Shop FordErhvervskundeVarevogne og pickupper

Brug af snekæder

Snekæder kan monteres på dækkene for ekstra vejgreb på sne- og isglatte underlag. De bør dog kun anvendes, hvis underlaget er dækket af et tilstrækkeligt lag kompakt sne/is.

Se desuden instruktionsbogen for yderligere oplysninger og gode råd om brug af snekæder.

Kontakt din Ford-forhandler for yderligere oplysninger om snekæder.

 

Yderligere oplysninger:

Vinterdæk

 

Ford.dk bruger cookies og lignende teknologier på denne hjemmeside for at forbedre og personliggøre din brugeroplevelse.

Du kan til enhver tid justere din indstilling via cookie-præferencesiden, men dette kan forhindre brugen af visse funktioner på hjemmesiden.

Se venligst hjemmesidens privatlivs- og cookiepolitik for yderligere information om, hvordan vi bruger cookies.