da ikke alle har deres egne indbyggede. Alle offentlige jævnstrømsopladningsstationer med høj effekt har særlige, indbyggede opladningskabler, så du behøver ikke at medbringe et til disse.

Mustang Mach-E charging at home

OPLADNING DERHJEMME

Det er lige så nemt at oplade din Mustang Mach-E derhjemme som at oplade din smartphone. Du skal blot slutte den til en almindelig stikkontakt ved hjælp af det Ford Universal Charge-kabel, der leveres med dit køretøj.

Alternativt gør en valgfri Ford Connected Wallbox processen nemmere med hurtigere opladningstider end en almindelig stikkontakt. Wallbox er også designet til at fungere sammen med FordPass App, så du kan fjernstyre opladningstidsplanen.

OPLADNINGSPUNKT DERHJEMME

Ford Connected Wallbox er et valgfrit opladningspunkt til hjemmet og din hurtigste opladningsmulighed derhjemme. Wallbox kan oplade det, der svarer til 32 km kørsel hver time, og kan lade batteriet helt op natten over. Vi kan hjælpe med at arrangere monteringen af en Ford Connected Wallbox via vores specialiserede montør.

OPLADNING MED STIKKONTAKT DERHJEMME

Det medfølgende Ford Universal Charge-kabel kan også tilsluttes et højeffektsstrømstik med op til 20 kilometers rækkevidde for hver times opladning. Du kan også bruge en normal stikkontakt i hjemmet.

Ligesom med en ladeboks skal du bruge en autoriseret elektriker til at montere et højeffektsstrømstik.

Ford Universal Charging Cable with the home socket

OPLADNINGSTIDER DERHJEMME

Sammenlign, hvor lang tid det ville tage at oplade din Mustang Mach-E ved hjælp af en normal stikkontakt til hjemmet og en Ford Connected Wallbox.

Mustang Mach-E home charging graphic

STIKKONTAKT TIL HUSHOLDNINGSBRUG (2 BEN)

Mustang Mach-E home charging graphic

STIKKONTAKT TIL HUSHOLDNINGSBRUG (3 BEN)

Mustang Mach-E home charging graphic

FORD CONNECTED WALLBOX

Public charging map

FORDPASS CHARGING NETWORK

155.000 STATIONER OG FLERE PÅ VEJ …

OPLADNING I DET OFFENTLIGE

Mustang Mach-E er udstyret til både vekselstrøms- og jævnstrømsopladning, og du får 5 års gratis adgang til FordPass Charging Network med mere end 150.000 opladningssteder over hele Europa.

Ford er også en af grundlæggerne af IONITY's hurtigopladningsnetværk med næsten 400 opladningsstationer og 2400 opladningssteder på de store motorveje over hele Europa.

IONITY-OPLADNINGSNETVÆRK

IONITY-netværket leverer den hurtigste opladningsmetode. Hurtigopladerne (150 kW) kan levere ca. 119 km på 10 minutter. De er ideelle til korte stop på motorvejsrastepladser, hvor du hurtigt kan fylde din rækkevidde op, mens du får en hurtig kop kaffe eller bid mad.

OFFENTLIGE OPLADNINGSSTEDER

Offentlige opladningssteder er perfekte, når du er ude på farten. De tilbyder en hurtigere opladning, end når du er hjemme. Offentlige opladningssteder med vekselstrøm leverer opladning fra 10-80 % på 7,2 timer, hvor jævnstrømsopladere (50 kW) kan give opladning fra 10-80 % på 90 minutter. Perfekt, når du har brug for at genoplade på farten.

FIND EN OPLADNINGSSTATION

Mustang Mach-E gør det nemt at administrere dit bilbatteris rækkevidde, når du er ude at køre. Skybaseret forbindelse giver omfattende destinationssøgeresultater. Dine ruter kan derfor planlægges efter de mest oplagte offentlige opladningssteder. Få nem adgang til funktioner via touchskærm SYNC 4 eller ved hjælp af bemærkelsesværdigt enkle stemmekommandoer som "Hej Ford, find et sted, hvor jeg kan lade op.”

PLANLÆG DIN RUTE

En vigtig FordPass-funktion til Mustang Mach-E er EV Trip Planner. Når du søger efter en destination, viser systemet din aktuelle opladningsstatus og resterende køreafstand. Systemet kan endda foreslå oplagte offentlige opladningssteder langs din rute, hvis det er nødvendigt, og kan automatisk indregne disse opladningsstop i rejsen for at optimere rækkevidde, effektivitet, rejsetid og komfortpauser.

OFFENTLIGE OPLADNINGSTIDER

Sammenlign, hvor lang tid det ville tage at oplade din Mustang Mach-E ved hjælp af tre forskellige typer offentlige opladningspunkter.

Mustang Mach-E public charging graphic

11kW OPLADNING

Mustang Mach-E public charging graphic

50kW OPLADNING

Mustang Mach-E public charging graphic

150kW IONITY-OPLADNING

All-New Ford Mustang Mach-E in motion driving past the lake

RÆKKEVIDDE PÅ OP TIL 610 KMCX727 RWD Targeted Range

Slut med ture til tankstationen.

PLANLÆG DIN REJSE

HVAD PÅVIRKER RÆKKEVIDDEN?

Har du spørgsmål om Mustang Mach-E?