HVAD KAN VI HJÆLPE MED?

Skriv dit spørgsmål…
Home > Personbiler > TOURNEO CUSTOM > Udstyr > Komfort

Komfort og bekvemmelighed

Med multi-justerbare sæder, håndfri teknologi, sofistikeret klimaanlæg i flere zoner, smart opbevaring og meget mere kan du og dine passagerer nyde rejser på første klasse.

Funktionerne, som er vist på denne side, er muligvis kun tilgængelige på udvalgte modeller. Disse funktioner kan, hvis de er tilgængelige, tilkøbes som ekstraudstyr. For mere information kan du downloade brochuren for at se de aktuelle specifikationer.

Din nøgle til en mere forbundet verden

Tourneo Custom er nu tilgængelig med et FordPass Connect-modem. Systemet giver dig en række uvurderlige fordele, herunder op til 4G Wi-FiWi-Fi hotspot til op til ti enheder, og trafikopdateringer i realtid** leveret direkte til din bils navigationssystem. Når den kombineres med FordPass-appen på din telefon, vil du kunne tjekke, om du huskede at låse dørene, og låse dem eller låse dem op på fjernbetjeningen. Du kan endda se din varevogns placering på et kort – så du ikke behøver at bekymre dig om at glemme, hvor du parkerede henne, når du er et sted, du ikke kender.

Ford Tourneo interior display with SYNC3 and FordPass connect dashboard

Sid komfortabelt på mange forskellige måder

Førersædet og rattet kan indstilles, så du kan finde den helt ideelle indstilling til dig. Der er også indbygget armlæn. Justerbar lændestøtte, sædevarme og el-drevet justering af førersædet fås som ekstraudstyr. Desuden er der de meget alsidige konferencesæder, hvor anden række kan vendes om mod bagenden af køretøjet. Dette giver mange mulige konfigurationer til at skabe det perfekte rum eller for at maksimere bagageområdet uden at skulle tage sæderne ud.

Er der brug for mere bagageplads, kan anden og tredje sæderække tages ud af bilen. Dette giver dig mulighed for at give dig den nødvendige plads i din bil.

Håndfri kontrol med SYNC 3

SYNC 3 er vores hidtil mest avancerede version. Det er hurtigere og nemmere at bruge, med avanceret stemmekontrol og endnu flere funktioner end før. Det nye display har større taster, som forbedrer brugervenligheden, og touchskærmen i farver har nu samme knibe og stryge-funktioner som på smartphones og tablets for endnu mere intuitiv navigation. SYNC 3 har også AppLink, Apple CarPlay og Android Auto, som kan vise oplysningerne fra din smartphone på touchskærmen.

SYNC 3 display panel
New Ford Tourneo cup holder close up

Alt har sin plads, og der er plads til alt

Der er masser af smart dækket opbevaring, herunder på toppen af instrumentklyngen. Dette rum indeholder en 12 V-stikkontakt, en AUX-indgang og en standard USB-port.
Som ekstraudstyr er der et 150 watt, 240 V strømudtag mellem førersædet og passagersæderne.

Smarte funktioner, som f.eks. kopholdere, flaskeholdere, beholdere under sæderne til laptops og filer, dørkasser og et foldebord hjælper dig med at holde kabinen ryddelig og værdigenstandene ude af syne. 

Skydedøre

For større fleksibilitet og lettere adgang er der skydedøre på begge sider. Dørene er designet med omhu. Skydedørssporet er dækket for at skjule mekanismen, forbedre den aerodynamiske effektivitet og reducere støjen. Der er også førsteklasses trin under dørene, der er monteret som standard.

Ford Tourneo with a lake at the background
Ford Tourneo roof rack close up

Integreret tagbagagebærer - praktisk, besparende og støjsvag

Den unikke og innovative tagbagagebærer klappes sammen, når den ikke er i brug. Du undgår besværet med at montere og afmontere tagbagagebæreren, og den giver lavere vindmodstand, så du sparer brændstof og undgår vindstøj.

Vinduesviskere, som automatisk tilpasser sig i forhold til regnen

Vinduesviskere med regnsensorer aktiveres, når de registrerer fugtighed på forruden, hvorefter de tilpasser hastigheden, så de klarer alt det, vejrliget måtte byde på. Der kan tilmed vælges mellem adskillige følsomhedsniveauer, som bestemmer, hvor meget fugtighed, der skal være, før vinduesviskerne aktiveres.

Rain-sensing Wipers

Rengør hurtigt forruden med Quickclear

Denne smarte funktion er udviklet, så du kan komme hurtigere af sted, når der er frost i luften. Med et enkelt tryk på en knap kan supertynde filamenter opvarmes til ekstremt høj temperatur for af afise og afdugge forruden samt hjælpe med at tø vinduesviskerne op. 

Ford Easy Fuel for sikker optankning

Denne nyttige teknologi gør det tæt på umuligt at fylde forkert brændstof på bilens tank eftersom den forkerte tankstuds ikke passer i bilens påfyldningshul. Derudover er der intet tankdæksel som først skal fjernes, hvilket gør optankningen hurtigere og du undgår snavsede fingre.

Ford Easy Fuel

Sidespejle, der beskytter sig selv

For at undgå skader, folder de eldrevne sidespejle indad, når du har parkeret. På den måde beskyttes også de smarte, indbyggede blinklys.

Det perfekte temperatur til en køretur

Et nydesignet airconditionanlæg giver mere effektiv og hurtigere køling og opvarmning. Det styres af tre drejeknapper for nem betjening. Der er ligeledes monteret et pollenfilter for at sikre, at den luft, du indånder, er så frisk som muligt.

temperature control
Ford Tourneo display of four rows of Direct Access Seats

Tourneo Custom Shuttle Bus

Med fokus på passagerkomfort tilbyder den nye Tourneo Custom Shuttle Bus L2 generøs plads i hver af sine fire rækker sæder med direkte adgang. Bagsæderne kan nemt nås fra skydedørene. Tilgængelige til alle serier og med en komplet læderindretning. Det er den ideelle måde til at prioritere passagerkomfort og mobilitet over bagagerummet.

Top