Home > Personbiler > EXPLORER > Udstyr > Motorer og motorkraft

Kan det hele

Den nye Ford Explorer er en stilren sammensætning af råstyrke og hybridteknologi. Bilens skræddersyede plug-in-hybridsystem har en 3,0-liters V6 EcoBoost-benzinmotor, der lader dig indtage verden som aldrig før. Dertil kommer et 10-trins automatgear, der er udformet som en letbetjenelig drejeknap. Det her er en SUV, der har enestående køredynamik og en markant tilstedeværelse i trafikken.

Grøn. Støjsvag. Praktisk.

Velegnet til både travle gader og krævende terræn: Den nye Ford Explorers avancerede plug-in-hybridteknologi (PHEV) kombinerer en batteridrevet elmotor med en imponerende, turboladet 3,0-liters EcoBoost-benzinmotor. Tilsammen løber de op i 450 HK, der tilmed har fremragende brændstoføkonomi og en CO2-udledning på bare 71 g/km. Du kan vælge mellem fire elektriske køreprogrammer (EV Modes), der lader dig køre på ren strøm, benzin eller en kombination af begge. Og så kan du genoplade elmotorens batteri via benzinmotoren. Indtag ethvert terræn med god samvittighed.

Strømdrevet effektivitet

Den nye Ford Explorer kan køre op til 40 km på ren strøm, når den er fuldt opladet. Det betyder, at hver tur til dagligvarebutikken, skolen og golfbanen kan klares helt emissionsfrit. Hybridsystemet anvender en kombination af regenerativ bremsning og kraft fra EcoBoost-motoren til at forlænge batteriets rækkevidde, mens du kører.

Ford Explorer dashboard close up showing electric range
Ford Explorer charging point close up

Nem opladning

Sammen med bilen følger et opladningskabel til husholdningsbrug, som kan tilsluttes alle steder med adgang til elnettet. Derudover kan du få installeret en Ford Wallbox (ekstraudstyr), der giver væsentligt hurtigere opladning med 0-100% på ca. 3,5 timerTooltip. Bilen kan også oplades på de fleste offentlige ladestationer. Fords partnerskab med NewMotion giver dig adgang til Europas største offentlige ladenetværk via din smartphone.

Flydende gearskift

Den nye Ford Explorers gearkasse kommer i form af en letbetjenelig drejeknap i modeller med automatgear. Drejeknappen giver dig flydende gearskift og frigør en masse plads i kabinen.

 

Ford Explorer Rotary Gear Shift Dial
Ford Explorer interior with steering wheel and paddle shifters

Lynhurtige gearskift – med fingerspidserne

Denne racinginspirerede teknologi giver hurtige og nemme gearskift. Og fordi paddle-skifterne er monteret på rattet, kan du skifte gear mere effektivt, når du drejer.

Top