HVAD KAN VI HJÆLPE MED?

Skriv dit spørgsmål…
Home > Personbiler > S-MAX

Lavet til livets eventyr

Ford S-MAX er bygget til spændende udflugter i det fri. Og da hvert eventyr er sjovere, når du deler det med nogen, har denne elegante Sports MPV plads til op til 7 personer. Den fås med 5 eller 7 sæder og et fleksibelt sædesystem, hvilket betyder, at der er plads til alle og alt det, der følger med – fra kufferter til surfbrætter.

S-MAX tilbyder nu en 2,5-liters benzinhybridmotor. Sideløbende med reduceret CO2-udledning leverer den power, drejningsmoment og trækkraft. Den er selvopladelig, og batteriet er skjult under gulvet, så man går ikke på kompromis med opbevaringspladsen. Faktisk vil du opleve, at alle aspekter af denne bil er designet til de eventyrlystne typer.

Et dynamisk udseende, der supplerer din aktive livsstil

Vælg din motor

Ford S-MAX tilbyder en 2,5-liters benzinhybridmotor. Denne opnår endnu større effektivitet og leverer samtidig imponerende kraft og drejningsmoment. Sammenlign S-MAX motorvalg nedenfor. 

Ford S-MAX side view driving on road

Kraftfuld, effektiv og nu også elektrisk

S-MAX er nu tilgængelig med hybridteknologi. En 2,5-liters benzinmotor med hybridsystem, som leverer 190 HK og 200 Nm drejningsmoment, hvilket er ekstraordinære tal. Den lige så imponerende trækkapacitet på op til 1.750 kg lader dig tage alt fra jetski til en lille campingvogn med på dine rejser. Som du ville forvente, er motoren også brændstofeffektiv med CO2-udledning reduceret til 146 g/km. Hybridsystemet er selvopladeligt, og batteriet er placeret under gulvet, så du ikke mister bagageplads. 

EN BEDRE MÅDE AT REJSE PÅ

Den nye Ford S-MAX giver alle masser af plads til passagerer og bagage. Men hvis du for eksempel har brug for at pakke camping- eller vandsportudstyr, giver det fleksible bagsædesystem dig mulighed for at skabe plads til det. Hvis du virkelig vil forkæle dig selv, skal du vælge Vignale til opvarmede og afkølede forsæder med 10 indstillinger og massagefunktion. Og brug FordPass appen til smartere og stressfrie rejser med fjernbetjente funktioner, advarsler om bilens tilstand og brændstofrapporter, så du altid er informeret og forbundet til bilen.

Gør tæt trafik til en smal sag

Adaptiv fartpilot med Stop & Go-funktion er det perfekte værktøj til myldretidens start-stop-kørsel. Systemet giver dig mulighed for både at indstille din foretrukne fart og afstand til forankørende. Hvis teknologien registrerer langsommere trafik, holder bilen automatisk den indstillede afstand. Systemet kan tilmed bremse bilen helt op i tæt trafik. Så snart der er fri passage på vejen forude, accelererer bilen igen op til den indstillede fart.

Ekstra kraft ved nødopbremsning

Nødbremsefunktionen (Emergency Brake Assist) sikrer maksimal bremsekraft ved nødopbremsninger. Det styres automatisk via ESC systemet, som registrerer, hvor hårdt du træder på bremsen og øger automatisk bremsekraften efter behov.

Whte Ford S-MAX in motion in the city
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Salgsafdelingen har åbent indtil <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Reservedele har åbent indtil <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Værkstedet har åbent indtil <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  RUTEVEJLEDNING

  Forhandler-detaljer

Top