FØRERASSISTANCE

Ford Puma har en række innovative funktioner, der er designet til at forbedre din køreglæde. Som f.eks. valgbare køretilstande og Ford Co-Pilot360, et imponerende sæt førerassistanceteknologier, der arbejder sammen om at hjælpe med at kontrollere acceleration, bremsning og endda styring. Disse omfatter adaptiv fartpilot, kollisionsadvarsel og undvigestyreassistent, der alle holder skarpt øje med vejen forude og advarer dig om potentielle farer.

 

DIN PERSONLIGE KØREASSISTENT

Ford Co-Pilot360 kombinerer en række teknologier, der arbejder sammen for at gøre din køreoplevelse mere behagelig end nogensinde før. Den adaptive fartpilot justerer f.eks. automatisk fartpilotens hastighed ud fra den forankørende bil. Systemet kan endda genkende hastighedsskilte og justerer din fartpilots hastighed i overensstemmelse med disse.

EN SMARTERE FARTPILOT

Den adaptive fartpilot justerer din fartpilots hastighed ud fra den forankørende bil. Du skal blot indtaste den ønskede hastighed og afstand til den forankørende bil, og den adaptive fartpilot opretholder automatisk den indstillede afstand, hvis trafikforholdene ikke tillader kørsel med den ønskede hastighed.

Ford Puma driving in city rear 3/4 view
Ford Puma interior detail of dashboard

MERE DIREKTE STYRING I NØDSITUATIONER

Emergency Steering Assist hjælper dig med at styre uden om standsede eller langsommere køretøjer for at undgå sammenstød. Systemet bruger en radar og et kamera til at registrere langsomme og parkerede køretøjer forude, og hjælper dig med at undgå et køretøj, hvis der er fare for et sammenstød. Teknologien aktiveres, hvis der ikke er plads nok til at undgå sammenstød ved bremsning, og du indleder en undvigemanøvre.

Ford Puma selectable drive mode close up

KØRETEKNOLOGI SKRÆDDERSYET TIL DIG

Tilpas din køreoplevelse med valgbare køretilstande, der ændrer din Pumas speederrespons, styretøj og endda gearskiftefunktion, så de passer til din kørestil. Der er fem forskellige tilstande: Normal, ECO, Sport, Glat føre og Trail. Nøgleoplysninger, der vises via det digitale instrumentbræt på 12,3”, skifter mellem unikke farvetemaer i henhold til den køretilstand, du har valgt.

Ford Puma dashboard showing wrong way alert

HJÆLPER DIG PÅ RETTE VEJ

Wrong Way Alert bruger et fremadvendt kamera og oplysninger fra navigationssystemet til at registrere, om du kører mod kørselsretningen. Systemet leverer visuelle og lydadvarsler, hvis du kører den forkerte vej, så du kan stoppe og foretage de nødvendige handlinger.

Ford Puma detail on SYNC 3

GØR DET LET AT PARKERE ...

Bomme, cykler, lave mure ... Bakkameraet viser dig, hvad der er bag dig, på en skærm indbygget i midterkonsollen. Foruden at vise dig genstande, som du potentielt kunne overse, viser systemet nogle virtuelle linjer, så du let kan parkere på selv de mindste steder. Kameraet aktiveres automatisk, når du vælger bakgear.

Ford Puma parked near the pavement

... ELLER LAD PUMA SØRGE FOR PARKERINGEN

Det kan være svært at parkere på en travl gade eller når pladsen er trang. Men med aktiv parkeringshjælp gør Ford Puma det lettere, end du nogensinde troede var muligt. Når systemet er aktiveret, kan det identificere en passende parkeringsplads og derefter automatisk styre dig ind. Den kan også manøvrere dig ud af pladsen. Alt, du skal gøre, er at betjene speeder, bremse og gearskifte.

Ford Puma close up on LED lights

FORLYGER, SOM HJÆLPER DIG MED AT SE OM HJØRNER

Pumas LED-forlygter leverer et præcist og intenst lysstrålemønster. De omfatter også unikke LED-kørelys i signaturdesign samt statiske kurvelygter, der oplyser indersiden af et hjørne, når rattet drejes mere end 30 grader.

