HVAD KAN VI HJÆLPE MED?

Skriv dit spørgsmål…
Home > Personbiler > S-MAX > Udstyr > Sikkerhed

Sikkerhed

Som familiebil er S-MAX frem for alt designet til at beskytte alle passagerer. Det avancerede, intelligente beskyttelsessystem omfatter en række teknologier, der hjælper dig med at undgå ulykker, bl.a. den elektroniske stabilitetskontrol. Men hvis et sammenstød bliver uundgåeligt, aktiveres det avancerede airbagsystem på en brøkdel af et sekund. Til de mindste familiemedlemmer indeholder S-MAX ISOFIX-kompatible beslag til barnesæder. Så kan hele familien nyde bekymringsfrie bilture.

Silver Ford S-MAX in motion in the city

Ekstra kraft ved nødopbremsning

Nødbremsefunktionen (Emergency Brake Assist) sikrer maksimal bremsekraft ved nødopbremsninger. Det styres automatisk via ESC systemet, som registrerer, hvor hårdt du træder på bremsen og øger automatisk bremsekraften efter behov.

Bevar kontrollen under alle vejforhold

Elektronisk stabilitetsstyring overvåger konstant køreforholdene. ESC registrerer afvigelser i køreretningen, for eksempel ved udskridning og korrigerer automatisk bremser og trækkraft, så du har mest mulig kontrol over bilen.

Ford S-MAX in motion on the road by the sea
Gray Ford S-MAX detail on the front mask

Hurtigere og kortere nødopbremsninger

Når bilen registrerer en nødopbremsning, foraktiverer den elektroniske stabilitetskontrol bremsesystemet og lukker ethvert mellemrum mellem bremseklodser og bremseskiver. Denne teknologi, som kaldes elektronisk bremseaktivering, medvirker til at mindske bilens bremselængde.

Et avanceret airbagsystem 

Et airbagsystem, der omfatter airbags til forsædepassagerens lænd og brystkasse med valgfri sideairbags til de to yderste sæder på anden række.

Red Ford S-MAX from bird's perspective showing the interior
Ford S-MAX with alarm lines

Beskyttelse og sikring af din s-max imod tyveri

Alarmen, der er i Thatcham-kategori 1, er et avanceret system, som automatisk aktiveres, når du dobbeltlåser din S-MAX. Der udløses en kraftig alarm ved indbrud i bilen, hvis bilen løftes, eller hvis sensorerne registrerer bevægelser inde i bilen. Teknologien er designet til at hjælpe med at forebygge utilsigtet bugsering af din S-MAX. Med FordPass App kan du få tilsendt en meddelelse, hvis din bilalarm bliver aktiveret, uanset hvor du er, og SecuriAlert underretter dig på din smartphone om uautoriserede adgangsforsøg – selv med en stjålet eller kopieret nøgle.

Top