All-New Ford Mustang Mach-E charging

OPLADNING AF MUSTANG MACH-E

Alt om opladning af din Mustang Mach-E.

OPLADNING AF MUSTANG MACH-E

Du har en række lademuligheder med din Mustang Mach-E: 

Du kan vælge ubegrænset opladning gennem vores lokale samarbejdspartner, Clever. Med Clevers ladeboks hjemme og ubegrænset adgang til hele Clevers offentlige ladenetværk, har du ny energi på bilen, når og hvor det passer dig. Så du er fri til at køre og lade bilen helt uden bekymringer.

Du kan også vælge at få installeret en Ford Wallbox hjemme i stedet. Ford Wallbox er kompatibel med FordPass-appen, som du kan bruge til at administrere hjemmeopladning, så din elbil er klar til at køre, når du selv er det. 

FordPass kan finde offentlige ladestationer langs din rute, som du kan dele med dit navigationssystem. Du får adgang til BlueOval™ Charge Network med mere end 450.000 offentlige ladepunkter i hele Europa og hurtigladenetværket IONITY med adskillige ladestandere på over 400 europæiske ladestationer.

Ford Mustang Mach-E ladekabel set tæt på

LADEKABEL

Mustang Mach-E leveres med et Mode 3 ladekabel med type 2 stik. Kablet kan anvendes til offentlige ladestationer samt hjemmeladning hvor der er ikke er et fastmonteret kabel.

Alle offentlige lynopladningsstationer har særlige, indbyggede ladekabler, så du behøver ikke at medbringe et til disse.

Mustang Mach-E charging at home

OPLADNING HJEMME

Det er lige så nemt at oplade din Mustang Mach-E derhjemme som at oplade din smartphone. Den bedste løsning til nem og hurtig opladning er en hjemmeladeboks. Har du installeret en ladeboks hjemme, har du nem og sikker opladning lige ved hånden.

OPLADNING HJEMME MED FORD WALLBOX

Hvis du køber en Ford Connected Wallbox, får du en hurtig opladningsmulighed til dit hjem. Den kan oplade det, der svarer til 32 km kørsel hver time, og kan lade batteriet helt op natten over. Ford Connected Wallbox er også designet til at fungere sammen med FordPass-appen, så du kan fjernstyre din bils tidsplan for opladning. Installationen af en Ford Connected Wallbox skal gennemføres af en autoriseret elektriker.

OPLADNING MED CLEVER UANSET HVOR DU ER

Vælg opladning fra Clever til din nye Mustang Mach-E og få fuld elektrisk frihed uanset om du er tæt på hjemmet eller ude på oplevelse. Du kan både få opladning på abonnement eller betale efter forbrug. Og lige meget hvilken løsning du vælger, får du adgang til Danmarks største ladenetværk.

 

Læs mere

Ubegrænset hjemmeopladninger med CLEVER
Ford Universal ladekabel med stikkontakt passende til hjemmet

OPLADNING MED NØDLADEKABEL

Som ekstraudstyr fås et Ford Universal ladekabel, som kan også bruges som nødladekabel, der tilsluttes en normal stikkontakt i hjemmet. Dette anbefales kun ved nødstilfælde og vil også give en væsentlig forlænget ladetid. 

OPLADNINGSTIDER DERHJEMME

Sammenlign, hvor lang tid det ville tage at oplade din Mustang Mach-E ved hjælp af en normal stikkontakt til hjemmet og en Ford Connected Wallbox.

Mustang Mach-E home charging graphic

STIKKONTAKT TIL HUSHOLDNINGSBRUG (2 BEN)

Mustang Mach-E home charging graphic

STIKKONTAKT TIL HUSHOLDNINGSBRUG (3 BEN)

Mustang Mach-E home charging graphic

FORD CONNECTED WALLBOX

Offentligt opladningskort

BLUEOVAL™ CHARGE NETWORK

OVER 450.000 LADEPUNKTER STATIONER OG FLERE PÅ VEJ …

OPLADNING PÅ FARTEN

Din nye Mustang Mach-E kan lade på både normal-, hurtig- og lynladere. Og med vores lokale samarbejdspartner Clever har du mulighed for at mærke friheden med ubegrænset opladning på hele deres store offentlige ladenetværk. Du finder ladepunkterne i byerne, langs motorvejene, hos virksomhederne, ved indkøbscentre, i parkeringshuse, og ved bus-, tog- og metrostationer. Og der kommer hele tiden nye til.