Ford Puma detail on the side door mirror

ET EKSTRA PAR ØJNE

 Blindvinkelinformationssystemet  benytter radarsensorer til at se biler, der kan være skjult i din blinde vinkel. De sidder i hver side af din Puma og advarer dig med et orange lys, der ses tydeligt i sidespejlet.

ET SKRIDT FREMAD

Det er en ny tid med renere hybridelbiler. Ford Puma tilbyder et udvalg af avancerede nye EcoBoost Hybrid-muligheder. De giver imponerende brændstoføkonomi og markant lavere CO2 -emissioner end andre ikke-hybridmotorer, og alt sammen uden at gå på kompromis med dens enestående og underholdende ydeevne. Dertil kommer EcoBoost Hybrid Powershift-funktionen, en avanceret, automatisk dobbeltkoblingstransmission (DCT) med syv gear, som giver en jævn, trinløs og mindre krævende kørsel, især i bytrafik med stop-start.

HVAD ER HYBRID?

Pumas EcoBoost Hybrid-teknologi omfatter en lille elektrisk motor med et 48-volts batteri, der hjælper med at forbedre effektiviteten. Den selvopladende mild hybrid-model kan ikke køres på elektrisk strøm alene. I stedet giver den elektriske motor ekstra hjælp til benzinmotoren, når det er nødvendigt, hvilket både bidrager til at øge din bils brændstoføkonomi og reducere emissionstallene. Du behøver ikke tilslutte Puma til en ekstern strømkilde, da den separate 48 V batteripakke, der driver elmotoren, genoplades under kørslen. Regenerativ bremsning virker ved at omdirigere energi fra bremserne og tilbage til det milde hybridbatteri.

PRISBELØNNET YDEEVNE

Rent behøver ikke at betyde kompromis. Fords EcoBoost-benzinmotor på 1,0 liter er seksdobbelt vinder af International Engine of the Year-prisen. Og det undrer ikke. Tilgængelig på Puma med et valg mellem 125 PS eller 155 PS hybridmuligheder, og du vil nyde al den kompromisløse ydeevne, som du ville forvente af en konventionel 1,5-liters motor, men med bedre brændstoføkonomi og lavere CO2-emissioner – hvilket ikke blot gør den renere for miljøet, men også reducerer dine driftsomkostninger!

New Puma powerful and fuel-efficient diesel engines
Ford Puma automatic transmission close up

AVANCERET AUTOMATISK TEKNOLOGI

Puma fås nu med EcoBoost Hybrid Powershift, en 7-trins automatisk dobbeltkoblingsgearkasse (DCT) som ekstraudstyr til 125 PS og 155 PS 1,0-liters EcoBoost Hybrid-motorer. Det større antal gear, letvægtsdesign og en avanceret dobbeltkobling giver alt sammen jævne og problemfri gearskift for en mindre krævende kørsel i stop-start-trafikken i byen. Sammen med enestående brændstofeffektivitet og underholdende ydeevne - med 1,0-liters 155 PS versionen, der kan klare 0-100 km/t på blot 8,7 sekunder.

Ford Puma close up on manual transmission

6-TRINS MANUEL GEARKASSE

Den 6-trins manuelle gearkasse i Puma er blevet optimeret til at gøre gearvalg lettere, mere præcist og mere støjsvagt. Det er særligt udviklet til at forbedre køredynamikken og samtidig reducere brændstofforbruget, og det hjælper med til at gøre din køretur mere underholdende, samtidig med at turene til benzinstationen bliver færre.

New Puma showing auto start stop

SPAR BENZIN MED AUTOMATISK START-STOP

Når du standser ved trafiklys eller holder i tomgang i kø, kan denne teknologi automatisk slukke motoren (mens de vigtige funktioner som forlygter, aircondition, radio og Ford SYNC stadig har strøm). Når du kan køre videre, skal du bare træde på koblingen og sætte i første gear, som du plejer, eller slippe bremsen i biler med automatgear, og så starter systemet igen. Automatisk Start-Stop er særligt effektivt ved bykørsel, hvor du kan reducere brændstofforbruget.

