Home > Personbiler > MUSTANG > Udstyr > Ydeevne og effektivitet

Med stor styrke følger stort raffinement

Der er visse forskelligheder på den nye Mustang, som du straks kan se. Andre kan du høre, føle og fornemme, især med en modificeret 5,0 L V8-motor og en vifte af nye innovative teknologier.

En Mustang. To kraftfulde motorer

Vi har tilføjet dobbelt højtryksbrændstofpumpe med direkte injektion og lavtryks-BFI (port fuel injection) til Mustangens berømte 5,0 L V8-motor. Den nye BULLITT har en endnu stærkere motor, der producerer 469 hk ved 7.250 omdr./min og 529 Nm drejningsmoment. Vi har også øget overboost på 2,3 L EcoBoost®-motoren, og samtidigt reduceret udledningen endnu mere.

Active Valve Exhaust

Kontrollér den lyd, din Mustang laver, med denne nye teknologi. Du skal blot vælge Active Valve Exhaust fra menuen på det 12" digitale kombinationsinstrument for at justere intensiteten af udstødningen fra fire forskellige indstillinger: Quiet, Normal, Sport eller Race Track. Med Quiet-tilstand kan du endda indstille en timer, så du ved præcis, hvornår den skal aktiveres.

Ford Active Valve Exhaust
Close-up of New Ford Mustang alloy wheel

Alvorlig bremsekraft

Et specielt fremstillet bremsesystem med høj præstation inkorporerer bremseklodser forrest med fire stempler og ventilerede plader, hvis ydeevne er linket til en række af sofistikerede elektroniske sikkerhedsteknologier og førerassisterede teknologier. V8 GT på 5,0 er udstyret med endnu højere specifikationer: Brembo™ bremseklodser forrest med 6 stempler, der bider ned på 15" ventilerede rotorer.

Top