Kontosikkerhed

Nulstil omgående din adgangskode, hvis du har mistanke om, at nogen har fået adgang til din konto, uden at du ved det.

For at beskytte din konto skal du bruge en stærk adgangskode, og husk ikke at dele den med nogen.

Ford-konto og FordPass App

Dine loginoplysninger til Ford-konto og FordPass App er de samme. Det betyder, at hvis du nulstiller adgangskoden til din Ford-konto, opdateres dine loginoplysninger til FordPass automatisk. Næste gang du bruger FordPass, bliver du bedt om at angive din nye adgangskode.

Hvis du endnu ikke har en FordPass, hvorfor så ikke finde ud af, hvordan du kan udnytte din bils fulde potentiale .