• MOTORKRAFT
  • MAKSIMALT DREJNINGSMOMENT
  • 0-100 km/t
  • BYG DIN FORD

DEN NYE FORD FIESTA ST

Den nye Ford Fiesta ST-X giver den ultimative køreoplevelse. 

Bilens ydre er udformet med en stor bagspoiler, der giver en fremragende aerodynamik og et iøjefaldende design. Bilens 1,5-liters benzinmotor med EcoBoost har 200 hk og et drejningsmoment på 290 Nm. Det er nok til at køre 0-100 km/t på kun 6,5 sekunderFiesta ST Launch 11

Den nye Fiesta ST-X er også smartere end nogensinde. Den er udstyret med avancerede tilslutningsfunktioner, som Ford SYNC 3.2 med en 8” touchskærm* og et nyt 12,3” digitalt instrumentpanel, der giver dig mulighed for at vælge, hvilke oplysninger der skal vises, så du får en bedre køreoplevelse. 

Og alle komponenterne i denne Fiesta ST-X er finjusteret til at yde optimalt. En mekanisk-begrænset differentialespærre optimerer drejningsmomentet mellem forhjulene, så du kan dreje om hjørner med maksimalt greb og styring. Bilen er også udstyret med valgfrie kørefunktioner, der finjusterer bilens køreindstillinger, så de passer til forholdene. 

SE HVAD DER GØR DEN ANDERLEDES

PERSONLIGGØR DIN FIESTA ST

 

Den viste model er en Fiesta ST-X

SE DEN I AKTION

Se den nye Fiesta ST-X i aktion i vores film.

Ford Fiesta ST

FREMHÆVET UDSTYR

Fiesta ST selectable drive mode

VALGFRIE KØREFUNKTIONER 

Tilpas køreoplevelsen i din Fiesta ST-X. Bilen er udstyret med tre valgfrie kørefunktioner (normal, sport og banekørsel), der finjusterer dens køreindstillinger, herunder motorovervågning, speederposition, bremsepedal og styrerespons. 

MEKANISK-BEGRÆNSET DIFFERENTIALESPÆRRE

Designet til at give motorkraft til forhjulene, der har mest vejgreb. Giver bedre trækkraft på glatte eller ujævne overflader, plus bedre acceleration og generel ydeevne. 

Ford Fiesta ST in motion
Ford Fiesta ST interior

KVALITETSSÆDER 

De 14-vejs justerbare sportsforsæder, udviklet af Ford Performance-ingeniører, er udviklet til give den perfekte kørestilling. Sæderne er også udstyret med en 4-vejs justerbar lændestøtte, som giver optimal støtte og komfort.

Fiesta ST rear three quarter view

KRAFT OG YDEEVNE 

Benzinmotoren på 1,5-liter med EcoBoost har 200 hk og et drejningsmoment på 290 NmFiesta ST Launch 11. Bilen er udstyret med mekanisk-begrænset differentialespærre og valgbare kørefunktioner, der giver en enestående håndtering og stabilitet.

B&Ò speaker

B&O-LYDSYSTEM 

Leverer overlegen lyd og stilfuldt design. Lydsystemet er førsteklasses. Det er udstyret med 10 højttalere, herunder en subwoofer, og er designet og finjusteret til den nye Fiesta ST-X af lydteknikere fra B&O. 

Mobile phone showing FordPass App

FORDPASS-APPEN

Åbn op for et væld af forbindelsesfunktioner med din telefon. Med FordPassFiesta ST Launch 3 kan du se bilens placering og køredata, få trafikopdateringer i realtid, advarsler om bilens tilstand og meget mere.