Ford Mustang motor grafik

TILSLUTNING OG INFOTAINMENT

Den nye Mustang handler om mere end ydeevne. Fra forbedringer under motorhjelmen til forbedringer til dens aerodynamik: Mustang er bygget til at levere en oplivende køretur, når du sætter dig bag rattet – uanset om det er til en søndagsudflugt eller en seriøs session på bane. Men mens kørslen i sig selv er det vigtigste, er det ikke det eneste. Både GT og Mach 1 leveres med et væld af teknologier, der holder dig informeret, tilsluttet og underholdt. Og et højtydende bremsesystem, ergonomisk design og førsteklasses materialer sikrer, at du nyder dens ydeevne i komfort og sikkerhed.

Helt ny Ford Mustang Mach 1 motor

EN MUSTANG. TO KRAFTFULDE MOTORER

Vi har tilføjet dobbelt brændstofindsprøjtningsteknologi, der kombinerer direkte højtryksindsprøjtning med lavtryksindsprøjtning til den berømte Mustang GT 5,0-liters V8-motor. Resultatet er imponerende 450 HK med et moment på 529 Nm. Den særligt modificerede og kalibrerede 5,0-liters V8 på Mach 1 tager tingene et niveau op. Ydeevneforbedringer giver mulighed for øget effekt, hvilket gør denne Mustang til den mest kraftfulde Mustang, der nogensinde er nået Europa, hvad angår generering af moment – og bringer dig op på 100 km/t på kun 4,4 sekunder og op til tophastigheden på 267 km/t.

EN GLAT OG LYDHØR 6-TRINS MANUEL GEARKASSE

Både GT og Mach 1 kan fås med en 6-trins manuel gearkasse. Den korte 1. gearudveksling leverer fortrinlig acceleration fra stilstand, mens en gearkasse på 6 gear reducerer motoromdrejningstallet ved højere hastigheder for at forbedre brændstoføkonomien. Med et glat og præcist gearskift, en kort afstand mellem gear og et positivt skiftstop, er disse gear designet til at præstere. I Mach 1 er dette blevet specielt forbedret til at omfatte automatisk rev matching for endnu glattere gearskift, hvilket gør den endnu mere tunet for ydeevne på banen.

Ford Mustang Mach 1 nærbillede af 6-trins manuel gearstang
Ford Mustang GT

ET SOFISTIKERET 10-TRINS AUTOMATGEAR

Vælg et avanceret nyt 10-trins automatgear for en fremragende acceleration og en fremragende brændstofeffektivitet. Gearkassens elektroniske styresystem muliggør indstillinger, som optimerer ydeevnen for din Mustangs forskellige køretilstande. Og med adaptiv skiftplanlægning i realtid kan gearkassen tilpasse sig skiftende forhold og vælge det rigtige gear i enhver situation: fra motorvej til bane. Dette er blevet opgraderet i Mach 1 for optimal drejningsmomentkapacitet og kalibreret til endnu mere sporty gearskift. Med ratmonterede pedaler er du altid i kontrol over din Mustangs imponerende kraft.

Helt ny Ford Mustang mach 1 set forfra med trekvart visning

BANEKLAR PRÆSTATION

Ford Mustang nærbillede af udstødningsventil

ET GENKENDELIGT BRØL

Mach 1 Mustang har unik aktiv udstødningstuning til at matche sin karakter, hvilket giver den en dyb, halset buldren. De 4,5-tommers firkantede udstødningsspidser er perforeret for at forbedre kvaliteten. Med både Mach 1- og GT-modellerne kan du styre den lyd, som din Mustang laver, med Active Valve Exhaust. Vælg mellem Quiet, Normal, Sport eller Race Track. Du kan endda indstille Quiet-tilstand på en timer.

SERIØS BREMSEKRAFT

En højtydende bil som Mustang har brug for et højtydende, ultrapålideligt bremsesystem. Så både GT og Mach 1 er udstyret med Brembo™ bremsekalibre med 6 stempler forrest, der bider ned på 15” ventilerede rotorer. Ideel til sikkert at sænke farten, når du har presset den til grænsen på banen.

