Home > Personbiler > NY ECOSPORT > Udstyr > Intelligent

Overraskelsen og glædefaktoren

State-of-the-art infotainment-teknologi, et sofistikeret B&O PLAY-lydsystem, små luksuser som opvarmede sæder og rat, og meget mere.

Problemfri teknologi, du kan styre med din stemme

Ford SYNC 3 er et avanceret system, der lader dig bevare forbindelsen og styre din telefon, musik og navigationssystem med intuitive stemmekommandoer eller en 8" farveberøringsskærm. Den opretter forbindelse til Apple CarPlay og Android Auto, og med Applink kan du få adgang til nogle af dine foretrukne apps, bla. Spotify. Live Traffic kan også hjælpe dig med at undgå trafikpropper. Du kan endda få vist en liste over lokale restauranter bare ved at sige, ”Jeg er sulten” eller åbne Michelin-guiden, som kan hjælpe dig med at vælge og bestille bord på restauranter.

Det lyder live med B&O PLAY

Uanset din musiksmag fortjener den at lyde, som tiltænkt af kunstneren. Og det er præcis det, du kan forvente i en ny EcoSport. Hvorfor? Fordi den fås med B&O PLAY. Dette førsteklasses lydsystem på 675 watt leverer en fyldig og kraftig lyd via en opsætning med 10 højttalere, woofer og subwoofer inkl. opsætning. Og B&O PLAYs akustikkyndige specialister har specifikt designet, udviklet og finjusteret denne avancerede teknologi til den nye EcoSport. Så skru op for lyden, og nyd dine yndlingsbands og -sange i den koncertsal, som er din bils kabine.

Live venue with B&O logo
New Blue Ford EcoSport window wipers

Vinduesviskerne tilpasser sig til regnmængden

Vinduesviskere med regnsensorer aktiveres, når de registrerer fugtighed på forruden, hvorefter de tilpasser hastigheden, så de klarer alt det, vejret måtte byde på. Der kan tilmed vælges mellem adskillige følsomhedsniveauer, som bestemmer, hvor meget fugtighed, der skal være, før vinduesviskerne aktiveres.

New Blue Ford EcoSport Sun Roof

Et strejf af solen

Hvis du virkelig gerne vil lukke solen ind, kan du som ekstraudstyr vælge et eldrevet soltag til enten EcoSport Titanium-modellen eller ST-Line-modellen.

Top