Shop FordErhvervskundeVarevogne og pickupper

Sådan kontrollerer du dit dækmønster

Dine dæk er den eneste del af bilen, der rører vejen. Så det er vigtigt, at de har den rigtige mængde slidbane. Men hvis du ikke er sikker på, hvordan man tjekker det, så tag og se nedenstående korte video.

For mere information, se venligst instruktionsbogen eller kontakt din lokale Ford-forhandler

 

Ford.dk bruger cookies og lignende teknologier på denne hjemmeside for at forbedre og personliggøre din brugeroplevelse.

Du kan til enhver tid justere din indstilling via cookie-præferencesiden, men dette kan forhindre brugen af visse funktioner på hjemmesiden.

Se venligst hjemmesidens privatlivs- og cookiepolitik for yderligere information om, hvordan vi bruger cookies.