Grøn Puma ST set fra siden af

FINJUSTERET TIL AT PRÆSTERE.

DEN NYE FORD PUMA ST

Den viste model er en Puma ST med ekstraudstyr

PRÆSTERER PÅ OG UDEN FOR BANEN

Puma ST er en køreoplevelse, der er det ikoniske ST-emblem værd. 

Fås med valgfrie Drive Modes, herunder Normal, Sport og Track, så du nemt kan skifte din Puma fra en robust SUV-bybil til en spændende general performer. 

Den præcisionsjusterede undervogn kan kombineres med et mekanisk begrænset spærredifferentiale (mLSD), som løbende optimerer vejgrebs- og stabilitetsindstillingerne for at sikre fremragende kørekvalitet og køredynamik, uanset vejforholdene (ekstraudstyr). 

De vigtigste køreoplysninger vises i det digitale instrumentbræt på 12,3”. Mens et væld af intelligente hjælpeteknologier arbejder sammen om at forbedre din køreoplevelse.

ST-modellen går ikke på kompromis med Ford Puma SUV's karakteristiske innovationer. Såsom den unikke Puma MegaBox med yderligere 80 liters opbevaringsplads bagi

PERFORMANCE TIL HVERDAGEN

Puma ST-X DCT-7 Powershift automatgear kombinerer Fords sportsvognsperformance med smart funktionalitet til hverdagen. Den første elektrificerede ST nogensinde med et Mild Hybrid System med et drejningsmoment på 248 Nm, der er i stand til at køre 0-100 km/t på 7,4 sekunder.

Ford Puma ST instrumentbræt der viser køremåder

FINJUSTER DIN KØREOPLEVELSE

Den nye Puma ST leveres med fire valgfrie Drive Modes: Normal, Eco, Sport og Track. Hver indstilling finjusterer bilens ydeevne ved at ændre motorovervågning, speederen og styreegenskaberne samt indstillingerne for trækkraft og stabilitetskontrol. Så du kan skræddersy dit drev til enhver indstilling, mens nøgleoplysninger vises via det digitale instrumentbræt på 12,3”.

Ford Puma ST i bevægelse set fra siden

MÆRK HVERT ENESTE SVING

Den nye Puma ST er vores første SUV som kan fås med et avanceret mekanisk begrænset spærredifferentiale, som optimerer frontens trækkraft for forbedret stabilitet. MLSD arbejder med Torque Vectoring Control for at forbedre håndtering og reducere understyring. Resultatet er forbedret præstation i kurver, så du kan manøvrere gennem kurver hurtigere, samtidig med at du bevarer kontrollen.

Ford Puma ST instrumentbræt som viser lanceringskontrol

HURTIGERE FRA START

Startstyring, der er udviklet til brug på banen og fås som en del af Ford Performance Pack (ekstraudstyr), giver dig mulighed for at maksimere accelerationen uden for banen for en konsekvent hurtig start. Hvis du indstiller de maksimale omdrejninger/minut for motoren, vil systemet sikre, at du ikke ved et uheld overreagerer, når du trykker på speederen.

Kørende Ford Puma ST  set fra siden

INGEN KOMPROMISER

Puma ST indeholder nogle geniale ændringer, så ingen af ST's sjove køredynamikker kompromitteres af den øgede kørehøjde på SUV-platformen. Forbedringer såsom en ekstra torsionsstang hjælper SUV-modellens højere tyngdepunkt for at sikre stabilitet. Mens unikt afstemte affjedringsfjedre øger den laterale stivhed for skarpere sving.

Ford Puma ST nærbillede af indvendige recaro sæder

TAG PLADS

Puma ST har iøjnefaldende racer-inspirerede RECARO-sportssæder foran med kontrastfarvede metalgrå syninger og et præget Ford ST-logo. Det stærke Miko Dynamica-materiale holder dig godt på plads, mens sæderne er ergonomisk designet til at passe perfekt til dig og forme dig til alle bevægelser på vejen.

Ford Puma ST nærbillede af alufælge

SERIØS BREMSEKRAFT

Puma ST har et bremsesystem, der er optimeret til ydeevne, med større komponenter til for- og bagskiver end på andre Puma-modeller for større bremsekraft. 

Ford EcoBoost motor grafik

BETAGENDE YDEEVNE

Konstrueret til ren køreglæde. Puma ST er den optimale balance mellem oplivende ydeevne og bemærkelsesværdi effektivitet. Den kraftige 1,5-liters turboladede Ford EcoBoost-motor yder 200 HK med et moment på 320 Nm og er i stand til at gå fra 0-100 km/t på kun 6,7 sekunder.

Ford Puma ST nærbillede af manuel gearstang

SEKS GEAR TIL RÅDIGHED

En 6-trins manuel gearkasse er designet til at hjælpe med at få det bedste ud af den kraft, du har. Skift er korte og hurtige - og leverer en glidende og præcis ydeevne ved hvert gearskift.

Ford Puma ST vist på FordPass app

DIN NØGLE TIL EN MERE FORBUNDET VERDEN

Ford Puma ST fås med FordPass ConnectFordPass Connect Modem 2019 modemmet. Systemet giver dig en række uvurderlige fordele, herunder op til 4G LTE Wi-FiWi-Fi hotspot til op til ti enheder, og trafikopdateringer i realtidFordPass with Live Traffic leveret direkte til din bils navigationssystem. Lokale fareoplysninger, der vises som advarselssymboler i dit instrumentpanel, informerer dig om eventuelle hindringer, du nærmer dig. Og i tilfælde af en ulykke vil FordPass Connect endda foretage et eCalleCall til alarmcentralen og oplyse dem om din bils placering. Download FordPass App for at få adgang til endnu flere funktioner. Du kan f.eks. bruge din telefon til at lokalisere din bil, låse den og låse den op.

Ford Puma ST nærbillede af SYNC3

HÅNDFRI KONTROL MED SYNC 3

Ford SYNC 3 er et avanceret system, som sætter dig i stand til at bevare forbindelsen og betjene din telefon, musik og navigationssystem med din egen stemme. Du kan endda få vist en liste over lokale restauranter ved blot at sige: "Jeg er sulten." Det kan også læse dine sms'er højt for dig. Farveberøringsskærmen kan registrere knibe- og strygebevægelser for intuitiv navigation. SYNC 3 opretter også forbindelse til Apple CarPlay og Android Auto.

B&O lydsystem

DEN RIGTIGE MÅDE AT LYTTE TIL MUSIK PÅ

Uanset din musiksmag fortjener den at lyde som tiltænkt af kunstneren. Og det er præcis det, du kan forvente fra den nye Ford Puma. Hvorfor? Fordi den fås med B&O. Et førsteklasses lydsystem på 575 watt er udviklet og finjusteret til Puma ST af specialiserede B&O-lydteknikere. Denne kraftige og effektive opsætning med 10 højttalere omfatter en subwoofer, der er smart indbygget i den bagerste skillevæg, så ingen af Pumas lastrum kompromitteres. Skru op for lyden og nyd dine yndlingsbands og -sange i den koncertsal, vi har lavet til din bils kabine.

Ford Puma ST viser co-pilot grafik

DIN PERSONLIGE KØREASSISTENT

Ford Co-Pilot360 kombinerer en række teknologier, der arbejder sammen for at gøre din køreoplevelse mere behagelig end nogensinde før. Den adaptive fartpilot justerer f.eks. automatisk fartpilotens hastighed ud fra den forankørende bil. Systemet kan endda genkende hastighedsskilte og justerer din fartpilots hastighed i overensstemmelse hermed.

Tryk på linket her for at få mere information