Home > Personbiler > EXPLORER > Udstyr > Intelligent

En bedre måde at rejse 

Hver linje på instrumentbrættet. Hver syning i de overdådige lædersæder. Alt materiale, der bruges i hele kabinen. Ingen detaljer var for små i Ford Explorer. Med et skræddersyet B&O-premium audiosystem og en 12,3 ”digital display plus sofistikeret konnektivitet på farten med FordPass-appen. Du kan altid finde på en undskyldning for at tage en tur.

Åbn op for en verden af tilslutning

FordPass-appen forbinder problemfrit med FordPass Connect i din Explorer og låser op for et væld af forbindelsesfunktioner. Få fjernadgang til din Ford, uanset hvor du befinder dig, så du kan spore din bils placering og endda låse den for at få ekstra ro i sindet. Trafikopdateringer i realtid leveret direkte til din bils navigationssystem hjælper dig med at undgå forsinkelser, og med meddelelser om bilens tilstand sendt direkte til din telefon kan du være på forkant med vedligeholdelse.
Hvis du ejer en Explorer Plug-in Hybrid, kan du bruge din telefon til at se dit aktuelle batteriniveau, finde offentlige opladningsstationer og indstille foretrukne opladningstider i hjemmet. Du kan endda forudindstille din kabinetemperatur, så den er klar ved afgang. Læs mere om FordPass.

Hand holding mobile with FordPass App
Ford Explorer interior with steering wheel and SYNC screen

Håndfri kontrol med SYNC 3

SYNC 3 er avanceret teknologi. Det er hurtigere og nemmere at bruge med avanceret stemmekontrol og mange funktioner. Det nye display har store taster, som forbedrer brugervenligheden, og touchskærmen i farver har samme knibe og stryge-funktioner som på smartphones og tablets for endnu mere intuitiv navigation. SYNC 3 har også AppLink, Apple CarPlay og Android Auto, som kan vise oplysningerne fra din smartphone på touchskærmen.

Musik som den bør lyde

Uanset din musiksmag fortjener den at lyde som tiltænkt af kunstneren. Et skræddersyet lydsystem fra B&O betyder, at det er præcis, hvad du kan forvente i Ford Explorer. B&O's lydteknikere har udviklet og finjusteret den avancerede opsætning på 980 watt med 14 højttalere til Explorer. Så skru op for lyden, og nyd dine yndlingsbands og -sange i din personlige koncertsal. 

Ford Explorer B&O sound system close up
Ford Explorer close crop on Wireless charging

Alt er taget i betragtning

Sørg for, at alle dine enhederTooltip er opladede og klar til brug med Ford Explorers midterkonsol til trådløs opladning og store mediepanel: et perfekt eksempel på, hvordan det ryddelige interiør er bygget til at maksimere plads, bekvemmelighed og komfort.

Ford Explorer electronic parking brake close up

Smart, praktisk og pladsbesparende

Den elektriske parkeringsbremse er en simpel funktion, der har nogle overraskende fordele. For eksempel giver den dig mere plads i kabinen, den er lettere at anvende, og du behøver ikke at få bremserne serviceret regelmæssigt. Og for at anvende bremsen skal du blot trykke på en knap i midterkonsollen.

Smartphone-adgang til opladning 

Vi har gjort det så nemt som muligt at oplade Ford Explorer plug-in hybrid. Ford samarbejder med NewMotion, som er Europas største offentlige opladningsnetværk. Dette partnerskab giver dig adgang til en lang række ekstra opladningsløsninger via din smartphone. Du kan finde og navigere til dine nærmeste offentlige opladningssteder og endda betale for det på appen.

Woman checking her phone whilst charging Ford
Top