Home > Personbiler > EXPLORER > Udstyr > Tilbehør

Konstrueret til eventyr

Ford Explorer er udviklet fra bunden for at give pålidelighed og raffinement. Der er plads til, at op til syv personer kan sidde komfortabelt. Og når alle sæderne er nede har du adgang til 2.274 liters alsidigt lastrum. Et drejningsmoment på over 840 Nm betyder, at du også kan trække op til 2.500 kg. Så uanset om du planlægger en weekend med golf eller en lang tur med familien, vil du aldrig mangle plads.

Ford Explorer viewed from above showing 7 seats / power fold

Nyd den gode plads

Ford Explorers alsidige interiør er designet til at rumme op til syv personer i luksus og komfort. Sæderne på anden række har elektrisk let adgang for at sikre ubesværet adgang til tredje række. Power Fold-teknologien på tredje række giver dig mulighed for at forbedre bagagepladsen ved at folde sæderne helt ned med et tryk på en knap.

Plads til alting

Selv med alle sæder optaget, har Ford Explorer stadig plads til to fulde sæt golfkøller i bagagerummet. Alle bagsæder kan ligges ned uafhængigt af hinanden, hvilket giver dig en række forskellige konfigurationer for et helt brugertilpasset interiør. Når alle bagsæder er nede, er der et generøst opbevaringsrum på 2.274 liter. Og for at få det bedste ud af pladsen i bagagerummet, har gulvet justerbare højdeindstillinger. Det betyder, at du kan hæve gulvet for at skabe et skjult rum, eller sænke gulvet for at maksimere bagagerummet.

Ford Explorer interior showing boot capacity with luggage
Ford Explorer with boat on tow bar parking by the lake

Seriøs trækkraft

Hvis du vælger at montere trækstangen som ekstraudstyr, kan Ford Explorer bruge sit drejningsmoment på 840 Nm til at levere en imponerende trækkapacitet på 2.500 kg. Så du kan nemt trække din campingvogn, sejlbåd eller næsten alt andet, som du har brug for til en weekend væk hjemmefra.

Brug for at transportere endnu mere?

Hvis du har brug for at transportere større eller mere pladskrævende genstande, kan du vælge tagbøjler som ekstraudstyr og/eller en nyttig, aftagelig trækstang.

Ford Explorer viewed from above to show roof rails
Ford Explorer interior with person folding seats

Hold dine enheder opladet

Med en USB-oplader i kabinen og 12 V-stik overalt, uanset hvor du sidder i Explorer, behøver du ikke at bekymre dig om, at dine gadgets løber tør for batteri. Der er endda et 220 V strømudtag bagi bilen, så du kan nemt bruge og oplade mere kraftfuldt udstyr.

Top