Home > Personbiler > TOURNEO CUSTOM > Udstyr > Komfort

Komfort

Uanset, om du kører med erhvervskunder med bagage eller fodboldklubbens juniorhold, så er Ford Tourneo Custom ikke alene komfortabel og elegant, men samtidig også praktisk, funktionel og effektiv.

Sædeindretningen tilpasses efter behov

Der er mulighed for over 30 forskellige sædeindretninger med de nye flexible sæder. De sæder, der ikke bruges, kan klappes sammen, så de kun optager halvt så meget plads. Hvis en af passagererne har brug for et bord, kan sæderne klappes ned, så ryglænet danner en plan flade. Det er også både hurtigt og let at konvertere siddepladserne til bagageplads. Sæderne i bageste sæderække kan enkeltvis eller alle klappes ned og skydes fremad, så de er placeret lige bag anden sæderække. På denne måde får du et stort åbent bagagerum bag i bilen. Er der brug for endnu mere plads, kan sæderne let tages helt ud. 
Med så mange kombinationsmuligheder kan systemet let tilpasses til dine behov. Passagererne vil nyde de ekstra behagelige sæder. Der er også monteret ISOfix beslag til fastspænding af børneautostole.

Ford SYNC. Avanceret håndfri teknologi

Ford SYNC lader dig betjene din musik samt foretage og modtage opkald på din mobiltelefon ved at anvende enkle, direkte stemmekommandoer. Du kan bruge stemmekommandoer til at spille sange fra en USB eller MP3/iPod®, eller når du streamer musik fra en Bluetooth®-kompatibel telefon. Systemet kan endda læse dine indgående sms'er højt (afhængigt af den tilsluttede mobiltelefon).

Ford SYNC hands-free technology
Tourneo Custom Shuttle Bus

Tourneo Custom Shuttle Bus

Med fokus på passagerernes komfort, tilbyder Tourneo Custom Shuttle bus L2 god plads i alle sæderækker. Man kommer let til bagsæderne via den store skydedør.

Åbn og luk dine vinduer med ét enkelt tryk

Ved et tryk på en knap kan du åbne eller lukke alle vinduer.

Tourneo Custom Secure remote central locking
Top