Ford Focus ST front view

MOTORER OG MOTORKRAFT

Mere motorkraft når man har brug for det

MERE MOTORKRAFT NÅR MAN HAR BRUG FOR DET

Focus ST-X fås med den fremragende 2,3 l. Ford EcoBoost benzinmotor med 280 hk og et drejningsmoment på 420 Nm, som kører 0-100 km/t på under 6 sekunder.

ELEKTRONISK BEGRÆNSET SPÆRREDIFFERENTIALE

Bygget til overlegen ydeevne og stabilitet. Et elektronisk begrænset spærredifferentiale optimerer styringen i svingene ved løbende at analysere data fra forskellige sensorer. Systemet justerer derefter momentfordelingen mellem drivhjulene inden for et par millisekunder. Dette forbedrer trækkraften og stabiliteten, hvilket betyder, at du kan køre hurtigere om hjørner, samtidig med at du bevarer kontrollen.

Eektronisk begrænset spærredifferentiale
Elektronisk justeret undervogn (ekstraudstyr)

ELEKTRONISK JUSTERET UNDERVOGN (EKSTRAUDSTYR)

Undervognen på Focus ST-X fås med elektronisk justeret undervogn (CCD), som løbende justerer affjedringsindstillingerne for at sikre fremragende kørekvalitet og køredynamik, uanset vejforholdene. Dette er en Focus, der er bygget til vejene og født til banekørsel.

Focus ST in motion

FØRERASSISTANCE 

INTELLIGENTE MATRIX LED FORLYGTER

De nye Matrix LED-forlygter med integrerede tågelygter, til dagskørsel giver enestående synlighed med sit iøjnefaldende design. Det adaptive forlygtesystem optimerer din Focus' lysmønstre, så de passer til specifikke køreforhold. Såsom til motorvej, by eller landevejskørsel, samt parkering og manøvrering i sving.

Intelligente Matrix LED forlygter
Digitalt instrumentpanel

DIGITALT INSTRUMENTPANEL

Focus' 12,3" digitale instrumentering viser data i høj opløsning ved hjælp af intuitive og letlæselige ikoner. Du kan også vælge, hvilke oplysninger der vises, herunder navigationsadvarsler, samt programmere de foretrukne forudindstillinger for forskellige førere.

SEMI-AUTOMATISK PARKERINGSSYSTEM (EKSTRAUDSTYR)

Det kan være svært at parkere på en travl gade eller på en trang plads. Semi-automatisk parkeringssystem i Focus gør det let. Systemet kan identificere passende parkeringspladser og derefter automatisk styre bilen ind. Alt, du skal gøre, er at trykke på knappen og lade bilen gøre arbejdet for dig.

Semi-automatisk parkeringssystem (ekstraudstyr)
Head-Up-display

HEAD-UP DISPLAY

Head-Up display viser vigtige oplysninger i dit synsfelt, så du kan holde dig informeret uden at skulle kigge ned på instrumentbrættet.

Elektronisk parkeringsbremse

ELEKTRONISK PARKERINGSBREMSE

En elektrisk parkeringsbremse er pladsbesparende og nemmere at anvende. For at anvende den skal du blot trykke på en knap i Focus' midterkonsol.

Bakkamera

BAKKAMERA

Focus' bakkamera aktiveres automatisk, når du skifter til bakgear, hvilket afslører, hvad der er bag dig på skærmen. Systemet viser også virtuelle linjer for at hjælpe dig med at parkere. Et nyt vidvinklet bakkamera i høj opløsning fås som ekstraudstyr.

Adaptiv fartpilot (ekstraudstyr)

ADAPTIV FARTPILOT (EKSTRAUDSTYR)

Den adaptive fartpilot i Focus gør det nemt at køre i tæt trafik. Du skal blot indstille din ønskede hastighed, så holder systemet automatisk en forudindstillet afstand til den forankørende bil og standser din bil om nødvendigt. Når der ikke længere er tæt trafik, accelererer systemet igen til den valgte hastighed.

Woman looking at a smartphone

TILSLUTNING

FORD SYNC 4

Vi præsenterer en ny verden af konnektivitetSYNC 4 FOCUS. Ford SYNC4 med Connected Navigation, Ford Secure og 13,2” Touchskærm kan integreres med din smartphone via FordPass-appen, så du kan styre alt i din Focus fra telefonopkald til fjernlås, musik og navigation.

Ford SYNC 4 with Connected Navigation

POWER-UP-SOFTWAREOPDATERINGER

Med Fords Power-UP-softwareopdateringer udvikler din Focus sig konstant. Trådløse softwareopdateringer forbedrer kundeoplevelsen over tid med nye og forbedrede funktioner. De trådløse opdateringer er hurtige og nemme og sker ofte automatisk i baggrunden. 

Focus ST interior

INTELLIGENT 

Performance sæder

PERFORMANCE SÆDER

De 14-vejs justerbare sportsforsæder, udviklet af Ford Performance-ingeniører, er skabt til at give den perfekte kørestilling. Sæderne er også udstyret med en 4-vejs justerbar lændestøtte, som giver optimal støtte og komfort.

QUICKCLEAR OPVARMET FORRUDE (EKSTRAUDSTYR)

Rydder din forrude hurtigt på frostkolde morgener. Tynde filamenter opvarmer forruden til afise og afrime glasset på få sekunder samt hjælper med at tø vinduesviskerne op. 

Quickclear opvarmet forrude (ekstraudstyr)
Ford Focus ST side view

TILBEHØR

Stationcar bagagerum

STATIONCAR BAGAGERUM

Focus Stationcars bagagerum har LED belysning, er let at rengøre og så har den en lodret skillevæg der kan fastgøres for justerbar opbevaringsplads. En ny vådrumszone med en gulvmåtte af gummi giver dig mulighed for at transportere våde eller mudrede genstande separat.

HÅNDFRI BAGKLAP (EKSTRAUDSTYR)

Hvis du har hænderne fulde, skal du blot vifte med foden under den bagerste kofanger. Din Focus Stationcar registrerer din fjernbetjeningsnøgle, og bagklappen åbner eller lukker automatisk.

Håndfri bagklap (ekstraudstyr)
Woman looking out of a driver's window

SIKKERHED

Pre-Collision Assist med registrering af fodgængere

PRE-COLLISION ASSIST MED REGISTRERING AF FODGÆNGEREHastigheder på op til 80 km/t

Pre-Collision Assist-systemet scanner for potentielle kollisionsfarer med fodgængere og andre biler op til 130 meter foran og advarer dig om deres tilstedeværelse. Hvis du ikke reagerer, slår systemet automatisk bremserne til. Denne teknologi er udviklet til at hjælpe med at reducere ulykkernes omfang eller hjælpe med helt at undgå dem.

AUTOMATISK NØDBREMSE

Et kamera scanner vejbanen foran, og systemet advarer dig derefter, hvis det opdager, at en kollision er sandsynlig. Hvis du ikke reagerer, kan den slå bremserne til for dig.

Automatisk nødbremse

Tryk på linket her for at få mere information