Home > Personbiler > MUSTANG > Udstyr > Komfort og bekvemmelighed

Læn dig tilbage, nyd hvert et minut.

Den nye Ford Mustang er designet, så du kan slappe af og nyde køreoplevelsen fuldt ud – hvad enten det er en tur gennem byens gader eller et roadtrip ud i det blå.

Ford SYNC with FordPass Connect detail

Din nøgle til en mere forbundet verden

For første gang nogensinde er Ford Mustang tilgængelig med et FordPass Connect-modem. Systemet giver dig en række uvurderlige fordele, herunder op til 4G LTE Wi-FiWiFi Hotspot til op til ti enheder, og trafikopdateringer i realtid leveret direkte til din bils navigationssystem. I tilfælde af en ulykke kan FordPass Connect automatisk foretage et eCallFordPass Connect Modem 2019 til alarmcentralen og oplyse dem om din bils placering.

 

Download FordPass-appen for at få adgang til endnu flere funktioner

FordPass Connect bliver endnu mere kraftfuld, når den er parret med din smartphone via FordPass-appen. Når den er forbundet, kan du drage fordel af et væld af innovative, nye funktioner. Du kan f.eks. bruge din telefon til at lokalisere din bil, låse den og låse den op. Du kan overvåge bilens brændstofniveau, kilometertal og dæktryk, og få helbredsadvarsler direkte til din telefon. Du kan endda starte din bil (kun automatgear), så den er afrimet, varm og klar til at køre, når du selv er det. Du kan også programmere din GPS hjemmefra ved at sende en destination direkte fra din telefon til bilen.

 

Hand holding mobile phone displaying FordPass app
Ford SYNC interior display

Håndfri kontrol med SYNC 3

SYNC 3 er vores hidtil mest avancerede version. Det er hurtigere og nemmere at bruge, med avanceret stemmekontrol og endnu flere funktioner. Det nye display har større taster, som forbedrer brugervenligheden, og 8" touchskærmen i farver har nu samme knibe og stryge-funktioner som på smartphones og tablets for endnu mere intuitiv navigation. SYNC 3 har også AppLink, Apple CarPlay og er forberedt til Android Auto, som kan vise oplysningerne fra din smartphone på touchskærmen.

Farv din kørsel

Vælg en farve, der passer til dit humør ved mørkekørsel med Ambient Lighting. Personliggør farven på dit kombinationsinstrument – du kan vælge mellem syv forskellige omgivende farver eller ved at skabe tre yndlingsblandinger med funktionen MyColour.

MyColour display panel

Din Mustang. Dine regler.

Med MyMode kan du programmere din egen personlige køretilstand og gemme dine foretrukne indstillinger.

Det omfatter styringsindsatsen, gasspjældsresponsen, gearskiftkontrollen (kun automatgear), indstillinger for elektronisk stabilitetskontrol og endda intensiteten af bilens Active Valve Exhaust.

Top