FORDS SUV

Vores udvalg af smarte SUV'er er pakket med avancerede førerassistentteknologier til at gøre din køreoplevelse bedre end nogensinde før. De har masser af plads til passagerer, kæledyr og bagage. De er hårdere og stærkere end mindre biler. Og de har en højere kørestilling for at hjælpe dig med at se, hvad der er forude. Kort sagt giver de dig mere selvtillid – uanset hvor du kører.

FUNKTIONER, DER SKAL KIGGES EFTER I DE BEDSTE SUV'ER

FORD PUMA

Puma er den nyeste kompakte SUV fra Ford. Med et iøjnefaldende, moderne design, der kombinerer bybilens dynamik med en dristig SUV-attitude. Puma drives af en avanceret EcoBoost hybriddrivlinje, der leverer en givende kraft med enestående effektivitet, uanset om du kører på veje i byen eller på landeveje. En række valgbare køretilstande giver dig mulighed for at skræddersy ydeevnen, så den passer perfekt til vejforholdene. Og med teknologier som B&O-lydsystemet og SYNC 3 er denne crossover designet til at forbedre din køreoplevelse.

 

Udforsk Ford Puma

Blue Ford Puma driving in city
Red All-New Ford Kuga PHEV charging from home

FORD KUGA

Slående, moderne design, indvendigt og udvendigt. Kompromisløs ydeevne og bemærkelsesværdig effektivitet. Kuga fås med en imponerende liste af smarte funktioner, systemer og teknologier. Disse omfatter intelligent firhjulstræk, avanceret SYNC 3 med stemmestyring og 8" berøringsfølsom farveskærm, aktiv parkeringshjælp til ubesværet parkering og aktivt stop i byen for at undgå kollisioner ved lav hastighed. Og hvis du er på udkig efter en plug-in hybrid SUV, så er Kuga PHEV bilen for dig.

 

Udforsk Ford Kuga

FORD RANGER

Ranger er specialbygget til at klare enhver opgave med stil. De imponerende offroad-funktioner er parret med en 1-tons nyttelast og en 3,5-tons trækkapacitet for at gøre denne pickup hård nok til enhver opgave, du giver den. Smarte sikkerhedssystemer, som Trailer Sway Control, hjælper dig med at holde dig på rette spor. Og avancerede teknologier, herunder SYNC 3 med en 8" berøringsskærm i farver, hjælper dig med at være tilsluttet og være i kontrol.

 

Udforsk Ford Ranger

Blue Ford Ranger on road

VORES SUV-SERIE

Brug vores nyttige links nedenfor for at få mere at vide