Home > Personbiler > NY TOURNEO CUSTOM > Udstyr > Sikkerhed

Sikker på alle tidspunkter

Som du ville forvente, er sikkerheden afgørende i den nye Tourneo Custom. Der er en masse teknologi til at beskytte dig, dine passagerer og køretøjet. Det bidrager alt sammen til bilens sikkerhedsvurdering på 5 stjerner fra Euro NCAP.

Funktionerne, som er vist på denne side, er muligvis kun tilgængelige på udvalgte modeller. Disse funktioner kan, hvis de er tilgængelige, tilkøbes som ekstraudstyr. For mere information kan du downloade brochuren for at se de aktuelle specifikationer.

Ford Tourneo Pre-Collision Assist detects slower vehicle

Et system, der kan beskytte fodgængere

Pre-Collision Assist registrerer langsomme biler foran eller biler og mennesker, som kunne krydse bilens bane, og advarer dig om deres tilstedeværelse. Hvis du ikke reagerer, slår systemet automatisk bremserne til. Denne teknologi er udviklet til at mindske alvorligheden af ulykker eller helt at undgå dem, og den fungerer ved hastigheder på op til 80 km/t (under forudsætning af normale vej- og køretøjsforhold).

5-stjernet sikkerhed

Som bevis på sin evne til at beskytte dig og dine passagerer har den nye Tourneo Custom opnået en sikkerhedsvurdering på 5 stjerner fra Euro NCAP.

EURO NCAP logo
Ford Tourneo aerial view indicating sway control

Holder din anhænger bag bilen

Trailer Sway Control registrerer, hvis en anhænger svinger ud eller kører i 'slange', og nedsætter vognens hastighed, hvilket giver dig større kontrol, når du trækker en anhænger. Systemet sænker bilens fart ved at reducere motorens moment og gradvist øge bremsetrykket på alle hjul.

Betjeningsfunktioner, der er tilpasset dit læs

Load Adaptive Control (LAC) justerer det elektroniske stabilitetsprogram i henhold til den samlede vægt, som dit køretøj er læsset med. Det sikrer dig kontrol over bilen og stabil kørsel, uanset om din Tourneo Custom er tom eller fuldt lastet.

Ford Tourneo close up with inflated airbags

Omgivet af airbags 

Den nye Tourneo Custom har et betryggende omfattende udvalg af airbags. Disse omfatter en førerairbag som standard plus ekstra passager-, hoved-, thorax- og sideairbags for at give ekstra hovedbeskyttelse.

Stærkere karosseri 

Den nye Tourneo Customs mere robuste kropsstruktur giver forbedret kollisionsmodstand og stivhed. Den forbedrede stivhed resulterer også i betydelige forbedringer i kørsel og manøvrering og reducerer støj og vibrationer inde i køretøjet.

Ford Tourneo optimised body structure
Fort Tourneo ISOFIX child seat

Hjælper med at holde børn sikre

Den nye Tourneo Custom er designet til at hjælpe med at bidrage til børns sikkerhed på enhver rejse. Den leveres med ISOFIX-fastgøringspunkter til autostole bagerst, så du nemt får plads til to autostole.

Tidlig advarsel om punktering

Hvis et eller flere af dine dæk mister luft under kørslen, giver dæktrykovervågningssystemet (Tyre Pressure Monitoring System - TPMS) signal herom med et ikon, der tændes på instrumentpanelet.

Close up of Ford Tourneo wheel
Top