Home > Personbiler > NY ECOSPORT > Udstyr > Førerassistance

Køreoplevelse

De bedste teknologier er altid dem, der bringer noget positivt til din verden, løser et problem og har en klar fordel.

Og det er præcis det, du kan forvente Ford EcoSport.

Fra bakkestart-assistance til Ford SYNC 3: Opdag teknologier, der gør din kørsel afslappende og givende, og lev livet så stressfrit og behageligt som muligt.

Blue Ford EcoSport in city street

Køreglæde er indbygget

Grib rattet og få straks kontrol over en række avancerede førersystemer, alt fra en forhøjet kørestilling. Bakkestart-assistance forhindrer bilen i at trille baglæns, når du starter på en bakke. LED-lygter til dagligkørsel kombinerer både høj synlighed og stil.

Ekstra kontrol ved start på bakker

Bakkestart-assistance forhindrer bilen i at trille baglæns, når du starter på en bakke. Systemet holder bremsetrykket i 2 sekunder, når du slipper bremsen, så du har mere tid til at starte igen.Tooltip

Blue Ford EcoSport driving upwards
Red Ford EcoSport LED lights

Moderne lygtedesign og god belysning

LED-kørelys hjælper dig med at give dig et klart udsyn over vejen i dag- og nattetimerne.

Automatisk nødopkald kan tilkalde hjælp, selv hvis du ikke kan

En vigtig del af Ford SYNC 3 er Automatisk nødopkald Tooltip. Skulle du komme ud for en ulykke, hvor airbaggen udløses, eller hvor brændstofpumpen deaktiveres, kan teknologien automatisk ringe via en Bluetooth® aktiveret mobiltelefon direkte til alarmcentralen. Du kan vælge at stoppe opkaldet eller at tale med alarmcentralen, hvis du har brug for det. Systemet formidler livsvigtige oplysninger såsom dine GPS-koordinater, selv hvis du ikke er i stand til det. 

Ford SYNC logo
Top