Home > Personbiler > EXPLORER > Udstyr > Sikkerhed

Intelligent sikkerhedsteknologi

Ford Explorer har en lang række avancerede teknologier, som er designet til at hjælpe med at holde dig, din familie og andre trafikanter så sikre som muligt. Nogle systemer som Pre-Collision Assist med registrering af fodgængere og Roll Stability Control hjælper aktivt med at forebygge ulykker. Mens andre, såsom Post Impact Braking, kan reducere alvorligheden, hvis der sker en ulykke.

Ford Explorer with trailer parked near lake

Holder din anhænger bag bilen

Ford Explorer er udstyret med Trailer Sway Control, som er designet til at hjælpe med at gøre bugseringen mere sikker. Hvis teknologien registrerer slingren, vil den automatisk reducere din hastighed. Systemet sænker bilens fart ved at reducere motorens drejningsmoment og gradvist øge bremsetrykket for at gøre trækningen mere kontrolleret.

Et system, der kan beskytte fodgængere

Pre-Collision Assist med registrering af fodgængere bruger radar og kamera til at registrere biler og mennesker foran på vejen. Hvis der opdages en kollisionsrisiko med en bil, en fodgænger eller en cyklist, giver den dig en advarsel. Hvis du ikke reagerer i tide, kan systemet automatisk bremse med op til fuld bremsekraft for at reducere alvorligheden af eller endda eliminere nogle frontalkollisioner.

Ford Explorer trailing another car with pre collision assist engaged
Seat belt reminder icon

En påmindelse om at forblive spændt fast

En nyttig skærm viser dig, hvilke sæder der ikke har sikkerhedsseler på, så du nemt kan tjekke, at alle dine passagerer er spændt fast. Alle sikkerhedsseler omfatter også forspændere og belastningsbegrænsere for at forbedre sikkerheden i tilfælde af et sammenstød.

Thatcham-alarm for ekstra sikkerhed

Explorers sikkerhedssystem Thatcham (kategori 1) omfatter perimeteralarm og dobbelte blokeringer. Hvis du aktiverer dobbelte blokeringerne med din fjernbetjeningsnøgle kan en dør ikke åbnes indefra, også selv om nogen forsøger at bryde ind ved at smadre en siderude.

Ford Explorer with circles around it symbolising alarm
Ford Explorer detail of an alloy wheel and a tyre

Advarsel, hvis du er punkteret

Hvis systemet opdager, at et af dine dæk begynder at miste tryk under din rejse, advarer dæktryksovervågningssystemet dig ved at vise et ikon på instrumentpanelet. Du kan også få alarmer leveret direkte til din telefon via FordPass-appen, overvåge dæktryk, olielevetid og meget mere.

Hjælper med at holde børn sikre

Explorer er designet, så små børn er trygge og sikre på alle ture. Den leveres med ISOFIX-fastgøringspunkter til autostole bagerst, så du nemt får plads til to autostole.

Ford Edge interior with ISOFIX seats
Euro NPAP logo

5-stjernet sikkerhed

Som bevis på sin evne til at beskytte dig og dine passagerer har Explorer opnået den højest mulige sikkerhedsvurdering på 5 stjerner fra Euro NCAP.

Top