Home > Personbiler > FIESTA ST > Udstyr > Sikkerhed

Vores prioritet – din sikkerhed og tryghed.

Den helt nye Fiesta ST inkorporerer en række avancerede teknologier, som er udviklet til at beskytte dig, dine passagerer og dit køretøj i tilfælde af ulykke. Andre systemet eksisterer for at forebygge ulykker i første omgang. 

Bevar kontrollen under alle forhold

Electronic Stability Control overvåger konstant din Fiesta ST ved hjælp af avncerede sensorer. Den registrerer, når bilen er ved at miste greb og aktiverer så bremserne på de relevante hjul for at stabilisere bilen.

Airbags, der beskytter dig fra alle vinkler

Ud over de normale fører- og passager-airbags beskytter bilens side-airbags brystregionen og er designet til at flytte passageren væk fra det ramte område. De kan også løfte passagerens arm for at sikre, at der kommer mere plads mellem passageren og elementer, der måtte ende inde i kabinen. Gardin-airbags er med til at yde makimal beskyttelse, og hovedstøtterne beskytter mod piskesmæld.
Med selestrammere både for og bag samt belastningsbegrænsere og sikkerhedssele-påmindelse lader Fiesta ST dig aldrig glemme sikkerhed.

Aerial view of Ford Fiesta with inflated airbags
Blue Ford Fiesta front wheel close up

Avancerede systemer giver mere kontrollerede nedbremsninger

ABS og EBD (Electronic Brake-force Distribution) sikrer, at dine nedbremsninger er mere kontrollerede. Emergency Brake Assist hjælper også bilen med at bremse mere sikkert i en nødsituation. Det gør den ved at registrere, hvor meget kraft du selv lægger på bremsen, hvorefter den automatisk bremser hårdere op – om nødvendigt.

Højt sikkerhedsniveau

Det er muligt at eftermontere et Thatcham sikkerhedssystem, der inkluderer en tyverialarm og dobbelt lås. Med de dobbelte låse kan en dør ikke åbnes indefra – selv hvis man har smadret et sideruder for at komme ind. For at aktivere den dobbelte lås, skal du blot dobbeltklikke på låseknappen på nøglen.

Blue Ford Fiesta parked near industrial estate
Euro NCAP logo

5-stjernet sikkerhed beskytter dig

Euro NCAP er Europas førende, uafhængige sikkerhedsorganisation. Den evaluerer alle nye bilers sikkerhedsniveau gennem en række hårde tests. Og Fiesta ST’s 5 stjerner er et tydeligt bevis på Fords fokus på sikkerhed.

Advarer dig hvis dit dæktryk falder

Det er altid vigtigt, at dine dæk har det rette dæktryk. Det hjælper både med at spare brændstof, forlænge dækkenes levetid og holde dig sikker. Derfor overvåger sensorerne konstanter alle dæk og advarer dig, hvis der er problemer, så du kan køre ind til siden og se på sagerne. Det kan altså være nødvendigt at enten tilføre ny luft eller skifte dækket.

Ford Fiesta ST tyre pressure
Top