Ford Mustang set fra siden
Ford Mustang Mach 1 viser avanceret kølesystem

NYT AVANCERET KØLESYSTEM

Mach 1 er udstyret med et sofistikeret nyt kølesystem. Det omfatter to sidevarmevekslere – en motoroliekøler og en transmissionsoliekøler, hvilket øger kølekapaciteten med 75 %. Der er også en varmeveksler og pumpe til bagakselkøleren. Og kølerørene til bremserne. Alt sammen giver forbedret udholdenhed – så du kan bruge mere tid på at brænde banen af.

MÅL DIN YDEEVNE

Track Apps måler flere ydeevnemålinger og viser dem i kombinationsinstrumentet, så du får mest muligt ud af din nye Ford Mustang.

Med Track Apps kan du se en accelerationstimer, bremseydelse, omgangstider og meget mere. Alle disse oplysninger hjælper dig med at maksimere din Mustangs evner og din fornøjelse, når du kører på banen.

Ford Mustang vises indefra med racerkører
Ny Ford Mustang Mach-E set fra siden

AERODYNAMISK STYLING

Mustang GT er med sin slanke, lav-slyngede silhuet hver tomme en højtydende bil. Men i Mach 1 er selv dette design blevet forbedret på banen; med omfattende aerodynamiske forbedringer. Disse omfatter en frontsplitter, en ny udvidet motorbeskytter og en spreder bagpå, som alle arbejder sammen for at levere betydeligt mere undertryk. Et nyt frontgitter og overordnede forbedringer af frontluftstrømmen leverer forbedret køling for optimal banepræstation samt en aggressiv dominerende tilstedeværelse på vejene. Samtidig vender bilens ikoniske design med hajnæse foran tilbage til sin berømte arv.

Ford Mustang Mach 1 set forfra med trekvart visning

RESPONSIV STYRING, UOVERTRUFFEN SMIDIGHED

Begge Mustang-modeller har elektrisk servostyring (EPAS - Electric Power-Assisted Steering), som automatisk tilpasser sig til din hastighed og køreforholdene. EPA'er er specielt rekalibreret til Mach 1, og det samme gælder det automatisk selvjusterende MagneRide™ affjedringssystem for at give skarpere styrereaktionsevne og kørekvalitet. Det opgraderede, præcisionsjusterede chassis kombineret med stivere svingstænger og forhjulsophæng giver optimal manøvrering og stabilitet.

Ford Mustang Mach 1 bagfra set ovenfra

GØR HVER KØRETUR MINDEVÆRDIG

Ny Ford Mustang gennemsigtig model med synligt affjedringssystem

VI PRÆSENTERER MAGNERIDE™ DAMPING SYSTEM

Dette avancerede nye affjedringssystem giver både kørselstillid og enestående komfort. Systemet overvåger kontinuerligt vejbetingelser og førerintention og kontrollerer og justerer spjældene op mod 1000 gang i sekundet. Ved at vælge forskellige kørselsindstillinger justeres systemets kalibrering automatisk for uovertruffen stabilitet, kørselskomfort og kontrol under alle betingelser.

Ford klynge med LCD display

12" DIGITALT KOMBINATIONSINSTRUMENT

Kombinationsinstrumentet med 12" LCD-skærm er det første fuldt digitale display tilgængelig på Mustang. Kombinationsinstrumentet er designet til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af hver køreoplevelse og vil levere information, som er optimeret til at matche den valgte køretilstand. Kombinationsinstrumentets konfiguration ændres automatisk afhængigt af køretilstanden og kan programmeres til at vise en række måleinstrumenter i en af syv forskellige farver. Eller du kan lave din egen.

Valgbarekøreindstillinger

SELEKTIVE KØRETILSTANDE

Ved blot at trykke på en knap kan du ændre og optimere din Mustangs ydeevneindstillinger fra Normal til Sport+, Track og Snow/Wet. Afhængigt af hvilken køretilstand, du vælger, kan du ændre styreindsatsen, gasspjældsresponsen, gearskiftkontrollen (kun automatgear) og indstillinger for elektronisk stabilitetskontrol, så de passer til forholdene og dine egne personlige kørepræferencer. Med MyMode kan du gemme dine foretrukne indstillinger, herunder intensiteten af bilens Active Valve Exhaust. Og for en virkelig oplivende oplevelse på banen maksimerer en ny Drag Strip-tilstand accelerationen fra start.

