Helt nyt Ford Mustang Mach-E interiør med rattet og Next Generation SYNC

MUSTANG MACH-E FUNKTIONER

Fra avanceret førerassistanceteknologi til topmoderne tilslutningsfunktioner og innovative designdetaljer: Mustang Mach-E leverer en ubesværet og behagelig køreoplevelse med dig i centrum. Gå ind i den stilfulde, raffinerede kabine ved hjælp af et smart, nøglefrit låsesystem. Inde i bilen finder du en lang række avancerede teknologier til at forbedre din fuldelektriske køreoplevelse. Såsom det intuitive One Pedal Drive-system for jævn, ubesværet kørsel og tre mulige køretilstande, som finjusterer bilens ydeevneindstillinger. Mens næste generations tilslutningsfunktioner som FordPass Connect og Ford SYNC 4A gør dig i stand til at interagere med din elektriske SUV som aldrig før.

Helt ny Ford Mustang Mach-E kører forbi moderne belyst bygning om natten

KØREOPLEVELSE

DRIVE MODES

Med din Mustang Mach-E kan du tilpasse din kørsel til din foretrukne stil. Tre forskellige køretilstande, Active, Whisper og Untamed, ændrer motorlyde, kabinebelysning og endda køreegenskaber, så den passer perfekt til dit humør. Untamed køretilstanden bliver helt eksklusivt for Mustang Mach-E GT forstærket med Untamed Plus. Den er designet til banekørsel og øger spændingen yderligere for at levere en længerevarende fryd.

MAGNERIDE® UNDERVOGN

MAGNERIDE® UNDERVOGN

MagneRide® undervognen justerer sig 1000 gange i sekundet og fastholder Mustang Mach-E GT på asfalten. De specielle MagneRide® støddæmpere er fyldt med en magnetisk væske, så de hurtigt kan tilpasse sig skiftende overfladeforhold. Resultatet er en behagelig, selvtillidsvækkende køretur. 

ONE PEDAL DRIVE

Mustang Mach-E har et avanceret One Pedal Drive-system. Tag foden af speederen, så sætter bilen automatisk farten ned. Den energi, der normalt går tabt ved deceleration, opfanges og genbruges til at forøge batterirækkevidden. Systemet bevirker, at du kan køre med én pedal det meste af tiden. Du skal kun bruge bremsepedalen, hvis du har brug for at bremse mere pludseligt.

Ny Ford Mustang Mach-E kører bag en bil og bruger den adaptive fartpilot til at opretholde en forudindstillet afstand

ADAPTIV FARTPILOT

Gør det lettere at køre i tæt trafik. Med den adaptive fartpilot Stop & Go kan du automatisk holde din ønskede afstand til den forankørende bil. Fartpiloten kan endda standse dit køretøj fuldstændigt i tæt trafik og derefter automatisk accelerere op til din valgte hastighed.

Helt ny Ford Mustang Mach-E, der registrerer en fodgænger ved hjælp af funktionen Pre-Collision Assist

PRE-COLLISION ASSIST

Pre-Collision Assist scanner vejen foran dig med et kamera og advarer dig, hvis systemet opdager en potentiel kollision med et køretøj, en fodgænger eller en cyklist. Hvis du ikke svarer på advarslen i tide, kan systemet automatisk bremse med op til fuld bremsekraft for at hjælpe med at gøre nogle frontalsammenstød mindre alvorlige eller endda helt undgå dem.

BLIS OG CROSS TRAFFIC ALERT

Giver dig et ekstra par øjne. Cross Traffic Alert hjælper dig, når du bakker ud fra parkeringspladser ved at advare dig, hvis systemet registrerer køretøjer, der nærmer sig fra en af siderne.

På lignende vis tjekker Blind Spot-informationssystemet under kørslen, om der er køretøjer, der skjuler sig i de blinde vinkler. Systemet advarer dig via advarselslamper i begge sidespejle, hvis der registreres en farlig situation.

Ny Ford Mustang Mach-E registrerer et køretøj foran det, mens det svinger ved hjælp af funktionen Evasive Steering Assist

UNDVIGELSESASSISTANCE

Din Mustang Mach-E inkluderer Undvigelsesassistance som en del af det bredere Pre-Collision Assist-system. Teknologien er designet til at registrere, når du drejer for at undgå en forhindring, hvorefter systemet giver dig yderligere støtte til at styre uden om objektet på din vej.

Helt ny Ford Mustang Mach-E kører i mørket med Auto High Beam på

AUTOMATISK FJERNLYS

Din Mustang Mach-E kan automatisk dæmpe forlygterne, hvis bilen registrerer, at du nærmer dig modkørende trafik. Det automatiske fjernlys kan derefter automatisk vende tilbage til langt lys, når vejen foran er fri.

