• MUSTANG FÅS FRA
    kr. Gross Retail Price (PV)
  • BRÆNDSTOFFORBRUG OP TIL
     
  • ANTAL SÆDER OP TIL
  • BYG DIN FORD

    Kampagner

FORD MUSTANG

Et øjeblikkeligt genkendeligt ikon. To modeller. Den formidable Ford Mustang GT har nu fået selskab af den mest kraftfulde, sporsikre Mustang, der nogensinde har ramt europæiske veje: Ford Mustang Mach 1.

Begge Ford Mustang-modeller leverer behovsstyret spænding. Begge er aerodynamisk formet, aggressivt stylet og fyldt med avancerede funktioner og assistanceteknologier. Og sportsvogne tilbyder seriøs ydeevne. Faktisk er den 5,0-liters V8 Mach 1-motor i stand til at opnå kolossale 460 HK og et moment på 529 Nm og en tid fra 0-100 km/t på 4,4 sekunder i den automatiske og 4,8 sekunder i den manuelle. Så spørgsmålet er, hvor seriøs du er med hensyn til ydeevne?

New Ford Mustang Mach 1
Ford Mach 1 engine

ET BÆST UNDER KØLERHJELMEN

Mustang GT er en forbedret version af Mustangs berømte 5,0-liters V8-motor, som inkorporerer dobbeltbrændstofindsprøjtningsteknologi for forbedret ydeevne. Mustang Mach 1 har en frygtindgydende, særligt modificeret og kalibreret 5,0-liters V8, der er i stand til at opnå fremragende 460 HK ved 7.250 o/min. og 529 Nm [390 ft/lb] med drejningsmoment ved 4.900 o/min. Begge kommer med enten en glat og lydhør 6-trins manuel gearkasse eller et sofistikeret 10-trins automatgear, som er en version af Mustangs berømte 5,0-liters V8-motor. Mens Mach 1 har en frygtindgydende, særligt modificeret og kalibreret 5,0-liters V8, der er i stand til at opnå fremragende 460 HK ved 7.500 o/min. og 569 Nm [420 ft/lb] med drejningsmoment ved 4.600 o/min. Begge kommer med enten en glat og lydhør 6-trins manuel gearkasse eller et sofistikeret 10-trins automatgear.

Ford Mustang Mach 1 nærbillede af  udstødning

BRØLER EFTER BEHOV

Den nye Mustang Mach 1 når 100 km/t på hurtige 4,4 sekunder og leverer vanvittig ydeevne. Et nyt kølesystem, præcisionsstyring og et forbedret chassis sikrer en oplivende køreoplevelse. Den har endda et unikt udstødningssystem, der matcher dens kompromisløse karakter. Ligesom Mustang GT har Mach 1 Active Valve Exhaust-teknologi, som lader dig styre lyden. Så du kan skrue op for brølet med Race Track-tilstand eller tone det ned med Quiet-tilstand.

Helt ny Ford Mustang Mach 1 set forfra i tre-kvart visning

TEKNIK TIL AT FORBEDRE HVER KØRETUR

Ford Mustang er udstyret med en lang række teknologier, der forbedrer din generelle køreoplevelse. For eksempel viser det 12” digitale instrumentbræt oplysninger, som er optimeret til din valgte køretilstand. Track Apps giver dig også mulighed for at overvåge forventet ydeevne i realtid. Og uanset hvor du kører, justerer det valgfrie MagneRide™ Damping System automatisk affjedringen, så den passer til forholdene, hvilket giver dig en jævn og afbalanceret kørsel.

SE HVAD DER GØR DEN ANDERLEDES

PERSONLIGGØR DIN MUSTANG

 

Den viste model er en Mustang 5.0 V8 GT

FordPass Connect hånd med en mobiltelefon

LÅS OP FOR DEN SMARTE SIDE

FordPass-appen forbinder dig problemfrit med din nye Mustang og holder dig i bevægelse på intelligente og intuitive måder. Få fjernadgang til din sportsbil, uanset hvor du befinder dig, spor dens seneste placering og fjernlås den for at få ekstra ro i sindet. Trafikopdateringer i realtid2 leveret til din bils navigationssystem hjælper dig med at undgå forsinkelser. Og med meddelelser om bilens tilstand sendt direkte til din telefon får du straks besked om eventuelle problemer, så du kan håndtere vedligeholdelse hurtigt med alle de oplysninger, du har brug for.

Ford Mustang Mach 1 viser indvendig synkroniseringsskærm

HÅNDFRI KONTROL MED SYNC 3

Ford SYNC 3 hjælper dig med at bevare forbindelsen. Du kan betjene din telefon, musik og navigation med din egen stemme. Og send endda destinationer fra FordPass-appen på din smartphone direkte til SYNC 3-navigationen. Systemet har en 8" touchskærm i farver med knib-og-stryg-bevægelser, som giver endnu mere intuitiv styring. SYNC 3 kan også oprette forbindelse til Apple CarPlay og Android Auto, og med AppLink kan du få adgang til nogle af dine foretrukne apps på din smartphone.

SAMMENLIGN MUSTANG MODELLERNE

Sammenlign modeller (PDF)

Tryk på linket her for at få mere information