Byg din Ford Book en prøvetur Find forhandler Ask Ford
Home > Personbiler > EXPLORER
Explorer fås fra Gross Retail Price (PV)
Ford Offer Price From Gross Promotional Price (PV)
Customer Saving
Brændstofforbrug op til Declared Fuel Consumption
Antal sæder op til

FORD EXPLORER PLUG-IN HYBRID

Ford Explorer repræsenterer et vartegn inden for SUV-ekspertise. Det elegante, men alligevel rå ydre er designet til at skabe en følelse af markante evner.

Det smukke og alsidige interiør gør det muligt for op til syv personer at køre komfortabelt, mens du stadig får masser af bagagerumsplads. En avanceret Plug-in Hybrid-motor kombineret med et intelligent firhjulstræksystem leverer imponerende ydelse med enestående effektivitet.

Og med en lang række ekstra funktioner og smarte teknologier er Ford Explorer omhyggeligt konstrueret, så du kan tage ud i verden med komfort og stil.

Hvilken farve ser du dig selv i?

At vælge en farve er nemt. At beslutte sig er det svære.

Den viste model er en ST-Line

Byg din Explorer
New Ford Explorer 360 overview video

Skabt til storhed

Sæt dig til rette i den nye Ford Explorer og omgiv dig selv med moderne teknologier. Skræddersy din kørsel i både storbyen, på bjergveje og alt derimellem med avanceret terrænteknologi. Og slap af på de længere ture med aktiv fartpilot. Du kan også vælge, om du foretrækker at køre på el, benzin eller en kombination af begge. Alle bilens teknologier arbejder tæt sammen for at give dig den nemmest mulige køretur, hver gang du er bag rattet. Dét er køreglæde.

En bedre måde at rejse

Hver linje på instrumentbrættet. Hver syning i de overdådige lædersæder. Alt materiale, der bruges i hele kabinen. Ingen detaljer var for små i Ford Explorer. Med et skræddersyet B&O-premium audiosystem og en 12,3” digital display plus sofistikeret konnektivitet på farten med FordPass-appen. Du kan altid finde på en undskyldning for at tage en tur.

Ford Explorer interior with detail on steering wheel and SYNC screen

Kan det hele

Den nye Ford Explorer er en stilren sammensætning af råstyrke og hybridteknologi. Bilens skræddersyede plug-in-hybridsystem har en 3,0-liters V6 EcoBoost-benzinmotor, som lader dig indtage verden som aldrig før. Dertil kommer et 10-trins automatgear, der er udformet som en letbetjenelig drejeknap. Det her er en SUV, der har enestående køredynamik og en markant tilstedeværelse i trafikken.

Smarte sikkerhedsteknologier

Den nye Ford Explorer har en lang række avancerede teknologier, der tager hånd om både din, dine medpassagerers og dine medtrafikanters sikkerhed. Systemer som Pre-Collision Assist (automatisk nødbremse) registrerer fx bløde trafikanter i vejbanen og kan bremse bilen helt ned ved risiko for sammenstød. Skulle uheldet alligevel være ude, kan systemer som Post Impact Braking mindske omfanget af ulykken.

Ford Explorer parked by the lake 3/4 back view

Lavet til eventyr

Den nye Ford Explorer er pålidelig fra bunden og op. Den komfortable kabine rummer nemt op til syv personer – og hvis sæderne lægges ned, får du hele 2.274 liters opbevaringsplads. Derudover har Explorer et drejningsmoment på over 800 Nm, som betyder, at den kan trække op til 2.500 kg. Så uanset om du har en golfweekend eller en familierejse i planerne, vil du aldrig mange plads.

Ford Promotions

Aktuelle kampagner

Klik her!

EXPLORER modeller

Sammenlign modeller
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Salgsafdelingen har åbent indtil <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Reservedele har åbent indtil <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Værkstedet har åbent indtil <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  RUTEVEJLEDNING

  Forhandler-detaljer

Måske du også vil kunne lide

Top