Hjulindstilling

Korrekt og sikker kørsel i bilen forudsætter, at bilens ophæng er nøjagtigt indstillet, så hjulene er i perfekt position. Korrekt hjulindstilling forbedrer dækkenes levetid og brændstofforbruget.

Daglig kørsel over bump, på grusveje og især over huller i vejen påvirker bilens hjulindstilling. Det kan medføre, at du oplever et eller flere af følgende symptomer:

• Bilen trækker til siden
  • Vibrationer i styretøjet
  • Ujævn nedslidning af dækkenes profil
  • Usikker styring

Det anbefales at kontrollere hjulindstillingen for hver 50.000 km, og når der monteres nye dæk på bilen.

Kontakt din lokale Ford forhandler for at få flere oplysninger eller for at bestille en tid