Ford Fiesta ST driving

FØRERASSISTANCE

Den nye Fiesta er fyldt med smarte funktioner og systemer, såsom de nye intelligente LED-forlygter, aktiv parkeringshjælp, aktiv fartpilot, Lane Keeping System, Traffic Sign Recognition og meget mere. Oplev teknologier, der er så nyttige, at du vil undre dig over, hvordan du har klaret dig udenFørerassistancefunktioner.

AKTIV FARTPILOT MED STOP & GO

Gør det nemt at køre et Ford Fiesta Powershift automatgear i tæt trafik. Du skal blot indstille din ønskede hastighed, så holder den aktive fartpilot med Stop & Go automatisk en forudindstillet afstand til den forankørende bil og standser din bil, hvis det er nødvendigt. Når der ikke længere er tæt trafik, accelererer systemet igen til den valgte hastighedFørerassistancefunktioner RES Button.

Aktiv fartpilot med Stop & Go
Lane Keeping System

LANE KEEPING SYSTEM

Fremadseende kameraer kan registrere, hvis du utilsigtet glider ud af banen. Systemet advarer dig ved at vibrere i rattet, og det kan desuden nænsomt assistere styringen, så du kommer tilbage i den rigtige kørebane. Designet til veje med flere kørebaner. Deaktiveres automatisk under 65 km i timen [43 mph], eller slukkes manueltFørerassistancefunktioner Lane-Keeping System.

AKTIV PARKERINGSHJÆLP

Det kan være svært at parkere på en travl gade eller når pladsen er trang. Men Ford Fiesta gør det nemt med aktiv parkeringshjælp. Systemet kan identificere passende parkeringspladser og derefter automatisk manøvrere bilen ind. Den kan også manøvrere dig ud af parkeringspladser. Side Parking Aid advarer dig om eventuelle forhindringer til siderneFørerassistancefunktioner.

Aktiv parkeringshjælp
Justerbar hastighedsbegrænsning med Traffic Sign Recognition

JUSTERBAR HASTIGHEDSBEGRÆNSNING MED TRAFFIC SIGN RECOGNITION

Giver dig mulighed for at indstille den ønskede maksimale hastighed. Systemet scanner også trafikskilte og markeringer i vejen for at identificere lokale hastighedsgrænser. Hvis du overskrider en af disse grænser, vil systemet advare dig via instrumentbrættet. Wrong Way Alert advarer dig også i tilfælde af, at du passerer et adgang forbudt-skiltFørerassistancefunktioner.

Afstandsangivelse

AFSTANDSANGIVELSE

Hjælper dig med at overvåge din afstand til den forankørende bil. En trefarvet, kodet grafik, der vises på instrumentpanelet, kan fortælle dig, hvor tæt du er på – hvor gråt angiver den største afstand og rødt angiver den korteste afstand mellem dig og trafikken forudeFørerassistancefunktioner.

Forskellige køretilstande

FORSKELLIGE KØRETILSTANDE

Forskellige køretilstande ændrer bilens indstillinger, såsom gasrespons, styring og gearskifte, så de passer til køreforholdene. Fiesta har tre forskellige køretilstande; Normal, Eco og Sport. Vigtige oplysninger vises via det digitale instrumentpanel, som skifter farvetema, alt efter hvilken tilstand man har valgtFørerassistancefunktioner.

Intelligente LED-forlygter

INTELLIGENTE LED-FORLYGTER

Den nye Fiestas Matrix LED-forlygter med integrerede tågelygter og signaturlygter til dagskørsel giver enestående sigtbarhed med sit iøjefaldende design. Det adaptive belysningssystem optimerer forlygtens lysmønstre, så de passer til specifikke køreforhold. Såsom til motorvej, by eller landevejskørsel, samt parkering og manøvrering i svingFørerassistancefunktioner.

Bakkamera

BAKKAMERA

Bomme, cykler, lave mure ... Bakkameraet gør det nemt at parkere ved at vise på skærmen, hvad der er bag dig. Foruden at vise dig genstande, som du kunne overse, viser systemet nogle virtuelle linjer, så du let kan parkere på selv de mindste steder. Kameraet aktiveres automatisk, når du vælger bakgearFørerassistancefunktioner.

PARKERINGSSENSORER

Parkeringssensorer hjælper dig med at vurdere afstanden mellem bilen og forhindringer omkring dig. Når sensorerne registrerer en genstand, aktiverer de et lydsignal, der bliver højere, jo tættere du kommer påFørerassistancefunktioner.

Parkeringssensorer
Ford Fiesta front three quarter view

MOTORER OG GEARKASSER

Hvorfor vælge mellem kraft og effektivitet? Med Ford Fiesta kan du få begge dele. Den prisbelønnede 1,0-liters EcoBoost benzinmotor leverer en problemfri blanding af kraft og brændstoføkonomi. Den nye Fiesta EcoBoost Hybrid har en elektrisk motor, der øger effekten yderligere, samtidig med at den minimerer udledningerne. Og med en sofistikeret køredynamik er det her bilen, der giver en berigende kørselsoplevelse helt uden kompromis.

