Home > Personbiler > NY TOURNEO CUSTOM
Tourneo Custom fås fra Tourneo Custom attribute bar
Brændstofforbrug op til
Antal sæder op til

Den nye Tourneo Custom

Køretøjet går nu et skridt videre. Ekstraordinær komfort, intelligent design, avanceret teknologi og op til ni siddepladser. Alt det plus en billignende kørsel og et ultra moderne nyt udvendigt design. Den nye Tourneo Custom transportkunsten – bare forbedret.

Tourneo Custom parked in front of a house 3/4 angle

Avancerede teknologier for dit velvære og din komfort 

Den nye Tourneo Custom fås med et imponerende udvalg af intelligente førerassistancefunktioner, herunder et Blind Spot Information System, der ser de køretøjer, du måske overser. Intelligent hastighedskontrol bruger kameraet til genkendelse af trafikskilte for først at registrere den aktuelle fartgrænse (når aktiveret), og derefter hjælper det dig med at overholde den.

Systemet Cross Traffic Alert advarer dig, hvis det registrerer modkørende trafik, når du bakker ud fra en parkeringsplads. Den aktive fartpilot er designet til automatisk at holde en forudindstillet afstand til det forankørende køretøj. 

En teknologisk avanceret motor

Effekt og drejningsmoment leveres af en avanceret motor af typen Ford EcoBlue 2.0 liter. Den imponerende motor opfylder også ultra-lave emissionsmål og forbedrer brændstofeffektiviteten.

Læn dig tilbage, slap af, og nyd turen

Med den nye Tourneo Custom kan du nyde en enestående køreoplevelse lige meget, hvor du sidder. Fleksible bagsæder tilbyder mange mulige konfigurationer af sæder/bagage. Og hvis du vælger L2-versionen med lang akselafstand, opnår du endnu mere plads til bagagen.

Nye vendbare sæder på 2. række giver dig mulighed for nemt at skabe konferencelignende siddepladser. Afhængigt af den model, som du vælger, kan du drage fordel af tre enkeltstående sæder på 2. række og/eller individuelle sæder på 3. række. Individuelle sæder kan også foldes, lægges ned eller fjernes uafhængigt. Hvad angår komfort og bekvemmelighed, sikrer førsteklasses stoffer og indtræk, flere opbevaringsmuligheder og et håndværksniveau på linje med en personvogns tilfredsstillende rejser for både fører og passagerer.

Et system, der kan beskytte fodgængere

Pre-Collision Assist registrerer langsomme biler foran eller biler og mennesker, som kunne krydse bilens bane, og advarer dig om deres tilstedeværelse. Hvis du ikke reagerer, slår systemet automatisk bremserne til. Denne teknologi er udviklet til at mindske alvorligheden af ulykker eller helt at undgå dem, og den fungerer ved hastigheder på op til 80 km/t (under forudsætning af normale vej- og køretøjsforhold).

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Salgsafdelingen har åbent indtil <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Reservedele har åbent indtil <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Værkstedet har åbent indtil <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  RUTEVEJLEDNING

  Forhandler-detaljer

Top