DEN NYE FORD PUMA ST

FÅS I SLUTNINGEN AF 2020

Vi introducerer den næste generation inden for Ford Performance. Den helt nye Ford Puma ST er vores første præstations-SUV nogensinde i Europa, der er fremstillet med Ford ST-seriens signatur-DNA til sjov kørsel.

En 1,5-liters turboladet Ford EcoBoost motor leverer imponerende 200 HK med et moment på 320 Nm. 

Puma ST er i stand til at gå fra 0-100 km/t på kun 6,7 sekunder. Kombiner bekvemmelighed i hverdagen i en urban SUV med den ultimative spænding i et Ford Performance-køretøj. 

Med fire Drive Modes, sportsjusteret affjedring, aggressivt udformet aerodynamisk design, imponerende 19”-alufælge og karakteristisk ST-styling – er dette en Ford Puma, der er bygget til spændingen ved kørslen.

Ford Puma ST instrumentbræt, der viser køremåder

FINJUSTER DIN KØREOPLEVELSE

Den nye Puma ST leveres med fire valgfrie Drive Modes: Normal, Eco, Sport og Track. Hver indstilling finjusterer bilens ydeevne ved at ændre motorovervågning, speederen og styreegenskaberne samt indstillingerne for trækkraft og stabilitetskontrol. Så du kan skræddersy dit drev til enhver indstilling, mens nøgleoplysninger vises via det digitale instrumentbræt på 12,3”.

Ford EcoBoost motor grafik

BETAGENDE YDEEVNE

Konstrueret til ren køreglæde. Den nye Puma ST er den optimale balance mellem oplivende ydeevne og bemærkelsesværdig effektivitet. Den kraftige 1,5-liters turboladede Ford EcoBoost-motor yder 200 HK med et moment på 320 Nm og er i stand til at gå fra 0-100 km/t på kun 6,7 sekunder.

Ford Puma ST nærbillede af megabox

EN KLOG PLADSUDNYTTELSE

Puma ST-bagagerummet omfatter en innovativ MegaBox under bagagerumsgulvet. MegaBox har ikke kun en ekstra 80 liters opbevaringsplads og er i stand til at rumme genstande op til 115 cm høje, hvis det er nødvendigt. Den har også et vandtæt forings- og afløbsstik, der gør det nemt at rengøre med vand og det ideelle sted til opbevaring af våde støvler eller mudret sportsudstyr.

Grøn Ford Puma ST vist parkeret forfra

KONSTRUERET TIL SPÆNDING

DEN NYE FORD PUMA ST

Den viste model er en Puma ST med ekstraudstyr

SE HVAD DER GØR DEN ANDERLEDES

Ford Puma ST set bagfra

Tryk på linket her for at få mere information