HVAD KAN VI HJÆLPE MED?

Skriv dit spørgsmål…
Home > Personbiler > TOURNEO CUSTOM > Udstyr > Sikkerhed

Sikker på alle tidspunkter

Som du ville forvente, er sikkerheden afgørende i den nye Tourneo Custom. Der er en masse teknologi til at beskytte dig, dine passagerer og køretøjet. Det bidrager alt sammen til bilens sikkerhedsvurdering på 5 stjerner fra Euro NCAP.

Funktionerne, som er vist på denne side, er muligvis kun tilgængelige på udvalgte modeller. Disse funktioner kan, hvis de er tilgængelige, tilkøbes som ekstraudstyr. For mere information kan du downloade brochuren for at se de aktuelle specifikationer.

Et system, der kan beskytte fodgængere

Pre-Collision Assist registrerer langsomme biler foran eller biler og mennesker, som kunne krydse bilens bane, og advarer dig om deres tilstedeværelse. Hvis du ikke reagerer, slår systemet automatisk bremserne til. Denne teknologi er udviklet til at mindske alvorligheden af ulykker eller helt at undgå dem, og den fungerer ved hastigheder på op til 80 km/t (under forudsætning af normale vej- og køretøjsforhold).

5-stjernet sikkerhed

Som bevis på sin evne til at beskytte dig og dine passagerer har den nye Tourneo Custom opnået en sikkerhedsvurdering på 5 stjerner fra Euro NCAP.

EURO NCAP logo
Ford Tourneo aerial view indicating sway control

Holder din anhænger bag bilen

Trailer Sway Control registrerer, hvis en anhænger svinger ud eller kører i 'slange', og nedsætter vognens hastighed, hvilket giver dig større kontrol, når du trækker en anhænger. Systemet sænker bilens fart ved at reducere motorens moment og gradvist øge bremsetrykket på alle hjul.

Maksimalt vejgreb med minimal energi

Et avanceret antispinsystem (Traction Control System – TCS) forhindrer hjulspin og giver mest muligt vejgreb når du har allermest brug for det. Systemet overvåger kraften på hjulene enkeltvis og justerer den for at sikre maksimal kontakt med underlaget.

Tourneo Custom in motion
Electronic Stability Control

Bevar kontrollen under alle vejforhold

Elektronisk stabilitetsstyring overvåger konstant køreforholdene. ESC registrerer afvigelser i køreretningen, for eksempel ved udskridning og korrigerer automatisk bremser og trækkraft, så du har mest mulig kontrol over bilen.

Minimerer risikoen for at vælte

Fords unikke elektroniske stabilitetsstyring hjælper Roll Stability Control-systemet med at holde dækkene på jorden, specielt under forhold med et højt tyngdepunkt, og når man kører i et sving.

Tourneo Custom in the distance

Betjeningsfunktioner, der er tilpasset dit læs

Load Adaptive Control (LAC) justerer det elektroniske stabilitetsprogram i henhold til den samlede vægt, som dit køretøj er læsset med. Det sikrer dig kontrol over bilen og stabil kørsel, uanset om din Tourneo Custom er tom eller fuldt lastet.

Avanceret system til kontrolleret opbremsning

Et ABS-system og elektronisk bremsekraftfordeling (EBD) sikrer dig en mere kontrolleret opbremsning. Nødbremsefunktionen (Emergency Brake Assist) sikrer også den maksimale bremseevne ved nødopbremsning. Det styres automatisk via ESC-systemet, som registrerer, hvor hårdt du træder på bremsen og øger automatisk bremsekraften efter behov. Og hvis du foretager en hård opbremsning får Emergency Brake Light (EBL)-systemet automatisk bremselyset til at blinke for at advare andre bilister.

Anti-lock braking system
Ford Tourneo close up with inflated airbags

Omgivet af airbags 

Den nye Tourneo Custom har et betryggende omfattende udvalg af airbags. Disse omfatter en førerairbag som standard plus ekstra passager-, hoved-, thorax- og sideairbags for at give ekstra hovedbeskyttelse.

Stærkere karosseri 

Den nye Tourneo Customs mere robuste kropsstruktur giver forbedret kollisionsmodstand og stivhed. Den forbedrede stivhed resulterer også i betydelige forbedringer i kørsel og manøvrering og reducerer støj og vibrationer inde i køretøjet.

Ford Tourneo optimised body structure

Du vælger, hvilke døre du vil låse i og op

Den nye Tourneo Custom har fjernbetjent centrallås af dørene, hvilket er mere sikkert end nogensinde før. Det er, fordi du kan vælge at åbne en enkelt dør, mens de andre døre forbliver sikkert låst, indtil du aktiverer en kontakt på førerdøren. Den samme kontakt styrer låsning og oplåsning af alle køretøjets døre.

Tourneo Custom and a driver
Top