FORDS PERFORMANCE-BILER

Mustang, Ranger Raptor, Fiesta ST og Focus ST. Denne sensationelle serie introducerer vores Ford Performance-afdeling. 

Ud fra de kompetencer, den viden og erfaring, man har opnået med Ford Racing, Team RS og andre specielle bilanliggender, lanceres Ford Performance med en klar mission: "Innovation gennem ydeevne".

FUNKTIONER, DER SKAL KIGGES EFTER I DEN PERFEKTE PERFORMANCE-BIL

Green Ford Focus ST-Line three quarter angle

FOCUS ST

Den helt nye Focus ST er en hot-hatch, der rummer en 2,3 liter EcoBoost-benzinmotor, der forventes at frembringe et imponerende moment på 420 Nm og en effekt på 280 hk.

 

Udforsk Ford Focus ST

MUSTANG

Mustang er en mere sofistikeret og kraftfuld sportsvogn end nogensinde før. Vælg mellem 5,0-liters V8-motor eller 2,3-liters Ford EcoBoost-motor. Uanset hvilken motor du vælger, vil du nyde enten en jævn og følsom 6-trins manuel gearkasse eller et sofistikeret 10-trins automatgear. Og med en helt uafhængig affjedring for og bag samt et avanceret letvægtskarrosseri er du garanteret præcis manøvrering og bemærkelsesværdig køredynamik. Du kan også vælge at få din Mustang som coupé eller som cabriolet.

 

Udforsk Ford Mustang

Yellow Ford Mustang on a road
Ranger Raptor parked against the mountain backdrop

RANGER RAPTOR

Ranger Raptor er den perfekte fusion af Ford Performance DNA med uovertruffen offroad-funktionalitet. Hver eneste detalje er præcisionsudviklet, så du kan klare ethvert terræn og dominere ethvert miljø. Med den legendariske Fox Pro, racerinspireret affjedring, det unikke chassis i en alulegering med høj styrke og det skræddersyede design er denne 4x4 ikke nogen almindelig pickup.

 

Udforsk Ford Ranger Raptor

VORES SERIE AF PERFORMANCE-BILER

Brug vores nyttige links nedenfor for at få mere at vide