Ny Ford Mustang®

Unik. Ikonisk.

 

Vi præsenterer den 7. generation af Ford Mustang® sportsvognen. Udstyret med 5,0 l V8-motor og ikonisk lyd. Ultramoderne interiør med et digitalt cockpit-display, der kan tilpasses. En uforglemmelig køretur, to legendariske karrosserityper – Ford Mustang cabriolet og coupé.

0-100 Km/tPerformance Statistics S650

0 s

Maks. hestekræfterPerformance Statistics S650

0 HK

Maks. drejningsmomentPerformance Statistics S650

0 Nm

Tag en prøvetur

Se, hvad der gør den anderledes med vores interaktive 360-graders rundvisning.

 

Se nu

Inspireret af den første generation Mustang® – elegant silhuet og muskuløst udtryk. Karakteristisk frontpanel med ikonisk, gittermonteret Mustang-badge og Tri-bar LED-forlygter. 19” alufælge og lakerede performance bremsekalibre.

Overlegent Mustang®-interiør

Racer-inspireret rat med flad bund for højtydende køreegenskaber. Førsteklasses lædersæder og indtræk med soft-touch. 6-trins manuelt eller 10-trins automatisk gear med SelectShift-funktion og aktivering af gearskift.

Mustang® Dark HorseTM
Special Edition

*Lukket bane. Professionel fører. Forsøg ikke selv. Europæiske specifikationer kan variere.

Performance

CGI-animation, der efterligner en professionel chauffør på en lukket bane. Forsøg ikke selv. Model, der viser bagspoiler, som er tilgængelig fra april.

Kraftfuld 4. generations 5,0-liters Ti-VCT V8 Coyote-motor, 453 hk og 540 Nm drejningsmoment plus en masse smart teknologi. 0-100 km/t på 4,4 sekunderPerformance Statistics S650

 

Se den performe

 

 

 

Højtydende Brembo™-bremser med 19" kalibre giver seriøs bremsekraft. Begrænset skridsikkert differentiale for bedre acceleration og styring i sving, mens du er på banen. Active Valve Exhaust giver dig mulighed for at styre lyden – Quiet, Normal, Sport eller Track.

Teknologi

All-New Ford Mustang using active pothole mitigation

Aktiv undvigelse ved huller i vejen

Systemet registrerer og beskytter mod sammenstød og dyre reparationer. Teknologien overvåger karrosseri-, styre- og bremseinput for at detektere et hul i vejen og fange hjulet, før det falderDriver-assist features are supplemental 4.

Person driving an All-New Ford Mustang convertible

Stil dig i kø.

Oplev et iøjnefaldende ikon live.

Find forhandler

Tilpas

  

  

Sæt dit præg på ikonet

Ford Mustang driving into the sunset

© 2024 Ford Motor Company. Mustang, Dark Horse, SYNC, SelectShift og FordPass er varemærker tilhørende Ford eller dets datterselskaber. Brembo er et varemærke tilhørende Brembo SpA, der bruges med tilladelse. MagneRide er et varemærke tilhørende BMI Group brugt med tilladelse. B&O er et varemærke tilhørende Bang & Olufsen Group brugt med tilladelse. TREMEC er et varemærke tilhørende KUO Group brugt med tilladelse.