Kompatibilitet mellem dæk og fælge

Du kan finde Fords anbefalede dækspecifikationer for din bil i instruktionsbogen, som du kan downloade online her.

Du kan også få råd hos din lokale Ford forhandler.

Det er vigtigt at være opmærksom på følgende, hvis du overvejer at skifte hjul- og dækstørrelse:

• Brug kun godkendte hjul- og dækstørrelser. Brug af andre størrelser kan beskadige bilen og betyder, at den nationale godkendelse ikke længere er gyldig.
  • Hvis du ændrer diameteren i forhold til de dæk, der er monteret fra fabrikken, viser speedometeret muligvis ikke den korrekte hastighed. Indlevér bilen til en autoriseret forhandler med henblik på omprogrammering af motorstyresystemet.