SERVOSTYRING, DER REAGERER PÅ ENHVER SITUATION

Elektrisk servostyring (EPAS – electric power-assisted steering) tilpasser sig automatisk til din hastighed og forholdene. Ved lave hastigheder gør systemet det lettere at dreje rattet, så bilen bliver lettere at manøvrere. Når du behøver bedre herredømme ved høje hastigheder, gør det styretøjet mere stabilt. Med den nye afdriftskontrol tager EPAS nu også hensyn til sidevind og andre kørselsforhold, mens funktionen 'active nibble control' mindsker eventuelle uønskede vibrationer i rattet.

Ford Mustang Mach 1 nærbillede af rat
Ford Mustang kører op ad bakke

EKSTRA KONTROL VED START PÅ BAKKER

Bakkestartassistancen forhindrer bilen i at trille baglæns eller forlæns, når du starter på en bakke. Systemet fastholder bremsetrykket i 2-3 sekunder, når du flytter foden fra bremse til speeder, så du kommer sikkert og roligt af sted. Teknologien er også nyttig, når du stopper og starter på glatte overflader.

Ny Mustang følger efter en anden bil

FARTPILOTEN, SOM KAN TILPASSE SIG AUTOMATISK

Med teknologien Adaptive Cruise Control vælger du den ønskede hastighed, og systemet overholder den. Hvis den indbyggede RADAR-sensor registrerer et køretøj forude, mindsker den dit køretøjs fart for at bibeholde en forudindstillet afstand. I det øjeblik der ikke er noget køretøj foran, accelererer bilen igen til den valgte hastighed.

ET AVANCERET SIKKERHEDSSYSTEM HJÆLPER DIG MED AT HOLDE DIN KØREBANE

Lane Keeping System anvender et fremadseende kamera til at registrere, hvis du utilsigtet er ved at komme ud af kørebanen. Dernæst bliver du advaret af Lane Keeping Alert, som får rattet til at vibrere og viser en synlig advarsel. Reagerer du langsomt eller slet ikke, kan Lane Keeping Aid selv styre, så du kommer sikkert tilbage i den rigtige kørebane. Teknologien er designet til flersporede veje (som fx motorveje), så det vil automatisk deaktivere ved hastigheder under 70 km/timen, eller du kan manuelt deaktivere det.

Ford Mustang set fra siden
Mustang LCD -skærm som viser bagkamera

LETTERE AT BAKKE

Bomme, cykler, lave mure ... bakkameraet viser dig, hvad der er bag dig på en skærm bygget ind i 8" SYNC 3-skærmen. Foruden at vise dig genstande, som du kunne overse, viser systemet nogle virtuelle linjer, så du let kan parkere på selv de mindste steder. Kameraet aktiveres automatisk, når du vælger bakgear.

Ford Mustang LED lys nærbillede

NYE LED-FORLYGTER OG LYGTER TIL DAGSKØRSEL

Mustang fås nu med lysbar med 3 rækker LED-forlygter for at give et nøjagtigt og intenst klart lysmønster, der automatisk tilpasser sig forskellige kørselsbetingelser. Som en nyttig hjælp til mørkekørsel dæmper det automatiske lange lys også dine forlygter, når de registrerer modkørende trafik eller et køretøj forude, og hindrer dig i at blænde andre førere. Det vender bagefter automatisk tilbage til langt lys, som giver dig maksimal sigtbarhed. Derudover ser lygter til dagskørsel ikke kun godt ud, de er også designet til at hjælpe med at øge din synlighed.

Mustang pony billede som bliver reflekteret af lys

DØRSPEJLE OG MUSTANG-LYGTER

Når som helst du åbner døren, oplyses jorden af en lille lyskegle med form som en Mustang-pony.

Helt ny Ford Mustang mach 1 set forfra med trekvart visning

TILSLUTNING OG INFOTAINMENT

Person som bruger FordPass app

LÅS OP FOR DEN SMARTE SIDE

FordPass-appen forbinder dig problemfrit med din nye Mustang og holder dig i bevægelse på intelligente og intuitive måder. Få fjernadgang til din bil, uanset hvor du befinder dig, find dens placering og fjernlås den for at få ekstra ro i sindet. Trafikopdateringer i realtidCX727 Live Traffic leveret til din bils navigationssystem hjælper dig med at undgå forsinkelser. Og med meddelelser om bilens tilstand sendt direkte til din telefon får du straks besked om eventuelle problemer, så du kan håndtere vedligeholdelse hurtigt med alle de oplysninger, du har brug for.

