Home > Personbiler > TOURNEO CUSTOM > Udstyr > Sikkerhed

Sikkerhed

Du og dine passagerer sidder sikkert i Ford Tourneo Custom takket være den nye og avancerede sikkerheds- og førerassistanceteknologi, der leveres som standard eller ekstraudstyr. Herunder nævner vi blot nogle få af dem, blandt andet Lane Keeping Alert og Driver Alert, der begge er blevet tildelt den ærefulde Advanced Safety Award af Euro NCAP, der er en uafhængig sikkerhedsvurderingsorganisation.

Et system der hjælper med at undgå sammenstød og skader.

Pre-Collision Assist registrerer biler og mennesker, som befinder sig på vejen foran, eller som kunne krydse bilens bane. Hvis du ikke reagerer, slår systement automatisk bremserne til. Denne teknologi er udviklet til at mindske risikoen for af ulykker eller helt at undgå dem, og den fungerer ved hastigheder på op til 50 km/t.

Styr på anhængeren bag bilen

Trailer Sway Control registrerer, hvis en anhænger svinger ud eller kører i 'slange', og nedsætter vognens hastighed, hvilket giver dig større kontrol, når du trækker en anhænger. Systemet sænker bilens fart ved at reducere motorens moment og gradvist øge bremsetrykket på alle hjul.

Tourneo Custom on the road with trailer sway
Tourneo Custom Enhanced airbag system

Airbags beskytter fra alle vinkler

Ford Tourneo Custom har et avanceret beskyttelsessystem, der omfatter frontairbag til både fører og forsædepassager, sideairbags og gardinairbags.

Top