Home > Personbiler > NY ECOSPORT > Udstyr > Intelligent

Komfrot og praktisk teknologi

State-of-the-art infotainment teknologi, et sofistikeret B&O PLAY-lydsystem, små luksuser som opvarmede sæder og rat, og meget mere.

Ford SYNC interior display

Problemfri teknologi, som du kan styre med din stemme

Ford SYNC 3 er et avanceret system, der lader dig bevare forbindelsen og styre din telefon, musik og navigationssystem med intuitive stemmekommandoer eller en touchscreen. Den opretter forbindelse til Apple CarPlay og Android Auto (ikke frigivet i Danmark endnu), og med Applink kan du få adgang til nogle af dine foretrukne apps, bla. Spotify. Traffik meldinger kan også hjælpe dig med at undgå trafikpropper. Du kan endda få vist en liste over lokale restauranter bare ved at sige, ”Jeg er sulten” eller åbne Michelin-guiden, som kan hjælpe dig med at vælge og bestille bord på restauranter.

Det lyder live med B&O PLAY

Uanset din musiksmag fortjener den at lyde, som tiltænkt af kunstneren. Og det er præcis det, du kan forvente i en ny EcoSport. Hvorfor? Fordi den kan fås med B&O PLAY. Dette førsteklasses lydsystem på 675 watt leverer en fyldig og kraftig lyd via en opsætning med 10 højttalere, woofer og subwoofer. B&O PLAYs akustikkyndige specialister har specifikt designet, udviklet og finjusteret denne avancerede teknologi til den nye EcoSport. Så skru op for lyden, og nyd dine yndlingsbands og -sange i den koncertsal, som er din bils kabine.

Live venue with B&O logo
EcoSport interior with arrow graphic to illustrate warmth

Opvarmede forsæder og rat der holder dig varm

Opvarmede forsæder med forskellige varmeindstillinger, som du nemt indstiller med trykknapper, som styrer opvarmning af venstre og højre sæde, hvor et rødt lys angiver den valgte varmeindstilling. Derudover kan bekvemmeligheden optimeres med et opvarmet rat, så du kan få varmet hænderne af rattet – langt bedre end et par vanter, selv på en kølig dag eller iskold nat.

Opvarmet forrude (Quickclear)

Denne smarte funktion er udviklet, så du kan komme hurtigere af sted, når der er frost i luften. Med et enkelt tryk på en knap kan supertynde filamenter opvarmes til en ekstremt høj temperatur for af affise og afdugge forruden samt hjælpe med at tø vinduesviskerne op.

Frosted windshield image
Frosted wing mirror

Sidespejle, der beskytter sig selv

Med de el-foldbare sidespejle kan der undgås skader, når du har parkeret. Dermed beskyttes de smarte, indbyggede blinklys. Sidespejlene er desuden opvarmede, så du kan komme hurtigere afsted på frostkolde dage.

Top