Home > Personbiler > NY KUGA > Udstyr > Førerassistance

Rundt i byen eller på landet

Konstrueret til at kombinere elegant styling med robust SUV-kapacitet: Den helt nye Ford Kugas intelligente, aktive fartpilot, firehjulstræk og selektive køretilstandssystemer betyder, at du kan tilpasse din køreoplevelse til alle vejforhold.

All New Red Ford Kuga driving on bridge above water

Gør det lettere at køre i tæt trafik

Med den intelligente aktive fartpilot med Stop & Go kan du indstille både din ønskede hastighed og afstanden til den forankørende bil. Hvis den registrerer, at trafikken bliver langsommere, fastholder systemet den forudindstillede afstand, hvis forholdene ikke tillader den foretrukne hastighed. Den kan endda få dig til at stoppe fuldstændigt, hvis der er meget trafik. I det øjeblik, der ikke er noget køretøj foran, accelererer bilen automatisk igen til den valgte hastighed, hvilket gør den ideel til at finde en balancegang i den tætfyldte stop-start-kørsel i bymiljøer. Tilgængelig med Kugas Lane Keeping-system, som hjælper dig med at holde fokus på motorveje, så de lange ture bliver endnu sjovere.

Vigtige oplysninger lige ved hånden 

Head-up displayet projicerer nøgleoplysninger ind i dit synsfelt, og du kan holde øjnene på vejen foran. Kompatibel med polariserede solbriller, og det klare, lyse billede kan vise dit foretrukne valg af indhold – herunder bilens hastighed, navigation, fartpilot-meddelelser og Traffic Sign Recognition-data.

All new Ford Kuga interior with head up display close up
All New red Ford Kuga close crop o front LED headlights

Løber om hjørner med dig

Kuga kan fås med dynamiske forlygter, der giver fremragende belysning i flere slags vejforhold. LED-forlygterne anvender et kamera i forruden til at overvåge vejen forude, som de tilpasser belysningsmønsteret ud fra.
De dynamiske kurvelys aflæser kørebaneafmærkningerne til at registrere og belyse eventuelle sving i vejen, før du når dem. Teknologien aflæser også vejskilte ved eksempelvis rundkørsler og tilpasser forlygterne efter vejforholdene. Det blændfrie fjernlys justerer forlygtens vinkel for maksimalbelysning, mens kameraet i forruden hjælper med at afskærme modkørende bilister mod blænding.

Top