Ny Ford Mustang®

Unik. Ikonisk.

 

Vi præsenterer den 7. generation af Ford Mustang® sportsvognen. Udstyret med ikonisk 5,0 l V8 motorkraft og lyd. Ultramoderne interiør med et digitalt cockpit-display, der kan tilpasses.

0-100 Km/tPerformance Statistics S650

0

s

Maks. hestekræfterPerformance Statistics S650

0

HK

Maks. drejningsmomentPerformance Statistics S650

0

Nm

Tag en prøvetur

Se, hvad der gør Mustang® anderledes med vores interaktive 360-graders rundvisning.New Mustang - Recaro seats optional

 

Se nu

Special Editions

Mustang® Dark HorseTM

Vi præsenterer den første nye serie af performance-Mustang i 21 år. Unik karosseristyling. Forbedret aerodynamik, chassis- og motorindstilling – 453 hk og 0-100 km/t på 4,4 sekunderHorsepower Mustang S650.

Udforsk Ford Mustang Dark Horse

Performance

Udforsk Performance

CGI-animation, der efterligner en professionel chauffør på en lukket bane. Forsøg ikke selv. Model, der viser bagspoiler, som er tilgængelig fra april.

Kraftfuld 4. generations 5,0-liters Ti-VCT V8 Coyote-motor, 453 hk og 540 Nm drejningsmoment plus en masse smart teknologi. 0-100 km/t på 4,4 sekunderPerformance Statistics S650

 

Se den performe

 

 

 

Overlegent Mustang®-interiør

Udforsk Interiør

Ford Mustang interior

Spækket med teknologi

Det 12,4" digitale instrumentpanel og den 13,2" Ford SYNC 4™  touchscreenSYNC 4: Don’t drive while distracted er samlet i en enkelt skærm, der omslutter føreren.

Mærk kraften

Oplev Mustang® på første hånd.

 

Find forhandler

  

  

Sæt dit præg på ikonet

Ford Mustang driving into the sunset

© 2024 Ford Motor Company. Mustang, Dark Horse, SYNC, SelectShift og FordPass er varemærker tilhørende Ford eller dets datterselskaber. Brembo er et varemærke tilhørende Brembo SpA, der bruges med tilladelse. MagneRide er et varemærke tilhørende BMI Group brugt med tilladelse. B&O er et varemærke tilhørende Bang & Olufsen Group brugt med tilladelse. TREMEC er et varemærke tilhørende KUO Group brugt med tilladelse.