DEN HELT NYE BRONCO

DET AMERIKANSKE SUV IKON KOMMER TIL EUROPA 

Denne robuste Ford SUV giver en hæsblæsende kørsel i alle typer terræn, og er bygget til at kunne klare den ekstreme Built WildTM holdbarhedstest. Den er desuden bygget med ydeevne og innovativt design for øje. Bronco er altid klar til eventyr og tilbyder nutidens friluftsentusiaster den nyeste generation af teknologier, der kan opdateres løbende. 

FREMHÆVET UDSTYR

Ford Bronco parked on a beach

UAFHÆNGIG KARAKTER

Nem håndtering af selv de mest udfordrende områder, takket være det avancerede Terrain Management System med G.O.A.T (Go Over Any Terrain) køretilstande. Sammen med dæk til alle typer terræn og et højhastigheds terræn-affjedringssystem kan Ford Bronco uden besvær klare alle de udfordringer, du udsætter den for.   

Ford Bronco driving on city road

FORFINET ROBUSTHED

Designet med den samme frihed, der opleves bag rattet. Du kan skræddersy din Bronco SUV til et hvilket som helst eventyr. Nemt, aftageligt tag og døreDoor removal suppleres op med dit valg af praktisk tilbehør, såsom tagbøjler, der forbereder dig på den ultimative friluftsoplevelse. 

Ford Bronco interior dashboard view

TIL EVENTYREREN I DET 21. ÅRHUNDREDE

Tag den mindst benyttede vej, mens du stadig er forbundet. Ford Bronco er udstyret med den intelligente SYNC4Ford SYNC 4, der betjenes via en 12" touchskærm. Du får også glæde af et førsteklasses B&O PLAY-lydsystem med 10 højttalere til dit roadtrip-soundtrack.  

Ford Bronco exterior at night in desert

DEN HELT NYE FORD BRONCO

Hold mig opdateret

Tryk på linket her for at få mere information