Læs mere

HÅNDFRI KONTROL MED SYNC 3

SYNC 3 er vores hidtil mest avancerede version. Det er hurtigere og nemmere at bruge, med avanceret stemmekontrol og endnu flere funktioner. Det nye display har større taster, som forbedrer brugervenligheden, og 8" touchskærmen i farver har nu samme knibe og stryge-funktioner som på smartphones og tablets for endnu mere intuitiv navigation. SYNC 3 har også, Apple CarPlay og Android Auto, som kan vise oplysningerne fra din smartphone på touchskærmen.

Ford Mustang Sync 3  nærbillede af skærm
Apple Carplay nærbillede

OPRET FORBINDELSE TIL APPLE CARPLAY

Hvis du bruger en iPhone, giver SYNC 3 dig adgang til din musik, podcasts, kort, lydbøger og meget mere via Apple CarPlay. Du skal blot forbinde din iPhone til SYNC 3 med et USB-stik, og så bliver din telefonskærm vist på systemets 8" farveberøringsskærm. Du kan derefter bruge stemmekontrol (Siri) eller velkendte berøringsskærmbevægelser for at få adgang til alle de funktioner, du ønsker. Du kan også bruge Siri til at foretage håndfrie opkald og sende sms-beskeder.

Mobile phone with Android Auto

KLAR TIL ANDROID AUTO

SYNC 3 er forberedt til Android Auto så du kan foretage håndfrie opkald og sende sms-beskeder fra din Android-mobiltelefon, blot ved brug af intuitive stemmekommandoer når Android Auto lanceres i Danmark. Du vil også kunne adgang til musik, podcasts og kort på din Android-telefon. Til den skal du blot forbinde din telefon via Android Auto med et USB-stik, og så bliver din telefonskærm vist på systemets 8" farveberøringsskærm.

Ford B&O

DIN YNDLINGSMUSIK, SOM DET ER MENINGEN, DEN SKAL LYDE

Uanset din musiksmag fortjener den at lyde, som tiltænkt af kunstneren. Og det er præcis det, du kan forvente i en Mustang. Hvorfor? Fordi den fås med B&O. Dette førsteklasses lydsystem på 1000 watt leverer en fyldig og kraftig lyd via en opsætning med 10 højttalere, woofer og subwoofer.

MyColour display panel

FARV DIN KØRSEL

Vælg en farve, der passer til dit humør ved mørkekørsel med Ambient Lighting. Personliggør farven på dit kombinationsinstrument – du kan vælge mellem syv forskellige omgivende farver eller ved at skabe tre yndlingsblandinger med funktionen MyColour.

Ny Ford Mustang Mach-E set indvendig cockpit

SLAP AF OG NYD PRÆSTATIONEN

Mustang viser opvarmede sæder med grafik

INDSTIL EN TEMPERATUR, DER PASSER TIL DIG

Det automatiske klimaanlæg (DEATC), giver dig mulighed for at vælge præcis den ønskede temperatur i kabinen, og så holder systemet en stabil temperatur med avanceret klimaanlæg.  Og med FordPass-appen kan du have din Mustang opvarmet og klar, før du overhovedet har forladt hjemmet. Du skal blot fjernstarte motoren for at sikre, at forruden er afrimet og klar til at køre, når du selv er det.Tooltip

DIN MUSTANG. DINE REGLER.

Med MyMode kan du programmere din egen personlige køretilstand og gemme dine foretrukne indstillinger.

Det omfatter styringsindsatsen, gasspjældsresponsen, gearskiftkontrollen (kun automatgear), indstillinger for elektronisk stabilitetskontrol og endda intensiteten af bilens Active Valve Exhaust.

Ford Mustang nærbillede af My Mode switch
Ford Power startknap

START DIT KØRETØJ MED ET TRYK PÅ EN KNAP

Mustang registrerer automatisk tilstedeværelsen af sin egen unikke fjernbetjeningsnøgle, selv hvis den er i din lomme eller taske. Så tryk blot på Ford-startknappen, og motoren starter straks.

Ford Mustang Mach 1 set fra siden

MERE END YDELSE

Ford Mustang opfanger en fodgænger på en gade

ET SYSTEM, DER KAN BESKYTTE FODGÆNGERE

Pre-Collision Assist med registrering af fodgængere bruger radar og kamera til at registrere biler og mennesker foran på vejen. Hvis der opdages en kollisionsrisiko med en bil eller en fodgænger, giver den dig en advarsel. Hvis du ikke reagerer i tide, kan systemet automatisk bremse med op til fuld bremsekraft for at reducere alvorligheden af eller endda eliminere nogle frontalkollisioner.