INTELLIGENT

Ikke bare attraktiv, men også intelligent. Ford Puma-kabinen pakker dig ind i stilfuldt læderdesign og raffinement. Forsæderne har lændestøtte og massagefunktion, der giver ekstra komfort.Værktøjstip Og detaljer i det lyse interiør forstærker følelsen af sofistikeret stil. Mens et væld af smarte funktioner og innovative teknologier giver dig fuld kontrol. Fra det 12,3" digitale instrumentpanel og den avancerede 8" berøringsskærm til en lang række andre tjenester og funktioner, der er tilgængelige via dit SYNC 3-infotainmentsystem og FordPass Connects indbyggede modem – alle elementer er designet til at gøre din køretur så behagelig som muligt.

 

LÅS OP FOR DEN SMARTE SIDE

FordPass-appen forbinder dig problemfrit med din nye Puma og holder dig kørende på intelligente og intuitive måder. Få fjernadgang til din bil, uanset hvor du befinder dig, spor dens placering og fjernlås den for at få ekstra ro i sindet. Trafikopdateringer i realtid leveret til din bils navigationssystem hjælper dig med at undgå forsinkelser. Og med meddelelser om bilens tilstand sendt direkte til din telefon får du straks besked om eventuelle problemer, så du kan håndtere vedligeholdelse hurtigt med alle de oplysninger, du har brug for.

Lær mere

A woman holding mobile phone with FordPass App
Ford Puma close up showing digital cluster

VIS DIN PRÆFERENCE

Et unikt kontaktpunkt for Puma-interiøret er det nye digitale kombiinstrument. Denne smarte 12,3" LCD-farveskærm bruger fritflydende teknologi, så skærmen kan bue med bilens instrumentbræt for et mere problemfrit, flydende interiør. Oplysninger vises i høj opløsning ved hjælp af intuitive og letlæselige ikoner og ændrer farve og konfiguration, så de passer til den kørefunktion, som du har valgt.
Du kan også prioritere, hvilke oplysninger der vises, herunder navigationsadvarsler, samt programmere de foretrukne forudindstillinger for individuelle førere. 

Ford Puma close up on SYNC 3 screen

FÅ HÅNDFRI KONTROL MED SYNC 3

Ford SYNC 3 hjælper dig med at bevare forbindelsen. Betjen din telefon, musik og navigation med naturlige stemmekommandoer.  Med trådløst opdaterede kort- og Live Traffic-opdateringer tilpasses din rute automatisk baseret på vejen forude, så du kan ankomme afslappet og til tiden. Den 8" touchskærm bruger knib-og-stryg-bevægelser til intuitiv styring og tilslutning til Apple CarPlay og Android Auto.

Ford Puma close up on speakers

JUSTER DIT SOUNDTRACK

Pumas skræddersyede lydsystem fra B&O leverer førsteklasses design med fremragende lydkvalitet. B&O-lydteknikere har specielt finjusteret det avancerede anlæg med 10 højttalere og 575 Watt til Pumaen, så du kan opleve din musik, som kunstneren havde tænkt sig. Du kan justere musiklydene, så de passer til dit specifikke humør, ved at vælge mellem fire forskellige lyd-følelsesmæssige 'rum' på skærmen. Vælg afslappet, energisk, varm eller lys, så det passer til dit humør.

Ford Puma close up on massage seats

SÆDER MED LÆNDEMASSAGE

Ford Pumas førersæde og passagerforsæde suppleres med en massagefunktion i lænden for ekstra komfort og støtte. Den aktiveres med et tryk på en knap, og de 3-vejs justerbare massageindstillinger genopfrisker trætte muskler – ideel til længere rejser*.Tooltip

Ford Puma close up on removable seat covers

SPILDTE DRIKKEVARER? MUDREDE POTER? IKKE NOGET PROBLEM.

Livet i byen kan være hektisk. Drikkevarer bliver spildt. Mudder og snavs bliver ført ind på våde fødder. Og du hænger dig ikke for meget i, hvor pletfri din bil er. Derfor har vi lavet nyt sædedesign til din Puma, der omfatter fuldt aftagelige sædebetræk for- og bagtil. Sædebetrækkene kan også maskinvaskes og har en indbygget lynlås, der gør det lettere at fjerne dem, når det er nødvendigt. Eller hvis du bare har lyst til en forandring, kan du bare skifte til et andet sædebetræk med lynlås fra vores sortiment.

