Home > Personbiler > ST-Line GLP

Er du klar til den energiske og spændende ST-Line, Fords lækre sportsdesign?

Markante fælge, fede body-styling-kits, unikke badges ... Indstil dig på en række skræddersyede egenskaber og designdetaljer, der forbedrer udseendet af din Ford og forvandler den til en moderne sportsvogn.

Get the edge; get the look: Opgrader til Fords ST-Line.

Udvalgte detaljer

Ford Fiesta ST-Line interior transmission close up

Iøjnefaldende detaljer

ST-Line-emblemet står for designkvalitet. Her får man noget for øjet. For eksempel fremhæver de fængslende racerrøde syninger sportssæderne og gearstangen og får dem til at fremstå endnu mere markante og iøjnefaldende.

Ford ST-Line badge close up

Diskrete, men dynamiske detaljer

Et stilfuldt design er lige med subtile, men velovervejede detaljer, der er udarbejdet i høj kvalitet. Tågelygterne foran og den unikke mærkning er gode eksempler på, hvordan sportsbilerne i vores ST-Line formår at skille sig ud fra mængden med et underspillet, men stilbevidst design.

Ford ST-Line badge interior trim close up

Et "designermærke"

Prikken over i'et i vores ST-Line bliver sat med indstigningslister i aluminium. Indstigningslisterne signaliserer tydeligt, at der her er tale om et design langt ud over det sædvanlige.

Ruby Red Ford Fiesta ST-Line front view driving on road bend

Markant design

Fra et sporty styling-kit til tågeforlygterne og fra Rock Metallic-aluminiumsfælgenes dedikerede design til det skræddersyede ST-Line-emblem: ST-Line har et umiskendeligt udseende, som giver din Ford en respektindgydende fremtoning på vejene. Bilerne fra Fords ST-Line er mere end bare sportsbiler.

Gennemført interiørdesign

Bearbejdede aluminiumspedaler, et specialdesignet sportsrat og en sort taghimmel. ST-Line giver dig noget for øjet, lige meget hvor du kigger og på hver eneste køretur. Fra sportssæderne med de røde kanter kan du nyde en køreoplevelse, som er præget af både kontrol og komfort.

Ford Focus ST-Line interior view with man driving
Blue Ford Focus ST-Line front wheel close up in motion

Førsteklasses motorer

De specielt udvalgte, avancerede dieselmotorer og de prisvindende EcoBoost-benzinmotorer leverer en præstation fra 100 HK til 182 HK og en enestående brændstofeffektivitet.

Sportsaffjedring

En opgraderet sportsaffjedring gør derudover karrosseriet lavere. Resultatet er ikke kun et forbedret vejgreb, men også en sportsbil, der ligger mere præcist sving.

Fiesta ST-Line

ST-Line har Ford Fiestas praktiske funktionalitet tilsat de iøjnefaldende æstetiske kendetegn for en ydelsesorienteret bil.

White Ford Fiesta ST-Line parked by pillars
Ford EcoSport ST-Line

EcoSport ST-Line

Kofangere og sideskørter i ST-Line design, Dark Tarnish alufælge, ST-Line modellens markante ydre plus tag, tagspoiler og sidespejle i kontrastfarve – EcoSport er både anvendelig og har et forførende flot udseende.

Focus ST-Line

Et smukt udseende, et avanceret og sofistikeret interiør samt exceptionel køredynamik gør Ford Focus ST-Line til sportsbiler, der samtidig også er fremragende familiebiler.

Ford Focus ST-Line
Ford Kuga ST-Line parked near water fountain

Kuga ST-Line

Ford Kuga ST-Line byder på et smart og sofistikeret design med en selvsikker udvendig udstråling. Her er tale om en sportsbil, der er udstyret med bemærkelsesværdige teknologier, som gør kørslen endnu mere komfortabel, energisk og selvsikker.

Mondeo ST-Line

Smart, rummelig og fantastiske køreegenskaber, med luksusinteriør og gennemtænkt teknologi.

Ruby Red Ford Mondeo ST-Line parked by the sea
Ford S-Max ST-Line

S-MAX ST-Line

Styling-kit, bagspoiler, tågelygter, eksklusive 18'' alufælge i Rock-Metallic eller ST-Line signaturen. Ford S-MAX ST-Line tilbyder et dristigt, iøjnefaldende og karakteristisk udseende.

Edge ST-Line

ST-Line er for dig der ikke går på kompromis med udstyr og performance. Kun med prisen.

Ford Edge ST-Line

Udforsk ST-Line

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Salgsafdelingen har åbent indtil <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Reservedele har åbent indtil <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Værkstedet har åbent indtil <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  RUTEVEJLEDNING

  Forhandler-detaljer

Top