Home > Personbiler > EXPLORER > Udstyr > Motorer og motorkraft

Kan det hele

Ford Explorer er en stilren sammensætning af råstyrke og hybridteknologi. Bilens skræddersyede plug-in-hybridsystem har en 3,0-liters V6 EcoBoost-benzinmotor, der lader dig indtage verden som aldrig før. Dertil kommer et 10-trins automatgear, der er udformet som en letbetjenelig drejeknap. Det her er en SUV, der har enestående køredynamik og en markant tilstedeværelse i trafikken.

Grøn. Støjsvag. Praktisk.

Velegnet til både travle gader og krævende terræn: Ford Explorers avancerede plug-in-hybridteknologi (PHEV) kombinerer en batteridrevet elmotor med en imponerende, turboladet 3,0-liters EcoBoost-benzinmotor. Tilsammen løber de op i 450 HK, der tilmed har fremragende brændstoføkonomi og en CO2-udledning på bare 71 g/km. Du kan vælge mellem fire elektriske køreprogrammer (EV Modes), der lader dig køre på ren strøm, benzin eller en kombination af begge. Og så kan du genoplade elmotorens batteri via benzinmotoren. Indtag ethvert terræn med god samvittighed.

Elektrisk effektivitet

Fuldt opladet kan Ford Explorer køre op til 40 km alene på el. Det betyder, at dine ture til butikkerne, skolen, golfbanen eller enhver anden kort tur kan gennemføres uden emissioner. For at maksimere effektiviteten kan systemet også bruge en kombination af regenerativ bremsning og kraft hentet fra benzin-motoren for at hjælpe med at udvide batteriets rækkevidde, mens du kører, og du kan til enhver tid kontrollere din reseterende strøm gennem FordPass-appen. 

Ford Explorer dashboard close up showing electric range
Ford Explorer charging point close up

Nem opladning

Med en ladeboks i hjemmet kan du oplade din Explorer Plug-in Hybrid natten over og dermed sikre fuld opladning hver morgen – ligesom med din smartphone. Bilen kan også oplades på de fleste offentlige ladestationer. Offentlige ladestationer er perfekte, når du er ude på farten. De tilbyder en hurtigere opladning, end når du er hjemme.

Læs mere om dine muligheder for opladning.

Flydende gearskift

Ford Explorers gearkasse kommer i form af en letbetjenelig drejeknap i modeller med automatgear. Drejeknappen giver dig flydende gearskift og frigør en masse plads i kabinen.

 

Ford Explorer Rotary Gear Shift Dial
Ford Explorer interior with steering wheel and paddle shifters

Lynhurtige gearskift – med fingerspidserne

Denne racinginspirerede teknologi giver hurtige og nemme gearskift. Og fordi paddle-skifterne er monteret på rattet, kan du skifte gear mere effektivt, når du drejer.

Top