ECOBOOST HYBRIDTEKNOLOGI

Fiesta EcoBoost Hybrid har en 48-volts, batteridrevet elektrisk motor, der hjælper med at understøtte motoren, forbedre effektiviteten og reducere CO2-udledningenCO2-udledning. Det milde, hybride transmissionssystem leverer ekstra 16 HK og op til 20 % bedre acceleration. Regenerativ bremsning oplader batteriet, mens du kører, så du behøver ikke sætte stikket i en ekstern strømkilde.

SE DEN I AKTION

Ford Fiesta front three quarter view from behind, showing the technology inside the vehicle chassis.

SOFISTIKERET AUTOMATGEAR

EcoBoost Hybrid Powershift er et syv-trins automatgear med dobbeltkobling (DCT). Det større antal gear, et let design og en avanceret dobbelt-kobling giver alt sammen blide og problemfri gearskift for en mindre krævende kørsel i stop-start-trafikken i byen. Sammen med enestående brændstofbesparelse og sjove køreegenskaber.Fås til 125 HK

Sofistikeret automatgear
Prisbelønnet ydeevne

PRISBELØNNET YDEEVNE

Den 1,0-liters Ford EcoBoost-motor er seksdobbelt vinder af International Engine of the Year Awards. Vælg mellem 125 HK eller 155 HK hybridmuligheder, og få den samme spændende ydeevne med en gennemgående bedre brændstoføkonomi og lavere CO2-udledning.

Auto Start-Stop

AUTO START-STOP

Når du standser ved rødt lys eller i tæt trafik, kan Auto Start-Stop automatisk slukke motoren, mens de vigtige systemer som forlygter, aircondition og Ford SYNC 3 stadig er tændtSYNC 3. Når du er klar til at køre igen, skal du bare træde på koblingen (eller trykke på speederen ved automatgear), og så starter motoren igen.

Manuelt gear

MANUELT GEAR

Fiesta's 6-trins manuelle gear er blevet optimeret til at gøre gearvalg lettere, mere præcist og mere støjsvagt. Det er særligt udviklet til at forbedre køreteknologien og reducere brændstofforbruget, og det er med til at gøre din køretur mere spændende, samtidig med at turene til benzinstationen bliver færre.

Ford Fiesta showing interior design around driver

TILSLUTNING

Den nye Fiesta har et væld af sofistikerede tilslutningsfunktioner for at forbedre enhver køretur. Inklusiv det nye digitale instrumentpanel, Ford SYNC 3 med 8" touchscreen og FordPass-appen, der lader dig oprette forbindelse til din bil, uanset hvor du er.

SE DEN I AKTION

Cockpit view of the Ford Fiesta showing the steering wheel and dashboard modules
Ford SYNC 3

FORD SYNC 3

Ford SYNC 3Overall SYNC disclaimer integreres problemfrit med din smartphone via Android Auto eller Apple CarplaySYNC 3 kontrollerer. Giver dig mulighed for at styre alt fra telefonopkald og sms'er til indeklima, musik, satellitnavigation og Live Traffic-opdateringer – alt sammen via en 8” touchscreen i høj opløsning eller ved hjælp af helt enkle stemmekommandoer.

DIGITALT INSTRUMENTPANEL

Den nye Fiesta's 12,3" digitale instrumentpanel viser kørselsdata i høj opløsning ved hjælp af intuitive og letlæselige ikoner. Du kan også prioritere, hvilke oplysninger der vises, herunder navigationsadvarsler, samt programmere de foretrukne forudindstillinger for hver enkelt person, der kører bilen.

Digitalt instrumentpanel
B&O-lydsystem

B&O-LYDSYSTEM

Leverer overlegen lyd og stilfuldt design. Dette førsteklasses lydsystem med 10 højttalere er udviklet og finjusteret til den nye Fiesta af specialiserede B&O-lydteknikere. Herunder en subwoofer, der er pænt indbygget i den bageste skillevæg, og signatur Bang & Olufsen-højttalermønstre, der perfekt komplementerer bilens karakteristiske design. 

FordPass App

FORDPASS APP

Lås op for et væld af forbindelsesfunktioner via din smartphone. FordPass AppFordPass App giver dig mulighed for at overvåge din bils placering og kørselsdata, få trafikopdateringer i realtid samt tilstandsrapporter sendt til din telefon. Du kan også tjekke, om din bil er låst, og derefter låse den (op), uanset hvor du er. 

FordPass Connect

FORDPASS CONNECT

Det indbyggede FordPass ConnectFordPass Connect 2-modem i den nye Fiesta leverer en række yderligere tilslutningsfunktioner. Wi-fi til op til 10 enheder. Og når du er parret med FordPass AppFordPass App, kan du sende destinationer fra din smartphone til din bils navigationssystem. Avancerede fjernbetjeningsfunktioner giver dig også mulighed for at styre og overvåge din Fiesta, uanset hvor du befinder dig.

