HVAD KAN VI HJÆLPE MED?

Skriv dit spørgsmål…
Home > Personbiler > TOURNEO CUSTOM > Udstyr > Motorer og motorkraft

Overlegen ydeevne og enestående effektivitet

Den nye Tourneo Custom indeholder en række kompromisløse systemer, der er designet til at maksimere både ydeevne og effektivitet. Disse omfatter den nye Ford EcoBlue 2.0 liters motor, en automatisk transmission, der giver dig mere effektive gearskift, og Auto Start-Stop.

Funktionerne, som er vist på denne side, er muligvis kun tilgængelige på udvalgte modeller. Disse funktioner kan, hvis de er tilgængelige, tilkøbes som ekstraudstyr. For mere information kan du downloade brochuren for at se de aktuelle specifikationer.

Geofencing teknologi

Transit Custom Plug-in Hybrid indeholder geofencing, der er udviklet til at forbedre luftkvaliteten i byområderne. Vores PHEV registrerer, når den kører ind i byområder med miljøzoner og skifter automatisk til emissionsfri kørsel på strøm. Føreren har også mulighed for at indstille sine egne personlige ‘grønne zoner’, så varebilen automatisk slår over i elkørsel i fx et skoleområde.

Geofence-systemet gemmer varebilens kilometertal og opholdstid i miljøzonen som krypteret data. Denne data kan deles med lokale myndigheder for at bekræfte overholdelse af regler i miljøzoner og dermed undgå uretmæssige bøder og straffe.

Når Transit Custom PHEV forlader en kontrolleret zone, skifter den automatisk til den drive mode, der passer bedst til den næste del af turen. 

Det bedste fra begge verdener

Den nye Ford Tourneo Custom Plug-in Hybrid har to strømkilder, der hjælper dig og dine passagerer med at komme derhen, hvor de skal, mere effektivt end nogensinde før. En avanceret elektrisk motor gør dig i stand til at køre kortere ture uden CO2-udledninger. Og på længere ture starter den 1,0-liters EcoBoost-motor, der har vundet flere priser, for at sikre, at du kan køre så langt, som du ønsker. Dens teknologi er designet til at maksimere effektiviteten uden at gå på kompromis med den pålidelighed og fleksibilitet, du forventer i en Tourneo.

New Ford Tourneo Custom Plug-in Hybrid Ecoboost petrol engine
New Ford Tourneo Custom Plug-in Hybrid charging

Nem opladning

Plug-in-hybridbilen kan oplades overalt, hvor du har adgang til elnettet. Når bilen er fuldt opladet, kan du køre op til 56 km alene med elmotoren. Det er nok til de fleste korte køreture i byen uden at bruge brændstof. Når du er ved at løbe tør for strøm, forlænger motoren ikke kun rækkevidden, men hjælper også med at genoplade batteriet. Tourneo bruger også en smart selvopladende teknologi, såsom regenerativ bremsning, til at sende strøm tilbage til den elektriske motor. Når den er tilstrækkeligt opladet, kan du skifte tilbage til elektrisk kørsel, så du sparer penge og reducerer forureningen.

Avanceret motorteknologi

Med en række avancerede 2,0-liters Ford EcoBlue-dieselmotorer er den nye Tourneo Custom mere kraftfuld og mere effektiv end nogensinde før. Med fire drivaggregater til rådighed, der tilbyder op til 185 HK og et moment på 405 Nm, kan du helt sikkert finde den, der opfylder dine specifikke behov. Uanset hvilken én du vælger, opfylder hver motor også de strenge Euro 6,2-emissionsstandarder. Køretøjet er endda tilgængeligt som en mild hybrid-elektrisk bil (mHEV) for endnu større brændstoføkonomi og reducerede emissioner.

The Ford Tourneo Custom mHEV technology animation

Lange serviceintervaller betyder mindre tid væk fra vejen

De avancerede Ford EcoBlue 2.0 liter-motorer er holdbare og pålidelige med længere intervaller mellem serviceeftersyn, op til 60.000 kmSkulle oliekvaliteten eller to år, afhængigt af hvad der kommer først. Derudover er komponenterne, hvis udsat for almindelig brug, designet til at holde længere uden eftersyn.

Ydeevne, der opfylder målene

Ford EcoBlue 2.0-liters motoren er en avanceret dieselmotor, der opnår de ultra-lave, Euro 6.2-emissionsmål. Målene blev opnået gennem indførelse af avanceret katalytisk systemteknologi. Og vi har opnået alt dette uden at gå på kompromis med ydeevnen eller køreoplevelsen.

Ford EcoBlue 2.0-litre engine
Close-up of Ford Tourneo AdBlue tank

Et tilsætningsstof, der fjerner forurening

Et Selective Catalytic Reduction (SCR) system bruger AdBlue®, som en urea/vandbaseret væske, der konverterer NOx-udledningerne i udstødningen til kvælstof og vand. Et partikelfilter reducerer derefter mere end 99 % af de udsendte faste partikler fra udstødningen. For at fungere korrekt skal AdBlue®-tanken i din Ford EcoBlue-dieselmotor fyldes med AdBlue®-væske. Systemets advarer, når væsken når et lavt punkt.

Brug mindre brændstof med Auto Start-Stop

Når du standser ved trafiklys eller går i tomgang i kø, kan denne teknologi automatisk slukke motoren (mens de vigtige funktioner som forlygter, aircondition, radio og Ford SYNC stadig har strøm). Når du er køreklar, skal du bare træde på koblingen og sætte den i første gear, som du plejer, eller trykke på gaspedalen, hvis du har automatgear, så genstarter systemet. Auto Start-Stop er særligt effektivt ved bykørsel, og du kan reducere brændstofforbruget med op til 10 % (bykørsel).

New Ford Tourneo Auto Start-Stop indicator close up
The Convertible

Genoplad dit batteri på en mere effektiv måde

I modsætning til traditionelle systemer oplader Smart Regenerative Charging kun batteriet, når det er nødvendigt, og ikke, når du har foden på speederen. Det sparer endnu mere brændstof og giver mindre udledning.

SelectShift automatgearkasse

Begge motorstørrelserne på 130 hK og 170 hK findes med den nye 6-trins SelectShift automatgearkasse. Dette er det mest foretrukne drivværk og er designet til at give en jævn og afslappende køreoplevelse, specielt i en travl stop-start-trafik. Gearkassen lader dig skifte gear manuelt, hvis du vil, ved hjælp af knapperne på det facia-monterede gearskifte. Det giver også mulighed for at låse gear i mere udfordrende kørselsforhold. F.eks. på glatte veje eller stejle hældninger.

Close-up of New Ford Tourneo shift gear
Trip Computer

Væsentlige turoplysninger

Den indbyggede trip-computer giver dig nyttige oplysninger om kørt strækning, brændstofforbrug, hastighed og temperaturen uden for bilen. Der er også oplysninger om "afstand til tom tank": cirka hvor langt du kan køre, før du behøver at tanke op igen. Det er særlig nyttigt på langfart, eller hvis du ved, at du skal køre et afsides sted.

Top