OPLADNING

Alt om opladning af din Mustang Mach-E.

 

OPLADNING DERHJEMME

Det er lige så nemt at oplade din Mustang Mach-E derhjemme som at oplade din smartphone. Du skal blot slutte den til en almindelig stikkontakt ved hjælp af det Ford Universal Charge-kabel, der leveres med dit køretøj.

Alternativt gør en valgfri Ford Connected Wallbox processen nemmere med hurtigere opladningstider end en almindelig stikkontakt. Wallbox er også designet til at fungere sammen med FordPass App, så du kan fjernstyre opladningstidsplanen.

OPLADNINGSPUNKT DERHJEMME

En ladeboks er din hurtigste opladningsmulighed derhjemme. Ladeboksen kan oplade det, der svarer til 32 kilometers kørsel hver time, og kan lade batteriet helt op natten over. Vi kan hjælpe med at arrangere monteringen af en ladeboks derhjemme.

FIND FORHANDLERE

OPLADNING MED STIKKONTAKT DERHJEMME

Det medfølgende Ford Universal Charge-kabel kan også tilsluttes et højeffektsstrømstik for op til 20 kilometers rækkevidde for hver times opladning. Du kan også bruge en normal stikkontakt i hjemmet.

Ligesom med ladeboks skal du bruge en autoriseret elektriker til at montere et højeffektsstrømstik til dig.

OPLADNING I DET OFFENTLIGE

Mustang Mach-E er udstyret til både vekselstrøms- og jævnstrømsopladning og får 5 års gratis adgang til FordPass-opladningsnetværket med mere end 150.000 opladningssteder over hele Europa.

Ford er også en af medgrundlæggerne af IONITY's højhastighedsopladningsnetværk med 400 opladningsstationer og 2400 opladningssteder, som efter planen skal åbnes på de store motorveje over hele Europa inden udgangen af 2020.

IONITY-OPLADNINGSNETVÆRK

IONITY-netværket leverer den hurtigste opladningsmetode. Højeffektjævnstrømopladerne (150 kW) kan levere ca. 119 km på 10 minutter. De er ideelle til korte stop på motorvejsrastepladser, hvor du hurtigt kan fylde din rækkevidde op, mens du får en hurtig kop kaffe eller bid mad.

OFFENTLIGE OPLADNINGSSTEDER

Offentlige opladningssteder er perfekte, når du er ude, og de tilbyder en hurtigere opladning, end når du er hjemme. Offentlige opladningssteder med vekselstrøm leverer 10-80 % opladning på 7,2 timer. Hvor jævnstrømsopladere (50 kW) kan give 10-80 % opladning på 90 minutter. Perfekt, når du har brug for at genoplade på farten.

RÆKKEVIDDE PÅ OP TIL 610 KMCX727 RWD Targeted Range

Ikke flere ture til benzintanken.

PLANLÆG DIN REJSE

HVAD PÅVIRKER RÆKKEVIDDEN?