HELT NY FORD MUSTANG

IKONET. GENFØDT

Hold mig opdateret

Den 7. udgave af det amerikanske ikon er her. V8-motor. Et ny-designet karrosseri. Forfinet interiør med et digitalt cockpit, der kan tilpasses, og et væld af tilslutningsmuligheder. Den helt nye Ford Mustang. Ikonet, genfødt.

Detail of Ford Mustang pony badge
All-New Ford Mustang convertible and All-New Ford Mustang coupe

COUPÉ ELLER CABRIOLET

Uanset om det er Coupé eller Cabriolet, en GTCabriolet fås kun på GT-serien.  eller Dark Horse, så får du det ultimative udtryk for amerikansk landevejsfrihed. 

COCKPITTET

Førerorienteret design. Strømlinet instrumentpanel med et enkelt, komplet display, der kan tilpasses og som har en instrumentering på 12" samt en SYNC 4SYNC 4: Kør ikke, mens du er distraheret, eller mens...-skærm på 13,2". Den helt nye Mustang forkæler dig med i state-of-the-art digital teknologi.

All-New Ford Mustang interior with dashboard and steering wheel
All-New Ford Mustang driving

INDLYSENDE MUSTANG

Den 7. generation af Mustang fortsætter den rebelske tradition. Designet er drilsk med et lavere og bredere overordnet design. Den nye silhuet er mere aerodynamisk. Kraftige linjer løber hen langs den lange motorhjelm og over taglinjen til den korte bagende. Det hele er indlysende Mustang.

MUSTANG DARK HORSE

Vi præsenterer den første nye Mustang i performance-serien i 21 år. Den har et unikt udvendigt karrosseridesign, et forbedret chassis og en forbedret motortuning samt en lang række andre egenskaber til performance. Den banekompatible Mustang Dark Horse sætter et nyt niveau af ydeevne og styling i hænderne på dem, der er ude efter kraften og spændingen ved en ægte amerikansk V8-sportsvogn.

All-New Ford Mustang Dark Horse badge
All-New Ford Mustang interior with dashboard

TEKNOLOGI

Nem tilslutning til smartphone. Over-the-air softwareopdateringer til Ford Power-Up. Overlegen lydkvalitet med det specielt indstillede B&O-lydsystem med 12 højttalere. Og meget, meget mere. 

All-New Ford Mustang interior with dashboard and driver

INDVENDIGT DESIGN

Bygget til komfort. Topudstyret versioner. Fyldt med veludformede detaljer, herunder det strømlinede instrumentbræt. Den helt nye Mustang er skabt med et et førerorienteret design i centrum.

All-New Ford Mustang exterior close up on back lights

PERSONALISERING

Mulighederne omfatter Recaro-sæder, unikke 19" alufælge og røde bremsekalibre. Eller vælg Dark Horse-udseendepakken – sortlakeret tag, blå bremsekalibre og indvendige trimlister. Gør din Mustang til din egen.

Yellow All-New Ford Mustang driving viewed from 3/4 back

BLIV I OVERHALINGSBANEN

For at fejre den 7. generation af Mustang har vi skabt en række fordybende Ford Mustang-fortælllinger. De er spækket med historie, fyldt med indsigt og afslører eksklusive, helt nye Mustang-funktioner. Klik nedenfor for at få en smagsprøve på det ikoniske, og tilmeld dig for at få de seneste nyheder om Mustang.

Klik nedenfor, og tilmeld dig for at få de seneste nyheder om Mustang.

Mustang-historier  Hold mig opdateret

Tryk på linket her for at få mere information