HVAD KAN VI HJÆLPE MED?

Skriv dit spørgsmål…
Home > Personbiler > S-MAX > Motorer
Ford S-MAX parked sideview

Du får hjælp til at køre mere effektivt

FORD S-MAX

Den viste model er en Ford S-MAX ST-Line Hybrid.

DE NYE FORD S-MAX MOTORER

S-MAX's hybridmotor kombinerer reduceret CO2-udledning med imponerende effekt. 

Selvopladende Ford S-Max Hybrid

Den selvopladende S-MAX-hybridmotor kombinerer en meget effektiv 2,5-liters Atkinson Cycle-benzinmotor og en batteridrevet el-motor. S-MAX' hybridsystem genvinder den energi, der normalt går tabt, når farten sænkes, og bruger den til at genoplade batteriet, så der er ingen grund til at sætte stikket i for at genoplade batteriet. Og da det har et kraftigt vandkølet batteri, kan du også køre korte afstande udelukkende på strøm.

For at bevare pladsen i bagagerummet er batteriet placeret under bunden af bilen. Med en CO2-udledning på kun 146 g/km leverer den nye motor en samlet systemeffekt på imponerende 190 HK og et drejningsmoment på 200 Nm. Det betyder, at S-MAX Hybrid har en trækkapacitet på op til 1.750 kg, hvilket er nok til f.eks. en lille båd.

Ford S-MAX driving across bridge
Ford EcoBoost engine

Ford EcoBoost: Intet kompromis mellem effekt og effektivitet

De to modeller af Ford EcoBoost benzinmotorer bruger en kombination af direkte indsprøjtning og turboladning til at levere fremragende ydeevne og økonomi. 

En ny 1,5 liters EcoBoost-benzinmotor er en ny tilføjelse til det revolutionerende udvalg af Ford EcoBoost-motorer. Motoren, som på intelligent vis er blevet formindsket fra 1,6 liters Ford EcoBoost, giver mindre CO2-udledning og en brændstoføkonomi på 15,4 km/l (blandet kørsel) sammen med en effekt på 160 HK. En endnu mere effektiv mulighed med 2,0 liters Ford EcoBoost yder en imponerende 240 HK.

 

Et udvalg af dieselmotorer

Foretrækker du diesel? En avanceret 2,0L TDCi giver dig mulighed for to effektvalg: 150 HK og190 HK. I hver motor indgår motorteknologi med henblik på at forbedre effekt, drejningsmoment og økonomi, mens udledningerne mindskes. Et design der giver 7 % mindre CO2-udledning og bedre brændstoføkonomi.

Ford All-New 2.0L TDCi engine
Top