HVAD KAN VI HJÆLPE MED?

Skriv dit spørgsmål…
Home > Personbiler > TOURNEO CUSTOM
Tourneo Custom fås fra Tourneo Custom attribute bar
Brændstofforbrug op til
Antal sæder op til

Den nye Tourneo Custom

Med plads til op til 8 passagerer leverer Ford Tourneo Custom et praktisk og alsidig interiør med et enestående komfortniveau i en premium personbil. Nu tilgængelig med en bredere vifte af brændstofeffektive dieselmotorer og avancerede hybridmotorer. Resultatet er en mere raffineret og sofistikeret minibus.

Tourneo Custom Brochure Udstyr og specifikationer (PDF 2.9MB)

New Ford Tourneo Custom PHEV parked next to modern building
Tourneo Custom PHEV skeletal view of powertrain

En lille elektrisk motor kan forbedre effektiviteten

Den nye Tourneo Custom fås som en EcoBoost-hybrid. Teknologien der reducerer brændstofforbruget og giver lavere emissioner, med en lille batteridrevet elektromotor, der giver ekstra støtte til forbrændingsmotoren, når det er nødvendigt. Kinetisk energi og regenerativ bremsning genoplader det 48-volts hybridbatteri, mens du kører.

Tourneo Custom PHEV skeletal view of battery

Det bedste fra begge verdener

Den nye Ford Tourneo Custom Plug-in Hybrid har to strømkilder, der hjælper dig og dine passagerer med at komme derhen, hvor de skal, mere effektivt end nogensinde før. En avanceret elektrisk motor gør dig i stand til at køre kortere ture uden CO2-udledninger. Og på længere ture starter den 1,0-liters EcoBoost-motor, der har vundet flere priser, for at sikre, at du kan køre så langt, som du ønsker. Dens teknologi er designet til at maksimere effektiviteten uden at gå på kompromis med den pålidelighed og fleksibilitet, du forventer i en Tourneo.

Tourneo Custom PHEV EcoBlue diesal engine

En teknologisk avanceret motor

Effekt og drejningsmoment leveres af en avanceret motor af typen Ford EcoBlue 2.0 liter. Den imponerende motor opfylder også ultra-lave emissionsmål og forbedrer brændstofeffektiviteten.

Avancerede teknologier for dit velvære og din komfort 

Den nye Tourneo Custom fås med et imponerende udvalg af intelligente førerassistancefunktioner, herunder et Blind Spot Information System, der ser de køretøjer, du måske overser. Intelligent hastighedskontrol bruger kameraet til genkendelse af trafikskilte for først at registrere den aktuelle fartgrænse (når aktiveret), og derefter hjælper det dig med at overholde den.

Systemet Cross Traffic Alert advarer dig, hvis det registrerer modkørende trafik, når du bakker ud fra en parkeringsplads. Den aktive fartpilot er designet til automatisk at holde en forudindstillet afstand til det forankørende køretøj. 

Læn dig tilbage, slap af, og nyd turen

Med den nye Tourneo Custom kan du nyde en enestående køreoplevelse lige meget, hvor du sidder. Fleksible bagsæder tilbyder mange mulige konfigurationer af sæder/bagage. Og hvis du vælger L2-versionen med lang akselafstand, opnår du endnu mere plads til bagagen.

Nye vendbare sæder på 2. række giver dig mulighed for nemt at skabe konferencelignende siddepladser. Afhængigt af den model, som du vælger, kan du drage fordel af tre enkeltstående sæder på 2. række og/eller individuelle sæder på 3. række. Individuelle sæder kan også foldes, lægges ned eller fjernes uafhængigt. Hvad angår komfort og bekvemmelighed, sikrer førsteklasses stoffer og indtræk, flere opbevaringsmuligheder og et håndværksniveau på linje med en personvogns tilfredsstillende rejser for både fører og passagerer.

Et system, der kan beskytte fodgængere

Pre-Collision Assist registrerer langsomme biler foran eller biler og mennesker, som kunne krydse bilens bane, og advarer dig om deres tilstedeværelse. Hvis du ikke reagerer, slår systemet automatisk bremserne til. Denne teknologi er udviklet til at mindske alvorligheden af ulykker eller helt at undgå dem, og den fungerer ved hastigheder på op til 80 km/t (under forudsætning af normale vej- og køretøjsforhold).

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Salgsafdelingen har åbent indtil <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Reservedele har åbent indtil <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Værkstedet har åbent indtil <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  RUTEVEJLEDNING

  Forhandler-detaljer

Top