ELEKTRONISK STABILITETSPROGRAM

Electronic Stability Control (ESC) er designet til at give dig større kontrol over dit køretøj. Sensorer overvåger konstant hver enkelte hjuls hastighed, såvel som køretøjets retning og styrevinkel. ESP afbalancerer bremsekraften med nøjagtighed mellem hvert enkelt hjul og kan også reducere effekten fra motoren. Dette hjælper med at modvirke under- og overstyring, hvilket gør din bil mere stabil og nemmere for dig at styre. ESP og Traction Control kan også hjælpe med at undgå hjulspin under våde eller glatte forhold.

Luftfoto af hulmustang som kører på en byvej
Ford Mustang Mach 1 nærbillede af forhjul vises

TIDLIG ADVARSEL OM PUNKTERING

Hvis et eller flere af dine dæk mister luft under kørslen, giver dæktrykovervågningssystemet (Tyre Pressure Monitoring System - TPMS) signal herom med et ikon, der tændes på instrumentpanelet. Du kan også få advarsler leveret direkte til din telefon via FordPass-appen, såsom overvågning af dæktryk, olielevetid og meget mere.

Skivebremse og rotor elektronisk bremse påfyldning

HURTIGERE OG KORTERE NØDOPBREMSNINGER

Når det registrerer en nødopbremsning, foraktiverer den elektroniske stabilitetskontrol bremsesystemet og lukker mellemrummet mellem bremseklodser og -skiver. Denne teknologi, som kaldes elektronisk bremseføropfyldning, medvirker til at mindske bilens bremselængde.

Euro NCAP logo

3-STJERNET NCAP-VURDERING

Den nye Ford Mustang er blevet tildelt tre stjerner af Euro NCAP som bevis på dens evne til at beskytte dig, dine passagerer og også fodgængere.

Ford SYNC emergency assist logo

FORD SYNC AUTOMATISK NØDOPKALD

En vigtig del af Ford SYNC er Automatisk nødopkald. Skulle du komme ud for en ulykke, hvor airbaggen udløses, eller hvor brændstofpumpen deaktiveres, kan teknologien automatisk ringe via en Bluetooth-mobiltelefon direkte til alarmcentralen. Du kan vælge at stoppe opkaldet eller at tale med alarmcentralen, hvis du har brug for det. Systemet formidler livsvigtige oplysninger såsom dine GPS-koordinater, selv hvis du ikke er i stand til det.  For mindre hændelser, såsom dækskader, giver FordPass-appen dig mulighed for at ringe til vejhjælp med blot et par tryk og spore, hvornår hjælpen ankommer på et kort i realtid.

Ford Mustang GT vises bagfra med trekvart visning

MERE END MUSKLER

Ford Mustang Ford nærbillede af nøgle

PROBLEMFRI BILDELING MED MYKEY

Ford My Key® giver dig mulighed for at indstille en forudvalgt maksimal hastighedsgrænse, sikkerhedsselepåminder og endda lydsystemets lydstyrke. Teknologien er designet til at give dig ro i sindet, hvis du låner din bil ud til en ven eller et familiemedlem, fordi du kan programmere de begrænsninger, du vil sætte for den nøgle. Du kan beholde den ubegrænsede "admin"-nøgle selv og endda have mere end én af begge, hvis du ønsker det.

EKSTRA SIKKERHED TIL EN EKSTRA SÆRLIG BIL

En sofistikeret Thatcham Category 1-aktiv tyverisikring, som er udviklet til at hjælpe dig med at beskytte din Mustang, advarer dig, hvis uvedkommende prøver at bryde ind i din bil. Den forhindrer også uønsket bugsering. Og du kan vælge, om du vil overvåge dørene, kølerhjelmen og bagagerummet ved at aktivere systemet på forskellige måder. FordPass kan også levere øget sikkerhed med meddelelser om alarmudløsere, der sendes via appen, hvis din bils alarm bliver aktiveret, og den nye Guard Mode, der advarer dig via en meddelelse, hvis den opdager uautoriserede adgangsforsøg – selv hvis de ikke udløser alarmen.

Ford Mustang GT nærbillede af bagside

Tryk på linket her for at få mere information