Home > Personbiler > NY MUSTANG > Udstyr > Komfort og bekvemmelighed

Læn dig tilbage, nyd hvert et minut.

Den nye Ford Mustang er designet, så du kan slappe af og nyde køreoplevelsen fuldt ud – hvad enten det er en tur gennem byens gader eller et roadtrip ud i det blå.

Ford SYNC interior display

Håndfri kontrol med SYNC 3

SYNC 3 er vores hidtil mest avancerede version. Det er hurtigere og nemmere at bruge, med avanceret stemmekontrol og endnu flere funktioner. Det nye display har større taster, som forbedrer brugervenligheden, og 8" touchskærmen i farver har nu samme knibe og stryge-funktioner som på smartphones og tablets for endnu mere intuitiv navigation. SYNC 3 har også AppLink, Apple CarPlay og er forberedt til Android Auto, som kan vise oplysningerne fra din smartphone på touchskærmen.

Farv din kørsel

Vælg en farve, der passer til dit humør ved mørkekørsel med Ambient Lighting. Personliggør farven på dit kombinationsinstrument – du kan vælge mellem syv forskellige omgivende farver eller ved at skabe tre yndlingsblandinger med funktionen MyColour.

MyColour display panel

Din Mustang. Dine regler.

Med MyMode kan du programmere din egen personlige køretilstand og gemme dine foretrukne indstillinger.

Det omfatter styringsindsatsen, gasspjældsresponsen, gearskiftkontrollen (kun automatgear), indstillinger for elektronisk stabilitetskontrol og endda intensiteten af bilens Active Valve Exhaust.

Top