Ford Puma view of panoramic roof

LUK SOLENS STRÅLER IND

Puma fås med et panoramatag i fuld længde, der helt erstatter ståltaget. Det lukker det naturlige lys ind i bilen, og skaber et lyst og luftigt interiør. Den forreste halvdel er el-drevet og kan vippes eller skubbes lige tilbage, og en udtrækkelig solskærm i fuld længde giver dig mulighed for at åbne taget for at få frisk luft, mens du er beskyttet mod solen.

Ford Puma close up of heated steering wheel

FÅ DEN HELT RIGTIGE TEMPERATUR

Opvarmede forsæder fås til både chauffør og passager. Og af hensyn til din komfort kan du vælge mellem tre forskellige varmeindstillinger til hvert sæde. Det opvarmede rat er også designet til at holde dine hænder varme en frostkold morgen, kølig dag eller iskold nat. Og med FordPass-appen kan du have din Puma opvarmet og klar, før du overhovedet har forladt huset. Du skal blot fjernstarte motorenTooltip for at sikre, at forruden er afrimet, så bilen er klar til afgang, når du selv er det.

Ford Puma showing power fold wing mirror

UNDGÅ AT FÅ DINE SIDESPEJLE ØDELAGT

For at undgå skader ved uheld klapper de eldrevne sidespejle indad, når du har parkeret (på Titanium og ST-Line). På den måde beskyttes også de smarte, indbyggede blinklys. De er også opvarmede, så du kan komme hurtigere afsted på frostkolde morgener.

SIKKERHED

Fra advarsler om potentielle kollisionsfarer til smarte systemer, der hjælper dig med at opretholde vejgreb og stabilitet: Vi bekymrer os om din sikkerhed. Derfor er Ford Puma fyldt med smarte assistanceteknologier, der alle er designet til at beskytte dig, din familie og andre trafikanter.

New Ford Transit Courier in motion on a street

ET SYSTEM, DER KAN HJÆLPE MED AT BESKYTTE FODGÆNGERE

Kollisionsadvarsel med registrering af fodgængere bruger kamerateknologi til at scanne vejen forude. Hvis der opdages en kollisionsrisiko med en bil, en fodgænger eller en cyklist, giver den dig en advarsel. Hvis du ikke reagerer i tide, kan systemet automatisk bremse med op til fuld bremsekraft for at reducere alvorligheden af eller endda eliminere nogle frontalkollisioner.

MAKSIMAL BREMSEKRAFT VED NØDOPBREMSNINGER

Nødbremsefunktionen er konstrueret til at genkende en nødopbremsningssituation, og optimere bremsetrykket i bremsesystemet for at opnå maksimal bremsekraft.

Ford Puma emergency braking
Tyre Pressure Monitoring

TIDLIG ADVARSEL OM PUNKTERING

Hvis et eller flere af dine dæk mister luft under kørslen, giver dæktrykovervågningssystemet signal med et ikon, der tændes på instrumentpanelet. Du kan også få advarsler leveret direkte til din telefon via FordPass-appen, der overvåger dæktryk, sprinklervæske og meget mere.

HOLDER DIG I KONTROL

Elektronisk stabilitetsstyring overvåger konstant køreforholdene for din bil. Med avancerede sensorer fra ABS-bremserne og antispinsystemet registrerer bilen, når den mister vejgreb, og der leveres øjeblikkeligt bremseimpulser til individuelle hjul, så bilen stabiliseres.

Ford Puma with electronic stability diagram shown
Ford Puma driving in city

MAKSIMALT VEJGREB MED MINIMAL ENERGI

Et avanceret antispinsystem forhindrer hjulspin og giver det bedst mulige vejgreb, ydeevne og stabilitet, når du har allermest brug for det. Systemet overvåger konstant kraften på hvert enkelt hjul og justerer den for at sikre maksimal kontakt med underlaget og vejgreb ved acceleration.

Seat belt reminder logo

GLEM ALDRIG, AT TAGE DIN SIKKERHEDSSELE PÅ

En sikkerhedsselepåmindelse til føreren og forsædepassageren advarer dig, hvis du skulle glemme, at tage selen på.