5 STJERNER I EURO NCAP

Som bevis på sin evne til at beskytte dig, dine passagerer og andre trafikanter har Ford Mustang Mach-E opnået den højest mulige sikkerhedsvurdering på 5 stjerner fra EURO NCAP. Euro NCAP er Europas førende, uafhængige sikkerhedsorganisation, som evaluerer nye køretøjer ved brug af en række strikse måleredskaber. Mustang Mach-E fik også topkarakterer i test af ren luft og drivhusgasser under vurderinger foretaget af Green NCAP.

5 STJERNER I EURO NCAP
En smartphone oplader i et Ford -køretøj

KONNEKTIVITET

SYNC 4A

Ford SYNC 4A er et skyforbundet kommunikations- og underholdningssystem i bilen. Skyforbindelse muliggør avanceret ruteplanlægning og talegenkendelse i samtaler. Og med trådløs smartphoneintegration, styring af elbilsopladning, en intuitiv 15,5” touchskærm samt mange andre ting kan du opleve en ny verden af konnektivitet i din bil.

Se nærmere på SYNC 4A

TRÅDLØSE OPDATERINGER

Din Mustang Mach-E er designet til at udvikle sig over tid. Sikre, trådløse opdateringer tilbyder forbedringer: Fra opdatering af SYNC® 4A-softwaren til opgraderinger, der forbedrer dit køretøjs kvalitet, kapacitet og bekvemmelighed. De fleste af disse opdateringer installeres automatisk, aktiveret af innovativ, skyforbundet teknologi. Større opdateringer kan installeres via wi-fi, når og hvor det passer dig.

Mand bruger FordPass App på telefon

FORDPASS APP

Slut din Mach-E til FordPass-appen på din smartphone for at låse op for endnu mere af dens smarte side. Du kan bruge din telefon til at lokalisere din bil, låse den, overvåge dæktrykket og få meddelelser om bilens tilstand. Du kan planlægge rejser med din telefon, dele destinationer med dit køretøj og få opladning automatisk plottet ind langs ruten, hvis du har brug for det. Og specielt for Mach-E viser funktionen "Intelligent rækkevidde" opladningsniveauer, tilbageværende køreafstand og bekvemme offentlige opladningsmuligheder undervejs.

Få også gratis adgang til BlueOval™ Charge Network med rabatter* på Shell Recharge og IONITY-opladningsstationer.

En mand, der læner sig op ad en helt ny Ford Mustang Mach-E ved solnedgang

FØRERPROFIL OG PERSONLIG TILPASNING

Når du parrer din smartphone med FordPass, justerer din Mustang Mach-E forskellige indstillinger efter dine forudvalgte præferencer. Dette inkluderer at justere sæder og spejle, tune ind på din foretrukne radiostation og endda indstille kabinebelysningen og instrumentpanelet, som du kan lide det. Du kan også oprette din egen unikke avatar for et mere personligt præg.

En rød, helt ny Ford Mustang Mach-E, der kører på vejen i bjergene

TURPLANLÆGGER

Electric Vehicle (EV) Trip Planner giver dig fuld tryghed på vejen. Indstil din destination, så tilpasser systemet en rute baseret på dit batteriniveau og tilgængelige offentlige opladningsstationer. Du kan også planlægge din rute på forhånd. Du skal bare angive din destination og finde opladningssteder med FordPass-appen og derefter sende ruten direkte til SYNC 4A-systemet i din bil.

En mand kontrollerer indstillingerne for sin nye Ford Mustang Mach-E ved hjælp af fjernbetjeningsfunktionen i FordPass-appen

FJERNSTYRING AF KØRETØJ

Fjernstyringsfunktionerne i FordPass giver dig mulighed for at låse din Mustang Mach-E og låse den op igen, starte eller stoppe motoren og overvåge opladningsstatus fra stort set hvor som helst. Du kan også indstille en starttidsplan, så dine køretøjsindstillinger er præcis, som du kan lide dem, før du overhovedet sætter dig bag rattet.

TRÅDLØS OPLADNING AF ENHEDER

Forbliv forbundet i din Mustang Mach-E. Med trådløs telefonopladning som standard kan du nemt oplade din kompatible smartphone uden besværet med et opladningskabel. Du skal blot placere enheden på køretøjets opladningsplade. Dette holder det stilfulde interiør rent og ryddeligt, samtidig med at det sikrer, at dine enheder er opladede og klar til brug.

