Home > Personbiler > MUSTANG > Udstyr > Kørselsoplevelse

Mere motorkraft. Mere raffineret. Mere Mustang.

Et magnetisk kontrolleret affjedringssystem, et nyt 12" brugerdefinerbart digitalt informations- og kombinationsinstrument og avancerede kørselsteknologier som Selectable Driving-indstillinger og Adaptive Cruise Control gør hver kørsel i den nye Mustang til en uforglemmelig oplevelse.

Vi præsenterer MagneRide™ Damping System

Dette avancerede nye affjedringssystem giver både kørselstillid og enestående komfort. Systemet overvåger kontinuerligt vejbetingelser og førerintention og kontrollerer og justerer spjældene op mod 1000 gang i sekundet. Ved at vælge forskellige kørselsindstillinger justeres systemets kalibrering automatisk for uovertruffen stabilitet, kørselskomfort og kontrol under alle betingelser.

Mål din ydeevne

Track Apps måler flere ydeevnemålinger og viser dem i kombinationsinstrumentet, så du får mest muligt ud af din nye Ford Mustang.

Med Track Apps kan du se en accelerationstimer, bremseydelse, omgangstider og meget mere. Alle disse oplysninger hjælper dig med at maksimere din Mustangs evner og din fornøjelse, når du kører på banen.

New Ford Mustang LED lights close-up

Nye LED-forlygter og lygter til dagskørsel

Mustang fås nu med lysbar med 3 rækker LED-forlygter for at give et nøjagtigt og intenst klart lysmønster, der automatisk tilpasser sig forskellige kørselsbetingelser. Som en nyttig hjælp til mørkekørsel dæmper det automatiske lange lys også dine forlygter, når de registrerer modkørende trafik eller et køretøj forude, og hindrer dig i at blænde andre førere. Det vender bagefter automatisk tilbage til langt lys, som giver dig maksimal sigtbarhed. Derudover ser lygter til dagskørsel ikke kun godt ud, de er også designet til at hjælpe med at øge din synlighed.

Servostyring, der reagerer på enhver situation

Elektrisk servostyring (EPAS – electric power-assisted steering) tilpasser sig automatisk til din hastighed og forholdene. Ved lave hastigheder gør systemet det lettere at dreje rattet, så bilen bliver lettere at manøvrere. Når du behøver bedre herredømme ved høje hastigheder, gør det styretøjet mere stabilt. Med den nye afdriftskontrol tager EPAS nu også hensyn til sidevind og andre kørselsforhold, mens funktionen 'active nibble control' mindsker eventuelle uønskede vibrationer i rattet.

New Ford Mustang leather steering wheel

Et avanceret sikkerhedssystem hjælper dig med at holde din kørebane

Lane Keeping System anvender et fremadseende kamera til at registrere, hvis du utilsigtet er ved at komme ud af kørebanen. Dernæst bliver du advaret af Lane Keeping Alert, som får rattet til at vibrere og viser en synlig advarsel. Reagerer du langsomt eller slet ikke, kan Lane Keeping Aid selv styre, så du kommer sikkert tilbage i den rigtige kørebane. Teknologien er designet til flersporede veje (som fx motorveje), så det vil automatisk deaktivere ved hastigheder under 70 km/timen, eller du kan manuelt deaktivere det.

Ford SYNC logo

Ford SYNC med automatisk nødopkald

En vigtig del af Ford SYNC er Automatisk nødopkald‡. I det tilfælde, at ulykken udløser airbaggen, eller hvor brændstofpumpen deaktiveres, kan teknologien automatisk via en Bluetooth®-parret og forbundet mobiltelefon hjælpe dig med at kontakte alarmcentralen. Du kan vælge at stoppe opkaldet eller at tale med alarmcentralen, hvis du har brug for det. Altafgørende er det, at systemet er designet til at videregive oplysninger, fx dine GPS-koordinater.

Top