Ford Puma interior airbag layout

AIRBAGS BESKYTTER DIG FRA ALLE VINKLER

Der er frontairbag til både fører og forsædepassager, og der er sideairbags til brystbeskyttelse, som er designet til at vende passageren væk fra kollisionsområdet. De kan også hæve passagerens arm, så der er bedre plads mellem passageren og den indtrængende struktur. Gardinairbags giver maksimal beskyttelse, og nakkestøtter beskytter mod piskesmæld.

Ford Puma close up of ISOFIX badge

HJÆLPER MED AT HOLDE BØRN SIKRE

Puma er designet, så små børn er sikre på alle ture. Den leveres med ISOFIX-fastgørelsespunkter til autostole bagi, så du nemt får plads til to autostole.

Ford Puma with red alarm ring graphic

BESKYTTELSE OG SIKRING AF DIN PUMA IMOD TYVERI

Alarmen (Thatcham-kategori 1) er et avanceret system, der automatisk aktiveres, når du dobbeltlåser din Puma. Det udløser en kraftig alarm ved indbrud i bilen, hvis bilen løftes, eller hvis sensorerne registrerer bevægelser inde i bilen. Samtidig er teknologien designet til at hjælpe med at forebygge utilsigtet bugsering af din Puma. Med FordPass-appen kan du modtage en meddelelse, hvis bilens alarm aktiveres, uanset hvor du er. Og SecuriAlert sender en meddelelse til din smartphone, hvis den registrerer forsøg på uautoriseret adgang - selv med en stjålet eller kopieret nøgle.

TILBEHØR

Den moderne tilværelse kræver ofte en opfindsom tilgang til, hvordan du bruger plads. Med klassens bedste, kompromisløse bagagerumskapacitet tager Ford Puma denne tankegang til sig takket være den innovative MegaBox, der giver yderligere 80 liter opbevaringsplads.

Udover det stilfulde design og karakteristiske udtryk er Pumas smukt skulpturelle ydre afbalanceret med gennemtænkt funktionalitet. Leverer ægte alsidighed med sine designdetaljer.

 

Ford Puma close crop of load compartment

DET ER DA SMART!

Pumas bagagerum har et innovativt nederste bagagerum - MegaBox. MegaBox har ikke kun ekstra 80 liters opbevaringskapacitet, og er i stand til at rumme genstande op til 115 cm højde, hvis det er nødvendigt, men har også en vandtæt beklædning og en aftapningsprop, der gør det nemt at rengøre med vand og er det ideelle sted til opbevaring af våde støvler eller mudret sportsudstyr.

AL DEN PLADS, DU HAR BRUG FOR

Uanset hvilke muligheder, du vælger, giver Ford Puma dig al den opbevaringsplads, du har brug for. Bagsæderne kan deles 60/40 for at maksimere alsidigheden, og kan endda lægges fladt ned for at give dig mere bagageplads, når du har brug for det.

Ford Puma interior showing rear seats
Ford Puma close up on adaptive parcel shelf

FLEKSIBEL HATTEHYLDE

Ford Puma har en fleksibel hattehylde bagi, som ikke er fastgjort til anden sæderække, og som hæves med bagklappen, hvilket betyder, at dens position kan justeres for at give plads til større opbevaringsgenstande.

Ford Puma with a couple opening booth hands free

IKKE MERE RODEN EFTER NØGLERNE

Håndfri bagklap gør det nemt at få adgang til din Pumas bagagerum, selv når du har hænderne fulde. Med din Keyfree-fjernbetjeningsnøgle i din lomme eller taske skal du blot bruge en let fodbevægelse under midten af kofangeren, så virker den håndfrie bagklap, uden at du behøver at røre ved noget. Den kan også åbnes og lukkes, mens du sidder inde i bilen.

Ford Puma close up on Tow Bar

BRUG FOR AT TRANSPORTERE ENDNU MERE?

Hvis du har brug for at transportere større eller mere pladskrævende genstande, kan du vælge tagbøjler som ekstraudstyr og/eller et praktisk, aftageligt anhængertræk.

Tryk på linket her for at få mere information