Ford Mustang Mach-E indvendig visning af trådløs opladning
Ford Mustang Mach-E set bagfra i en skrå vinkel

YDEEVNE OG EFFEKTIVITET

Ford Mustang Mach-E under sneforhold, set fra siden

EN ELEKTRISK BIL MED FIREHJULSTRÆK

Avanceret elektrisk firehjulstræk med to motorer hæver niveauet. En elektrisk motor på for- og bagakslen forbedrer ydeevnen og hjælper dig med at håndtere mere udfordrende kørselsforhold.

 

BATTERIRÆKKEVIDDE

Mustang Mach-E fås i to batterivarianter, som begge fås i enten baghjuls- eller firehjulstræk. Mach-E-batteriet med en standardrækkevidde (70 kWh) er i stand til at opnå en fuldelektrisk rækkevidde på op til 440 km. Mens batteriet med udvidet rækkevidde (91 kWh) kan give op til 600 km med én enkelt opladning.

Ford Mustang Mach-E set fra siden

VEJHJÆLP

Hvis du løber tør for strøm på vejen, vil All-Electric Roadside Assistance fra Ford bugsere din bil, hvor du vil, inden for 56 km. Det kan være dit hjem, den nærmeste offentlige opladningsstation eller en EV-certificeret Ford-forhandler. Ved mere end 56 km kan du komme til den nærmeste offentlige opladningsstation eller oplader hos en EV-certificeret Ford-forhandler.

Helt nyt Ford Mustang Mach-E indvendigt instrumentbræt

INNOVATIVT DESIGN

ZERO–EMISSIONS TOWING 

Vil du nyde en emissionsfri køretur med mere trækkraft? Mustang Mach-E kan trække op til 1.500 kgZero-emission. Det svarer til at den kan trække f.eks. en mindre campingvogn eller lignende. Dine weekendture er lige blevet elektriske.

Den nye Ford Mustang Mach-Es sikre døråbnings funktion set tæt på
Den nye Ford Mustang Mach-Es sikre døråbnings funktion set tæt på

NØGLEFRIT LÅSESYSTEM

Vi har fjernet dørhåndtagene på Mustang Mach-E for at skabe et elegant strømlinet design. Systemet genkender nøgle og tænder en knap på dørstolpen, når du nærmer dig dit køretøj. Du behøver bare at berøre knappen for at åbne døren. Systemet låser også automatisk bilen, når du forlader den.

Ford Mustang Mach-E håndfri bagklap

HÅNDFRI BAGKLAP

Den håndfri bagklap gør det nemt at få adgang til dit Mustang Mach-E-bagagerum, selv når du har hænderne fulde. Når systemet registrerer, at din nøgle eller tilsluttede smartphone er inden for rækkevidde, skal du blot bruge en blid fodbevægelse under midten af kofangeren, så virker den håndfrie bagklap, uden at du behøver at røre ved noget. Den kan også åbnes og lukkes, mens du sidder inde i bilen.

PRAKTISKE LASTRUM

Uanset om du pakker bilen til et eventyr eller med dagligvarer, giver det praktiske bagagerum både bag i og foran dig alsidig opbevaring til alle slags ture.

Ford Mustang Mach-E lastrum set bagfra

GÅ DIN HELT EGEN VEJ

SAMMENLIGN MODELSPECIFIKATIONER

 • RWD
  AWD
  GT
  SPECIFIKATIONER RWD AWD GT AWD

  BATTERIKAPACITET (KWH)

       

  UDVIDET RÆKKEVIDDE (UR)

  98.8 kWh 98.8 kWh 98.8 kWh

  STANDARD RÆKKEVIDDE (SR)

  75.7 kWh 75.7 kWh  
  RÆKKEVIDDE (KM)      

  UDVIDET RÆKKEVIDDE (UR)

  600 km 550 km 490 km

  STANDARD RÆKKEVIDDE (SR)

  440 km 400 km  
  DRIVLINE Baghjulstræk (RWD) Dual eMotor firhjulstræk (AWD) Dual eMotor firhjulstræk (AWD)
  MOTORKRAFT (HK)      

  UDVIDET RÆKKEVIDDE (UR)

  294 351 487

  STANDARD RÆKKEVIDDE (SR)

  269 269  
  DREJNINGSMOMENT (Nm) 430 Nm 580 Nm 860 NmMach-E Torque
  ACCELERATION 0-100 km/t (RULLENDE START)      

             UDVIDET RÆKKEVIDDE (UR)

  6.2 sekunder 5.1 sekunder 3.8 sekunder

             STANDARD RÆKKEVIDDE (SR)

