Byg din Ford Book en prøvetur Find forhandler Ask Ford
Home > Personbiler > MUSTANG
Mustang fås fra Mustang attribute bar
Brændstofforbrug op til
Antal sæder op til

MERE MOTORKRAFT. MERE RAFFINERET. MERE MUSTANG.

Priser og brochurer

Hvilken farve ser du dig selv i?

At vælge en farve er nemt. At beslutte sig er det svære.

Den viste model er en Mustang 5.0 V8 GT

Byg din Mustang

Knivskarp præcision

Så snart du starter den nye Ford Mustang, sætter du gang i en række avancerede teknologier, der forbedrer din køreoplevelse på enhver måde.

For eksempel leverer det nye 12" digitale instrumentbræt oplysninger, som er optimeret til at matche køretilstanden: Normal, Sport+, Snow/Wet, Track og Drag Strip. Instrumentbrættet skifter endda udseende, så det passer til køretilstanden.

Den nye Mustang fås også med MagneRide™ Damping System, som er en avanceret ny affjedring, der giver fremragende kontrol på banen og enestående komfort på vejen.

Med teknologien Adaptive Cruise Control vælger du den ønskede hastighed. Systemet bremser eller accelererer automatisk for at hjælpe med at opretholde den.

Brøler på forlangende

Vi har tilføjet dobbelt højtryksbrændstofpumpe med direkte injektion til Mustangens berømte 5,0 L V8-motor for at forbedre dens ydeevne yderligere. Du får også enten en glat og lydhør 6-trins manuel gearkasse eller et sofistikeret 10-trins automatgear.

Med Active Valve Exhaust kan du endda styre den lyd, som din nye Mustang laver. Vælg f.eks. Race Track-tilstand for at skrue op for motorens rumlen og brølen. Eller vælg Quiet-tilstand for mere fredelige omgivelser.

Ford Mustang SYNC 3 display

Skift til håndfri med Ford SYNC 3

SYNC 3 er vores hidtil mest avancerede version. Det er hurtigere og nemmere at bruge, med avanceret stemmekontrol og endnu flere funktioner. Det nye display har større taster, som forbedrer brugervenligheden, og 8" touchskærmen i farver har nu samme knibe og stryge-funktioner som på smartphones og tablets for endnu mere intuitiv navigation. SYNC 3 har også AppLink, Apple CarPlay er forberedt til Android Auto, som kan vise oplysningerne fra din smartphone på touchskærmen.

Et system, der kan beskytte fodgængere

Pre-Collision Assist med registrering af fodgængere bruger radar og kamera til at registrere biler og mennesker foran på vejen. Hvis der opdages en kollisionsrisiko med en bil eller en fodgænger, giver den dig en advarsel. Hvis du ikke reagerer i tide, kan systemet automatisk bremse med op til fuld bremsekraft for at reducere alvorligheden af eller endda eliminere nogle frontalkollisioner.

Alle MUSTANG modeler

Sammenlign modeller (PDF 2.6MB)
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Salgsafdelingen har åbent indtil <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Reservedele har åbent indtil <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Værkstedet har åbent indtil <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  RUTEVEJLEDNING

  Forhandler-detaljer

Top