DEN HELT NYE FORD TOURNEO COURIER

INTELLIGENT OG STÆRK. PLADS TIL EVENTYR

Skift mellem to og fem siddepladser og pak bilen til en forlænget weekend. Vælg mellem benzindrevne eller rent elektriske drivlinjer. Med et SUV-look, avancerede tilslutningsmuligheder og stor fleksibilitet. Hvad end du ønsker dig af den. Hvor end du er.

VÆLG DIN DRIVLINJE

Vælg imellem en række avancerede EV- og benzindrivlinjer.

FREMHÆVET UDSTYR

Ford Tourneo Courier Active Green rear 3/4 view

PLADS

Tourneo Courier løfter persontransport til nye højder med generøs plads i en kompakt og byvenlig form, bygget til eventyr og klar til leg. Overraskende rummelig med fleksible, sammenklappelige bagsæder og masser af opbevaringsmuligheder, der gør det nemt at pakke til ture ud i det friMax. towing varies based on cargo.

Ford Tourneo Courier Back seat view

KOMFORT

Tourneo Courier handler om komfort, kapacitet og forskellige konfigurationer. Bagsæder, der er nemme at klappe sammen, frigør op til 2,45 kubikmeter bagageplads i 2-personers modus. Rigeligt plads til weekender fyldt med eventyr. Når sæderne er oppe, er der nemt plads til fem personer. Perfekt til hverdagen eller ture med vennerne.

Ford Tourneo Courier Interior view

KONNEKTIVITET

ourneo Courier byder på en 8-tommers touchscreen med SYNC4V769 Voice-operated systems infotainment samt et FordPass-modem. Når du parrer din smartphone via FordPass App, giver modemmet dig adgang til en række funktioner, herunder lokationssporing, køretøjets tilstand, benzinniveau, fjernlåsning og -oplåsning med mere. 

Ford Tourneo Courier Cactus Grey rear 3/4 view

E-TOURNEO COURIER

Hold mig opdateret

Ford Tourneo Courier Active Green front 3/4 view

TOURNEO COURIER

Hold mig opdateret

Brug vores nyttige links nedenfor for at få mere at vide