  6.1 sekunder 5.6 sekunder  
  ACCELERATION 0-100 km/t (STATIONÆR START)      

  UDVIDET RÆKKEVIDDE (UR)

  7.0 sekunder 5.8 sekunder 4.4 sekunder

    STANDARD RÆKKEVIDDE (SR)

  6.9 sekunder 6.3 sekunder  
  TOPHASTIGHED (km/t) 180 km/t 180 km/t 200 km/t
  MAKS. DC-OPLADNINGSSTRØM (kW)      

       UDVIDET RÆKKEVIDDE (UR)

  150 kW 150 kW 150 kW

       STANDARD RÆKKEVIDDE (SR)

  115 kW 115 kW  
  MAKS. DC-OPLADNINGSHASTIGHED (km/10 min)      

  UDVIDET RÆKKEVIDDE (UR)

  119 km 107 km 99 km

  STANDARD RÆKKEVIDDE (SR)

  91 km 85 km  
  SAMLET OPLADNINGSTID (10 - 80 %)      

  UDVIDET RÆKKEVIDDE (UR)

  45 min. 45 min. 45 min.

  STANDARD RÆKKEVIDDE (SR)

  38 min. 38 min.  
  UDVALGT UDSTYR RWD SR PREMIUM
  RWD UR
  AWD SR/UR
  GT AWD

  PANORAMATAG

  Ekstraudstyr Ekstraudstyr X
  FÆLGE 18" alufælge 19" alufælge 20" alufælge
  RØDE BREMSEKALIBRE   X X
  BREMO BREMSER     X
  LED FORLYGTER MED AUT. OP/NEDBLÆNDING AF FJERNLYS, SAMT AUT. BLÆNDFRI FUNKTION   X X
  LED FORLYGTER MED AUT. OP/NEDBLÆNDING AF FJERNLYS X X X
  MUSTANG LED-SIGNATURBAGLYGTER X X X
  OPVARMEDE SIDESPEJLE MED MUSTANG SIGNATUR VELKOMSTLYS X X X
  EL-FOLDBARE SIDESPEJLE  X X X
  INTERIØRETS INDTRÆK Sensico kunstlæder Perforerede Sensico kunstlæder med røde syninger Perforerede performance sportssæder i kunst ruskind
  ELEKTRISK 8-VEJS JUSTERBARE FORSÆDER MED HUKOMMELSESFUNKTION I FØRERSÆDET Ekstraudstyr X X
  SÆDEVARME I FORSÆDER X X X
  MAGNERIDE UNDERVOGN     X
  KARROSSERIFARVEDE HJULBUER     X
  GT STYLING     X
  TEKNOLOGI RWD SR PREMIUM
  RWD UR
  AWD SR/UR
  GT AWD
  E-LÅS I SIDEDØR X X X
  B&O-LYDSYSTEM MED 10 HØJTTALERE Ekstraudstyr RWD: Ekstraudstyr X
  10,2” DIGITALT INSTRUMENTPANEL X X X
  15,5” TOUCHSKÆRM X X X
  FORD SYNC MED TILSLUTTET NAVIGATION OG NATURLIG STEMMESTYRING X X X
  FORDPASS CONNECT X X X
  TRÅDLØS TELEFONOPLADNING X X X
  360-GRADERS KAMERA X X X
  HÅNDFRI BAGKLAP Ekstraudstyr RWD: Ekstraudstyr X
  INTELLIGENT ADAPTIV FARTPILOT X X X
  DIMENSIONER OG VÆGTE RWD
  AWD GT AWD
  HØJDE 1624 mm 1624 mm 1613 mm
  BREDDE 1881 mm 1881 mm 1881 mm
  LÆNGDE 4713 mm 4713 mm 4743 mm
  SÆDER 5 5 5
  BAGAGEKAPACITET (med bagsæderne foldet) 1420 liter 1420 liter 1420 liter
  BAGAGEKAPACITET  (med bagsæderne oppe) 402 liter 402 liter 402 liter
  BAGAGERUM FORAN (FRUNK) 100 liter 100 liter 100 liter
  MAKS. ANHÆNGERVÆGT (U. BREMSER) 750 kg 750 kg 750 kg
  MAKS. ANHÆNGERVÆGT (M. BREMSER)

      SR: 750 kg

      UR: 1.500 kg

      SR: 750 kg

      UR: 1.500 kg

  750 kg
  TAGVÆGT 75 Kg 75 Kg 75 Kg
  TAGVÆGT (PANORAMATAG) 65 Kg 65 Kg 65 Kg
  next
  prev

Tryk på linket her for at få mere information