Home > Personbiler > EXPLORER > Udstyr > Intelligent

En bedre måde at rejse på

Hver linje på instrumentbrættet. Hver syning i de overdådige lædersæder. Alt materiale brugt i kabinen. Intet blev overladt til tilfældighederne, da den helt nye Ford Explorers smukke og alsidige interiør blev designet. Med et skræddersyet B&O-lydsystem, trådløs telefonopladning og et sofistikeret FordPass Connect-modem. Du vil altid finde en undskyldning for at køre en tur.

Ford Explorer interior with steering wheel and SYNC screen

Håndfri kontrol med SYNC 3

Ford SYNC 3 integreres problemfrit med din smartphone, så du kan styre alt fra telefonopkald og sms'er til musik og satellitnavigation – alt sammen via den 10.1" berøringsskærm eller via bemærkelsesværdigt enkle stemmekommandoer. SYNC 3 har AppLink, Apple CarPlay og forberedt til Android Auto, så du kan vise smartphoneoplysninger via berøringsskærmen, som også har klemme- og strygebevægelser for endnu mere intuitiv navigation.

Din nøgle til en mere forbundet verden 

Den helt nye Ford Explorer fås med FordPass Connect. Dette kraftfulde indbyggede modemFordPass Connect Modem 2019 muliggør op til 4G LTE WiFiWi-Fi hotspot til op til ti enheder og leverer trafikopdateringer i realtidLive traffic direkte til dit satellitnavigationssystem. Når du parrer modemet med FordPass-appen på din telefon, låser du op for en række innovative nye funktioner. Du kan f.eks. finde dit køretøj og derefter låse eller låse det op på afstand. Du kan overvåge bilens brændstofniveau, kilometertal og dæktryk, og få helbredsadvarsler direkte til din telefon. Og for at gøre det endnu nemmere at eje en plug-in hybrid, kan du tjekke dit køretøjs opladningsstatus og gennemgå dine opladningsindstillinger, alt sammen via din smartphone.

Hand holding mobile with FordPass App
Ford Explorer B&O sound system close up

Musik som den bør lyde

Uanset din musiksmag fortjener den at lyde som tiltænkt af kunstneren. Et skræddersyet lydsystem fra B&O betyder, at det er præcis, hvad du kan forvente i den helt nye Ford Explorer. B&O's lydteknikere har udviklet og finjusteret den avancerede opsætning på 980 watt med 14 højttalere til Explorer. Så skru op for lyden, og nyd dine yndlingsbands og -sange i din personlige koncertsal. 

Alt er taget i betragtning

Sørg for, at alle dine enhederTooltip er opladede og klar til brug med den helt nye Ford Explorers midterkonsol til trådløs opladning og store mediepanel: et perfekt eksempel på, hvordan det ryddelige interiør er bygget til at maksimere plads, bekvemmelighed og komfort.

Ford Explorer close crop on Wireless charging
Ford Explorer electronic parking brake close up

Smart, praktisk og pladsbesparende

Den elektriske parkeringsbremse er en simpel funktion, der har nogle overraskende fordele. For eksempel giver den dig mere plads i kabinen, den er lettere at anvende, og du behøver ikke at få bremserne serviceret regelmæssigt. Og for at anvende bremsen skal du blot trykke på en knap i midterkonsollen.

Smartphone-adgang til opladning 

Vi har gjort det så nemt som muligt at oplade din helt nye Ford Explorer plug-in hybrid. Ford samarbejder med NewMotion, som er Europas største offentlige opladningsnetværk. Dette partnerskab giver dig adgang til en lang række ekstra opladningsløsninger via din smartphone. Du kan finde og navigere til dine nærmeste offentlige opladningssteder og endda betale for det på appen.

Woman checking her phone whilst charging Ford
Top