Hvordan sletter jeg min Ford-konto?

Du kan slette din Ford-konto ved at udføre nedenstående trin.

Bemærk: Før du sletter din Ford-konto, vil vi gerne sikre os, at du er klar over, at du mister al adgang til dine tilsluttede funktioner og abonnementer, herunder BlueOval™ Opladningsnetværk og FordPass-appen, og at du heller ikke længere kan spore dine ordrer.

Sletning af din konto

1. Log ind på din Ford-konto.
  2. Gå til Kontoindstillinger.
  3. Vælg Slet Min konto.
  4. Følg anvisningerne for at afslutte sletningen af din konto.

Bemærk: Du kan ikke slette din konto, hvis du har en åben, aktiv ordre. Vent venligst på at få leveret dit produkt, og følg derefter de ovenstående anvisninger.