Med din Mustang Mach-E får du også 5 års gratis adgang til BlueOval™ Charge Network Network med mere end 450.000 ladestationer over hele Europa.

IONITY LADENETVÆRK

Hvis du fx skal på ferie, har du mulighed for at lade på IONITY-netværket med over 400 ladestationer langs større europæiske motorveje. IONITY ladepunkter er ideelle til korte stop på motorvejsrastepladser, hvor du hurtigt kan fylde din rækkevidde op, mens du får en kop kaffe eller bid mad. IONITY leverer den hurtigste opladningsmetode. Lynladere (150 kW) kan levere op til 117 km på ca. 10 minutter.

Ford er en af grundlæggerne af IONITY, som er et af Europas hurtigst voksende ladenetværk. Du betaler pr. opladning på IONITY-ladestationer via FordPass-appen.

Ubegrænset opladninger på offentlige ladestandere med CLEVER

OPLADNING MED CLEVER

Hvis du primært ønsker at lade på Clevers netværk, f.eks. når du køber ind eller er på farten, kan du få abonnement til Clevers ladenetværk til din Mustang Mach-E. Det er også til dig, der ikke kan få installeret Clevers ladeboks hjemme, måske fordi du bor i lejlighed. På den måde kan du lade ubegrænset på Clevers ladenetværk til en fast månedlig pris.

OFFENTLIGE LADESTATIONER

Offentlige ladestationer er perfekte, når du er ude på farten. De kan tilbyde en hurtigere opladning, end når du er hjemme. Nogle offentlige ladestationer leverer hurtigopladning (50 kW), der oplader din Mustang Mach-E fra 10-80 % på 90 minutter. Mens 150 kW DC ladepunkter kan levere 10-80 % opladning på så lidt som 45 minutter. Perfekt, når du har brug for at genoplade på farten.

FIND EN LADESTATION

Mustang Mach-E gør det nemt at administrere dit bilbatteris rækkevidde, når du er ude at køre. Cloud-baseret forbindelse i din Mustang Mach-E giver omfattende destinationssøgeresultater. Dine ruter kan derfor planlægges efter de mest oplagte offentlige ladestationer. Få nem adgang til funktioner via din touchskærm SYNC 4 eller ved hjælp af bemærkelsesværdigt enkle stemmekommandoer som "Hej Ford, find et sted, hvor jeg kan lade op.”

PLANLÆG DIN RUTE

En vigtig FordPass-funktion til Mustang Mach-E er EV Trip Planner. Når du søger efter en destination, viser systemet din aktuelle opladningsstatus og resterende køreafstand. Systemet kan endda foreslå oplagte offentlige ladestationer langs din rute, hvis det er nødvendigt, og kan automatisk indregne disse ladestop på rejsen for at optimere rækkevidde, effektivitet, rejsetid og komfortpauser.

OFFENTLIGE OPLADNINGSTIDER

Sammenlign, hvor lang tid det ville tage at oplade din Mustang Mach-E ved hjælp af tre forskellige typer offentlige opladningspunkter.

Mustang Mach-E public charging graphic

11kW OPLADNING

Mustang Mach-E public charging graphic

50kW OPLADNING

Mustang Mach-E public charging graphic

150kW IONITY-OPLADNING

Helt ny Ford Mustang Mach-E i bevægelse, der kører forbi en sø

RÆKKEVIDDE PÅ OP TIL 600 KMCX727 Targeted Range

Slut med ture til tankstationen.

PLANLÆG DIN REJSE

HVAD PÅVIRKER RÆKKEVIDDEN?

Tryk på linket her for at få mere information