Trådløs opladning

TRÅDLØS OPLADNING

Designet til at maksimere plads og bekvemmelighed. Det nye Fiesta-interiør har en praktisk central opbevaringsplads og trådløs opladning til din smartphoneWireless charging.

Ford Fiesta showing interior design around driver seat

INTELLIGENT

Fiesta udstyret med SYNC 3.2Tooltip for at gøre livet lettere, og B&O for at gøre rejser mere underholdende. Gør dig klar til at opdage alt dette og mere i en kabine, der giver dig al den komfort og bekvemmelighed, du overhovedet kunne ønske dig.

PERSONLIGGØR DIN FIESTA

Et bredt udvalg af designmuligheder giver dig mulighed for virkelig at gøre den nye Fiesta til din egen. Fra ensfarvet, to nuancer og særlige eksteriørfarver til interiørdetaljer, indtræksstil og syninger samt forskellige hjuldesign ... Uanset hvordan du ønsker, at din bil skal se ud, har du muligheden med vores tilpasningspakker.

Personliggør din fiesta
Opvarmede sæder og rat

OPVARMEDE SÆDER OG RAT

Bilens opvarmede rat holder dine hænder varme på de kolde vintermorgener. Og for ekstra komfort fås opvarmede sæder til forsæderne.

Fords nøglefri system

FORDS NØGLEFRI SYSTEM

Fords nøglefri system gør, at du kan låse bilen og låse den op igen, uden at tage nøglen op af lommen eller tasken. Du kan også åbne døren, hvis nøglen er inde i bilen, eller bruge FordPass AppFordPass App til at fjernlåse og låse op hvor som helst.

MyKey

MYKEY

Ford MyKey® giver dig ekstra ro i sindet, når du låner din bil til en anden chauffør, ved at kunne indstille hastighedsbegrænsninger, påmindelser om sikkerhedsseler og endda styre lydstyrken i audiosystemet.

Ford Fiesta with man in driving seat

SIKKERHED

Ford Fiesta integrerer en række avancerede teknologier, som er designet til at beskytte dig, dine passagerer og din bil i tilfælde af en ulykke. De vigtigste funktioner omfatter Pre-Collision Assist, katastrofeblink, nødbremse og Trailer Sway Control. Der er desuden mange andre systemer, som hjælper med at forhindre ulykkerLaws of physics.

SE DEN I AKTION

Three Ford Fiesta's in an outdoor location demonstrating the safety features
Pre-collision registrerer fodgængere

PRE-COLLISION REGISTRERER FODGÆNGERE

Scanner efter potentielle kollisionsfarer med fodgængere og andre biler op til 130 meter foran, og advarer dig om deres tilstedeværelse. Hvis du ikke reagerer, slår systemet automatisk bremserne til. Denne teknologi er udviklet til at hjælpe med at reducere omfanget af ulykkerne eller hjælpe til med helt at undgå dem.Hastigheder på op til 80 km/t

STYR PÅ ANHÆNGEREN BAG BILEN

Trailer Sway Control registrerer, hvis en anhænger svinger ud eller slingrer, og nedsætter vognens hastighed, hvilket giver dig større kontrol, når du trækker en anhænger. Systemet sænker bilens fart ved at reducere motorens moment og gradvist øge bremsetrykket på alle hjulLaws of physics.

Styr på anhængeren bag bilen
Nødbremsefunktion

NØDBREMSEFUNKTION

Hjælper din bil med at opnå den maksimale bremseevne ved nødsituationer. Styres automatisk via ESP-systemet, som registrerer, hvor hårdt du træder på bremserne, og øger automatisk bremsekraften efter behov. 

ELEKTRONISK STABILITETSSTYRING

Brug af sensorer fra ABS-bremserne og anti-spinsystemet. Systemet registrerer, når din Fiesta mister vejgreb, og hvert hjul bremser øjeblikkeligt i hvert hjul, så bilen stabiliseres. 

Elektronisk stabilitetsstyring
5-stjernet sikkerhed til at beskytte dig

5-STJERNET SIKKERHED TIL AT BESKYTTE DIG

Euro NCAP er Europas førende uafhængige sikkerhedsorganisation. Det evaluerer ethvert nyt køretøj ved brug af en række strenge måleredskaber. Og at Fiesta har modtaget den højest mulige vurdering på fem stjerner, er et tegn på Fords engagement i sikkerhed.

Dæktryksovervågning

DÆKTRYKSOVERVÅGNING

Registrerer når dæk begynder at tabe tryk, og advarer dig via instrumentpanelet. Du kan også få advarsler via FordPass mobil-app, såsom overvågning af dæktryk, sprinklervæske og meget mere.