Home > Personbiler > FIESTA ST > Udstyr > Intelligent

Afslappende og forfriskende.
Uvurderlig og intelligent.

De bedste teknologier skal fungere ubesværet. De bør altid gøre livet nemmere, mere underholdende, og også mere komfortabelt og tilfredsstillende.

Derfor leveres den helt nye Fiesta ST med et avanceret SYNC 3-system og B&O, såvel som RECARO-sæder og mange andre uvurderlige funktioner.

Oplev alt, hvad du behøver for bedre ture, i en bil, der gør din kørsel mere behagelig og praktisk, end du nogensinde har drømt om.

Live venue with B&O logo

Din yndlingsmusik – som det altid bør høres

Uanset hvilken musik du foretrækker, fortjener den at blive afspillet med den lyd, som artisten havde i tankerne – og gennem et ordentligt lydsystem. Og det kan Fiesta ST i høj grad sørge for. Hvorfor? Fordi du kan få den med B&O. Dette premium lydssystem med 675 watt leverer en dyb, kraftfuld lyd gennem sine 10 højttalere og kraftige subwoofer. Den avancerede teknologi er designet og udviklet af B&O specialister. Så skru godt op for lyden og nyd dit yndlings band og dine yndlingssange i dit helt egen koncertsal – din Fiesta ST:

Unik teknologi som du kan styre med stemmen

Ford SYNC 3 er et innovativt system, der giver dig mulighed for at styre din telefon, musik, og navigation med simple stemmekommandoer – eller ved at bruge en 8” touchskærm. Den kan også kobles op med Apple CarPlay eller Android Auto. Og med Applink får du adgang til nogle af dine yndlings apps fra din smartphone. Live Traffic kan hjælpe dig med at undgå køer. Og så kan du se en liste over lokale restauranter bare ved at sige ”Jeg er sulten” eller tilgå Michelin Guiden for at hjælpe dig med at finde et sted at spise.

Ford Fiesta ST RECARO sports seats

Et førersæde, der er lavet til ydeevne

For at hjælpe dig med at få absolut mest ud af din Fiesta ST fås den med race-inspirerede RECARO-sportssæder. Disse yderst støttende sæder er optimeret for at give dig den perfekte position, hvorfra du kan styre (og nyde) din Fiesta ST.

Det store panoramatag giver en lettere og mere luftig følelse

I modsætning til andre biler på samme størrelse er det muligt for Fiesta-ST-ejere at tilvælge (ekstraudstyr) et luksuriøst, 2-delt panoramatag. Dette kan enten tippes åbent eller køres tilbage over den bagerste del af taget – hvilket giver et lysere mere rummeligt indtryk.

Ford Fiesta Electronic Automatic Temperature Control

Vælg en temperatur, der passer dig

Med klimaanlæg (ekstraudstyr) vælger du blot den præcise temperatur, som du foretrækker. Så sørger systemet for, at denne temperatur bevares.

Nøglefri betyder stressfri

Når du nærmer dig din bil, registrerer Fords nøglefri system, at du har nøglen på dig – selv hvis den er i din lomme eller taske. Dørene låses op, og når du sætter dig til rette i sædet, behøver du ikke at sætte nøglen i. Du træder blot koblingen i bund og trykker på start-knappen, og så starter din 1.5 liters EcoBoost motor straks.

Ford Fiesta MyKey close up

Del din bil uden bekymringer med MyKey®

Teknologien lader dig sætte en maks.-fart, aktivere påmindelse om sikkerhedssele, og du kan endda styre lydniveauet på lydsystemet, hvis du ønsker det. Systemet er designet til at lade dig låne din bil til din ven eller søn uden at skulle bekymre dig – alt for meget. Ford MyKey® er let at bruge. Du sætter blot nøglen i tændingen, starter bilen og følger de simple instrukser for at programmere den givne nøgle. ”Hovednøglen”, der bruges til at programmere andre nøgler, kan du holde for dig selv, og du kan endda have flere af dem. 

Ambient Lighting giver et mere moderne interiør

Ambient Lighting lader dig tilføje et diskret og sofistikeret lys til interiøret om natten.

Ford Fiesta ST Ambient lighting

Gør forruden hurtigt klar – med Quickclear

Quickclear er designet til at få dig hurtigt i gang på morgener med frosne ruder. Med et enkelt tryk på en knap bliver din forrude fri for is, tåge og dug, og også dine viskere bliver klar til start. Systemet virker på få sekunder – også når der er frostgrader.

Sidespejle, der beskytter sig selv

Det er nemt at beskadige sidespejle, når man kører gennem områder med lidt plads eller holder parkeret tæt på sine medbilister. De el-foldbare sidespejle (ekstraudstyr) kan afhjælpe dette, da de med et enkelt tryk på en knap kan foldes ind. Og da de også er opvarmede, hjælper de dig med at komme hurtigere afsted på en frostklar morgen.

Beskytter mod irriterende buler og ridser

Det er nemt at åbne døren op i enten det ene eller det andet, når man holder tæt parkeret. Men når du åbner døren i din Fiesta ST, springer der en beskyttende kant frem, der altså beskytter både din og andres bil mod skrammer.

Top