Home > Personbiler > MUSTANG > Udstyr > Sikkerhed og sikring

Sofistikerede teknologier, designet til at beskytte dig

Mustang inkorporerer en vifte af avancerede sikkerhedsfunktioner designet til at hjælpe med at beskytte dig, dine passagerer, fodgængere og din bil.

Et system, der kan beskytte fodgængere

Pre-Collision Assist med registrering af fodgængere bruger radar og kamera til at registrere biler og mennesker foran på vejen. Hvis der opdages en kollisionsrisiko med en bil eller en fodgænger, giver den dig en advarsel. Hvis du ikke reagerer i tide, kan systemet automatisk bremse med op til fuld bremsekraft for at reducere alvorligheden af eller endda eliminere nogle frontalkollisioner.

Elektronisk stabilitetsprogram

Electronic Stability Control (ESC) er designet til at give dig større kontrol over dit køretøj. Sensorer overvåger konstant hver enkelte hjuls hastighed, såvel som køretøjets retning og styrevinkel. ESP afbalancerer bremsekraften med nøjagtighed mellem hvert enkelt hjul og kan også reducere effekten fra motoren. Dette hjælper med at modvirke under- og overstyring, hvilket gør din bil mere stabil og nemmere for dig at styre. ESP og Traction Control kan også hjælpe med at undgå hjulspin under våde eller glatte forhold.

Yellow Mustang aerial view on city road
Top